- Konu Sahibi Kelebek_00
-
yok cnm gelmediler daha gelmez olasıcalar...
arkadaşlar ne olurdu sanki o 2 çizgiyi görseydim trakkeki sen dün nasıl dayandın ya ben idrar testini beklerken kafayı yiyecektim o kadar şanslısınızki allahım şansların en güzelini size versin benim gerçekten moralim çok bozuk birde şu kasık ağrısı öldürecek beni
arkadaşlar ne olurdu sanki o 2 çizgiyi görseydim trakkeki sen dün nasıl dayandın ya ben idrar testini beklerken kafayı yiyecektim o kadar şanslısınızki allahım şansların en güzelini size versin benim gerçekten moralim çok bozuk birde şu kasık ağrısı öldürecek beni
ewet cnm hiç şaşmaz normalde....21 -22 güne bir olurum bende ......birde günüde vardır benimkinin ..pazar günleri gelir hep ziyaretime..bir günüatlattık bakalıım darısı yarınaa..çokta umutlanmayim diyorum trackeki sonra cnm çok acır inan..rahatım şimdiiaman gelmesinler adet günlerin düzenlimi canım senin?
Ben 28 günde bir olurdum
sende çok şanslısın bence bu duygudan mahrum o kadar çok insan varki etrafta..o minicik meleklerini hiç düşünmeden aldırabiliyorlar....biz meleklerimizin yollarını gözleyen anneler olarak çok şanslıyız inan..üzme kendini nolur yaaaŞenizarkadaşlar ne olurdu sanki o 2 çizgiyi görseydim trakkeki sen dün nasıl dayandın ya ben idrar testini beklerken kafayı yiyecektim o kadar şanslısınızki allahım şansların en güzelini size versin benim gerçekten moralim çok bozuk birde şu kasık ağrısı öldürecek beni
arkadaşlar malisef negatif delirdim yine ya o kadar çok kasık ağrım varki sanki adet olacam hiç umudum kalmadı ya hamile olan arkadaşlarım allahım size o meleklerinizi sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin gerçekten moralim çok bozuldu 1 ayı geçti en azından çıkardı yok işte
bu arada trakkeki yine rüyama girdin çok tatlı kızın olmuş o kadar güzelki sen durmadan ona sarılıp ağlıyodun sabah kalktığımda ne kadar huzurluydum bir bilsen çok tatlıydı cennet kokulun offf
çok sağolun canlarım o kadar moralimi düzeltiyorsunuzki trakkeki ya önceden sol kasığım kıramp girerdi arkadaşım şimdi 2 tarafta ağrı var ondan umudum kalmadı ve göğüslerim taş gibi içleri acıyo tam adet belirtisi değilmi ya
evet tatlım haklısın allahım onların cezasını verir ve eşim diyo en azından adet oluyosun yumurtlaman güzel hiç hayatında adet olamayan kadınlar var diyo o zaman rahatlıyorum ama 7 yıl çok uzun süre kızlar biliyorum karamsarım diye kızıyorsunuz ne yapayım bu ay çok ümitliydik olmadı işte ne yapayım bazen diyorum allahım ne günah işledimde beni annelikten mahrum ediyorsun diye
çook etkilendim bu rüyadan resminimi göndersen ne yapsan trackeki...düşüp bayılırmış artuner delikafaduldentrakkeki ya böyle birşey olamaz rüyamda senin gözlerini renkli görmüştüm ya nasıl olur eşime anlatmıştım seni oda inanamıyacak
trakkeki ya böyle birşey olamaz rüyamda senin gözlerini renkli görmüştüm ya nasıl olur eşime anlatmıştım seni oda inanamıyacak
çook etkilendim bu rüyadan resminimi göndersen ne yapsan trackeki...düşüp bayılırmış artuner delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?