Sabırsızlanıyorum ...!

hımm bende çarşamba gidecem tam 4 haftalık oluyo belki göremeyebilir keseyi...hmm şu alttan bakma olayınıda görümcem dediklava:..çok biliyoolaelaelaelaelae

Canım ilk 2 yada 3 ay doktorlar cinsel ilişkiyi bile yasaklıyolar yani düşük tehlikesi vardır diye..

O yüzden alttan bakmak riskli diye duymuştum..

valla annem gerçekten iyi baktı birde ben herhalde piskolojik çok yemek yemeye başladım o olaydan sonra şimdi biraz iyiyim ama hamile olmayı çok isterdim sizinle takip ederdim günlerimi ama olmadı hayırlısı allah hamile arkadaşlarımızı bebeklerini korusun bizde elseyle bakacaz bi çaresine değilmi şekerim

Kızlar geçen hafta doktora gitmiştim 10 şubatta bebeğimi gördüm baya gelişmiş 8 haftalık olmuş.Doktorum şuan çok iyi gözüküyo dedi herşeyi oluşmuş ama gelişçek daha dedi.

Doktorum bir takım tahliller istedi ve yaptık..Kan ve idrar tahlili yaptı.

Sonuçları almak için bugün telefon ile aradım ve idrarda kum ve az da olsa guatr çıkmış çok moralim bozuldu...:1no2::1no2::1no2::1no2:

Hamileylen bol bol su içmek iyimiş bende içiyorum ama yinede kum oluşmuş..

Bide guatr çıkmış ya çok korkuyorum inş. hamileliğimi etkilemez ve bebeğime bişey olmaz kızlar ne olur dua edin benim için.senağlamasenağlama

trakkeki guatranın iyisi var kötüsü var kötü olsaydı doktorun sana söylerdi hemen üzülme birde kum çoğu insanda vardır önemli olan sancılı olmaması sen gönlünü ferah tut allah meleliğini sağ salim kucana vericek stres yok bebeğine yansır

oyy kurban oluruummm üzmee kendini nolurr bak bebişinde çok üzülür stres olur yapma nolurr...şimdi uygun ilaçları muhakkak doktorun verecektir ve tehlikesiz atlatacaksın hiç merak etme kuzumm tamammı üzme kendiniii

Ya sibelcim doktorum dedi az çıkmış ama birdaha geldiğinde bakalım tekrar dedi..

Randevum 17 mart nasıl beklicem ben o güne kadar..

İdrarımda kum çıkması beni korkutmadı ama guatr çok moralimi bozdu..

Hiç bir ağrım yok şimdi ama moralim bozuk:1no2::1no2::1no2:

Offf tuğbacım kendim için değil bebeğime bişey olmasından korkuyorum gerçi doktorum tehlikeli görseydi hemen çağırırdı inş. bişey olmaz..

hımm bende çarşamba gidecem tam 4 haftalık oluyo belki göremeyebilir keseyi...hmm şu alttan bakma olayınıda görümcem dediklava:..çok biliyoolaelaelaelaelae

canım sen artık çarşambaya kadar 5 haftalık sayılıcaksın. çünkü benim de adetimin üstünden 3 gün geçmişti doktor bana 5 haftalıksın demişti çok şaırmıştım..
onların cetvelleri nettekilere uymuyo çünkü.. 2 doktora birden gitmiştim ikiside aynısını söylemişti..

Alla alla ilk defa duydum canım benimki hiç alttan bakmadı hep göbişten.

evet canım.. benim doktorum direk alttan bakıyo daha iyi görmek için. çünkü büyük bir ihtimalle üstten gözükmeyebiliyormuş.. bzen bağırsaklar kapatırmış..
cinsel birlikteliği bazı doktorlar yasaklıyor.. ama spermlerdeki proteinler bebeğe çok faydalı diye kk da okumuştum.. ilginççç.. :)

trakkeki canım eşime sordum zararı olmaz diyo sinirlimiymiş diyo o zaman çıkma ihtimali olurmuş ve ihmal etmesin doktoruna gitsin dedi canım üzme kendini

hiiişşşşşttttttt....
ne yapıyosun sen bakalım...
üzülüyomusun sen yoksa...
her üzüldüğün an karnındaki bebeğini de etkilersin..
üzülmek yok...
topla kendini. moral bozmak yok..
hem bunda birşey yok ki canım..
ve bunlar olabilecek şeyler... merak etme etkilemez hamileliğini..
bebeğin sağlıklımı sağlıklı... doktorun gelişimi iyi demiş mi, demiş..
eee.. en önemlisi bu ya zaten.. çok şükür bebeğin karnında ve güzelce büyümeye devam ediyor...

trakkeki canım eşime sordum zararı olmaz diyo sinirlimiymiş diyo o zaman çıkma ihtimali olurmuş ve ihmal etmesin doktoruna gitsin dedi canım üzme kendini

Canım inş. dediğin gibi olur sinirli değilim aslında ama bişeye kızdığım zaman hemen tepki verebiliyorum çok çabuk sinirleniyorum...17 Martta randevum bakalım hayırlısı olur inş. Alllahım bebeğimin sağlıklı sıhhatli olmasını nasip eylesin kucağıma almak da nasip olur inş.

Ya helecim kk da okuyorum şimdi guatr düşük tehlikesi yapıyomuş o yüzden çok moralim bozuldu..

En son doktora gittiğimde bebeğimin çok iyi olduğunu ve düşük tehlikesi olmadığını söyledi hatta cinsel ilişkiyi yasaklamıştı artık normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi..

canım çok araştırma bu konuyu.. olur olmaz şeylere takılırsın ve üzülürsün..
herkeste olacak diye birşey yok..
hem doktorun demiş sana, herşey normal diye.. en önemliside doktorunun bunu demesi değil mi zaten..
lütfen daha fazla araştırma...
kendini üzme..
allahımın izniyle melekler korur bebişini.. duanı esirgeme tatlım..

inşallah Allah'ım bizlere de nasip etçek canım
benden önce sana versin yarabbim emin ol çook daha mutlu olurum
hep dualarımdasın anneliği hepimize yaşatsın Allah inşallah:Saruboceq:

sağol tatlım o kadar kendimi yanlız hissediyorumki iyiki siz varsınız allahım büyük biliyorumki bizede anneliği tatdıracak sen merak etme ben 7 buçuk senedir umudumu yitirmedim allah önce bize sağlık versin ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…