- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.201
uykucu günaydınmirmirmirmir
iyiyiz tatlım sen nasılsın?
iyiyim bende canım sağol.çalışıyoruz yine işte:bbo:
İyiyim canım benim çok sağol...
Bebişimde iyi allahıma çok şükürler olsun..
Evet çok uykucu oldum doğumdan sonra bu uykuları çok arıcam gibi...
Aman sağ salim kucağıma alayımda yavrumu uykusuz kalsamda olur.
günaydın kuzucummm uyu işte ne güzel keşke benimde elime geçsede uyusamm...
canım bişi sorucam sana,
aynı soruyu neredennereye de sordum(adı neydi unuttum :uhm: )
hamile olduğunu rüyanda görmüşmüydün canım. ya da malum oldumu hiç sana?
Evet canım gördüm hamile kalmadan 1 ay önce falan bir erkek bebeğimin olduğunu gördüm..
Sonra hamileymişim ama bilmiyodum hamile olduğumu..
Rüyamda bi ses duyuyordum bir hafta falan sürdü bu ses olayı ama..
Sen gebesinnnn..... sen gebesinnnn...... Gebesin sen........ diye kulağıma birisi söylüyodu ve ben her bu sesi duyduğumda büyük bir heyecanla uykumdan uyanıyodum canım..
inanmıyorum canım yaa.. :uhm:
bak malum olmuş gördünmü?
dün akşam bir rüya gördüm, rüyamda birisi bana, ''hamile elbiseni nerden aldın'' mı ne diyor, öyle birşey hatırlıyorum...
bende şaşırıryorum.. içimden diyorum ki; ''ama daha belli değil ki hamile olduğum'' diyorum...
o kadar çok şaşırarak uyandım ki kızlar... halen etkisindeyim...
üzerimde de kot elbise var.. göğüs altından kemerli falan...
yaa zaten şimdiden esnemekten bi hal oldumm 1 haftadır erken uyuyordum zaten şimdi daha beter.....sabriye ilk muayenende kaç haftalıktı meleğinn...ve alttan muayene etmedi dimii:jeyyar:Günaydım meleğinin annesi....
Sen konuş konuşşşş o çalıştığın masanın üzerinde çok uyuya kalacaksın öyle bir halsizlik uyku çöküyo ki insana anlatamammmm..
Canım benim nasıl hissediyosun kendini ağrın falan yok dimi..
Canım hayır olsun inş. ama bu rüyalar gerçekten bişeylere malum oluyor inş. hamilesindir tatlım..
Bide annem eşimin halası falan beni rüyalarında gelinliklerle görmüşler beni arıyolardı hamilemisin yoksa diye bende bilmiyodum hamile olduğumu daha hayır diyodum ama malum oluyo canım..
hoşgeldinn şekerimmm nasılsınn ŞenizŞenizselammmmm kızlar bugün nasılsınız heyyy gebeler şikayet etmeyin valla kızarımklava:ben çok kilo almışım rejime girdim açlıktan ölecem siz yiyin durmadan bebişler kilolu doğsunlar
Evet canım gördüm hamile kalmadan 1 ay önce falan bir erkek bebeğimin olduğunu gördüm..
Sonra hamileymişim ama bilmiyodum hamile olduğumu..
Rüyamda bi ses duyuyordum bir hafta falan sürdü bu ses olayı ama..
Sen gebesinnnn..... sen gebesinnnn...... Gebesin sen........ diye kulağıma birisi söylüyodu ve ben her bu sesi duyduğumda büyük bir heyecanla uykumdan uyanıyodum canım..
yaa zaten şimdiden esnemekten bi hal oldumm 1 haftadır erken uyuyordum zaten şimdi daha beter.....sabriye ilk muayenende kaç haftalıktı meleğinn...ve alttan muayene etmedi dimii:jeyyar:
selammmmm kızlar bugün nasılsınız heyyy gebeler şikayet etmeyin valla kızarımklava:ben çok kilo almışım rejime girdim açlıktan ölecem siz yiyin durmadan bebişler kilolu doğsunlar
anladım canım...
bu rüya bu ay 2. rüyam..
allah hayırlısını versin inşallah..
saol tatlım yorumların içinde.
kızın olcak tatlım seninkaydirigubbakcemile3
tuğba dünde yazmıştım seninde oğlun olcak bence
hayırlısı olsunn kuzummm inşkızın olcak tatlım seninkaydirigubbakcemile3
tuğba dünde yazmıştım seninde oğlun olcak bence
ilk muayenede 5 haftalıktı canım kesesi çok küçüktü nokta kadar...
Alttan muayne etmez ki hamilelikte riskli canım hep göbişten bakıyo.
hımm bende çarşamba gidecem tam 4 haftalık oluyo belki göremeyebilir keseyi...hmm şu alttan bakma olayınıda görümcem dediilk muayenede 5 haftalıktı canım kesesi çok küçüktü nokta kadar...
Alttan muayne etmez ki hamilelikte riskli canım hep göbişten bakıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?