Sabırsızlanıyorum ...!

canım bişi sorucam sana,
aynı soruyu neredennereye de sordum(adı neydi unuttum :uhm: )
hamile olduğunu rüyanda görmüşmüydün canım. ya da malum oldumu hiç sana?

günaydın kuzucummm uyu işte ne güzel keşke benimde elime geçsede uyusamm...

Günaydım meleğinin annesi....

Sen konuş konuşşşş o çalıştığın masanın üzerinde çok uyuya kalacaksın öyle bir halsizlik uyku çöküyo ki insana anlatamammmm..

Canım benim nasıl hissediyosun kendini ağrın falan yok dimi..

canım bişi sorucam sana,
aynı soruyu neredennereye de sordum(adı neydi unuttum :uhm: )
hamile olduğunu rüyanda görmüşmüydün canım. ya da malum oldumu hiç sana?

Evet canım gördüm hamile kalmadan 1 ay önce falan bir erkek bebeğimin olduğunu gördüm..

Sonra hamileymişim ama bilmiyodum hamile olduğumu..

Rüyamda bi ses duyuyordum bir hafta falan sürdü bu ses olayı ama..

Sen gebesinnnn..... sen gebesinnnn...... Gebesin sen........ diye kulağıma birisi söylüyodu ve ben her bu sesi duyduğumda büyük bir heyecanla uykumdan uyanıyodum canım..

inanmıyorum canım yaa.. :uhm:
bak malum olmuş gördünmü?

dün akşam bir rüya gördüm, rüyamda birisi bana, ''hamile elbiseni nerden aldın'' mı ne diyor, öyle birşey hatırlıyorum...
bende şaşırıryorum.. içimden diyorum ki; ''ama daha belli değil ki hamile olduğum'' diyorum...
o kadar çok şaşırarak uyandım ki kızlar... halen etkisindeyim...
üzerimde de kot elbise var.. göğüs altından kemerli falan...

Canım hayır olsun inş. ama bu rüyalar gerçekten bişeylere malum oluyor inş. hamilesindir tatlım..

Bide annem eşimin halası falan beni rüyalarında gelinliklerle görmüşler beni arıyolardı hamilemisin yoksa diye bende bilmiyodum hamile olduğumu daha hayır diyodum ama malum oluyo canım..

yaa zaten şimdiden esnemekten bi hal oldumm 1 haftadır erken uyuyordum zaten şimdi daha beter.....sabriye ilk muayenende kaç haftalıktı meleğinn...ve alttan muayene etmedi dimii:jeyyar:

selammmmm kızlar bugün nasılsınız heyyy gebeler şikayet etmeyin valla kızarımklava:ben çok kilo almışım rejime girdim açlıktan ölecem siz yiyin durmadan bebişler kilolu doğsunlar

anladım canım...
bu rüya bu ay 2. rüyam..
allah hayırlısını versin inşallah..
saol tatlım yorumların içinde.

iyiyim canım hayırlı olsun çok sevindim siz bize umut oluyosunuz kendinize iyi bakın yeğenler çoğaldı kızlar bizede dua edin olurmu

kızın olcak tatlım seninkaydirigubbakcemile3
tuğba dünde yazmıştım seninde oğlun olcak bence

yaa zaten şimdiden esnemekten bi hal oldumm 1 haftadır erken uyuyordum zaten şimdi daha beter.....sabriye ilk muayenende kaç haftalıktı meleğinn...ve alttan muayene etmedi dimii:jeyyar:

ilk muayenede 5 haftalıktı canım kesesi çok küçüktü nokta kadar...

Alttan muayne etmez ki hamilelikte riskli canım hep göbişten bakıyo.

selammmmm kızlar bugün nasılsınız heyyy gebeler şikayet etmeyin valla kızarımklava:ben çok kilo almışım rejime girdim açlıktan ölecem siz yiyin durmadan bebişler kilolu doğsunlar

slm sibelcim iyiyiz valla sen nasılsın canım..Şeniz

Şikayet de edemiyos valla sibelden korkar oldum heee.:1shok:

Çok fazla yiyemiyorum canım az ama sık yemeğe çalışıtorum çünkü mide bulantısı yapıyoooooo.:1no2:

Sen gittin tabi memlekete aldın kiloları..:dance:

ilk muayenede 5 haftalıktı canım kesesi çok küçüktü nokta kadar...

Alttan muayne etmez ki hamilelikte riskli canım hep göbişten bakıyo.
hımm bende çarşamba gidecem tam 4 haftalık oluyo belki göremeyebilir keseyi...hmm şu alttan bakma olayınıda görümcem dediklava:..çok biliyoolaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…