Sabırsızlanıyorum ...!

arkadaşlar ne olurdu sanki o 2 çizgiyi görseydim trakkeki sen dün nasıl dayandın ya ben idrar testini beklerken kafayı yiyecektim o kadar şanslısınızki allahım şansların en güzelini size versin benim gerçekten moralim çok bozuk birde şu kasık ağrısı öldürecek beni

Gerçekten çok iyi anlıyorum seni çünkü ben bire bir yaşadım ellerim ayaklarım gözle görülür bir şekilde titremişti ama benim sonuç pozitift canım herşeye değerdi..

Bozma moralini ama ya bak bende çok üzülüyorum senin için sende bir gün görceksin o 2 çizgiyi hemde çok yakın bi zamanda benim içime doğuyo inan bana..

Kasık ağrısı bendede var sağ kasığıma kramplar girip girip çıkıyo çok ağrıyo benimde

bitanem üzme kendini nolur yaaa. bak böyle yaparsan daha kötü olmaktan başka hiçbirşey olmaz. bak bizler senin yanındayız ve senin için dua ediyoruz. burda bizimle dertleş konuş içini rahatlat ama sakın kafana takma emi :1hug: bak benimde 4. ayım bu ay hiç dert etmiyorum. Rabbim mutlaka zamanını bekliyordur diyorum. hiç stres yapmıyorum.

bu arada trakkeki yine rüyama girdin çok tatlı kızın olmuş o kadar güzelki sen durmadan ona sarılıp ağlıyodun sabah kalktığımda ne kadar huzurluydum bir bilsen çok tatlıydı cennet kokulun offf

aman gelmesinler adet günlerin düzenlimi canım senin?

Ben 28 günde bir olurdum
ewet cnm hiç şaşmaz normalde....21 -22 güne bir olurum bende ......birde günüde vardır benimkinin ..pazar günleri gelir hep ziyaretime..bir günüatlattık bakalıım darısı yarınaa..çokta umutlanmayim diyorum trackeki sonra cnm çok acır inan..rahatım şimdii
..1 -2 gün geçsinn öyle umutlanacam..:1hug:

çok sağolun canlarım o kadar moralimi düzeltiyorsunuzki trakkeki ya önceden sol kasığım kıramp girerdi arkadaşım şimdi 2 tarafta ağrı var ondan umudum kalmadı ve göğüslerim taş gibi içleri acıyo tam adet belirtisi değilmi ya

sende çok şanslısın bence bu duygudan mahrum o kadar çok insan varki etrafta..o minicik meleklerini hiç düşünmeden aldırabiliyorlar....biz meleklerimizin yollarını gözleyen anneler olarak çok şanslıyız inan..üzme kendini nolur yaaaŞeniz

konu acacaktım ama herkes burda olduguna gore sız bılenlere sormakta yarar avr arkadaslar

malum kımseye sorulmuyo sızden baska

kızlıgı olan bırı ıcıne bosalma yok yanı ama adet olmuyo fakat adet olcakmısgıbı kasıkları agrıyoo ıhtımal var mı sızce ?

canım benim üzme kendini senin için hep dua ediyorum sen yeterki stres yapma :Saruboceq:

bu arada trakkeki yine rüyama girdin çok tatlı kızın olmuş o kadar güzelki sen durmadan ona sarılıp ağlıyodun sabah kalktığımda ne kadar huzurluydum bir bilsen çok tatlıydı cennet kokulun offf

İnanırmısın şuan tüylerim diken diken oldu..Ve benimde içime kız doğuyo eşimde çok kız istiyo gerçi eli ayağa düzgün olsun eksiksiz sağ salim kucağımıza alalımda kız erkek farketmez..Ama benimde içime kız doğdu bitanem bakalım hayırlısı artık..

Annesine benzesin gözleri yeşil yeşil olsunyerimseniben

Huyuda babasına benzesin inş.

evet tatlım haklısın allahım onların cezasını verir ve eşim diyo en azından adet oluyosun yumurtlaman güzel hiç hayatında adet olamayan kadınlar var diyo o zaman rahatlıyorum ama 7 yıl çok uzun süre kızlar biliyorum karamsarım diye kızıyorsunuz ne yapayım bu ay çok ümitliydik olmadı işte ne yapayım bazen diyorum allahım ne günah işledimde beni annelikten mahrum ediyorsun diye

Valla canım adet belirtisiyle hamilelik belirtileri aynı..Benim göğüslerim hassaslaşırdı ama uçları hiç acımazdı şuan uçlarına dokunamıyorum çok acıyo..

Benim sağ kasığım ağrıyo ama umudunu yitirmee lütfen..

Nekadar korundunuz canım siz??

trakkeki ya böyle birşey olamaz rüyamda senin gözlerini renkli görmüştüm ya nasıl olur eşime anlatmıştım seni oda inanamıyacak

biz hiç korunmadık tatlım 6 ayy bekledik olmayınca doktora gitdik ve malum 7 senedir tedavi oluyorum çünkü evleneli 7 buçuk sene oldu

trakkeki ya böyle birşey olamaz rüyamda senin gözlerini renkli görmüştüm ya nasıl olur eşime anlatmıştım seni oda inanamıyacak

Hadi ya bak canım ben rüyalara inanıyorum..

Bugüne kadar kimseye söylemedim ama bende hamile olduğumu öğrenmeden önce 1 hafta boyunca hergece rüyamda bi ses duyuyordum SEN GEBESİN, SEN GEBESİN , GEBESİN, GEBESİN , Diye yemin ediyorum.

Heyecanla uyanırdım kalkıp dua ederdim allahıma inş. diye.

Meğer gerçektende hamileymiş ozaman tatlım ya..

Ya işte gözlerim yeşil buğday tenliyim saçlarım kumral..:dance:

çook etkilendim bu rüyadan resminimi göndersen ne yapsan trackeki...düşüp bayılırmış artuner delikafadulden

Evet canım bende çok şaşırdım valla :)

Bakalım bebeğimin cinsiyeti belli olunca asıl ne olacak..
Kız olursa ilk aklıma gelen artuer olur valla.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…