- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.221
benim doktorum hep alttan bakıyodu canım... 9 haftaya kadar alttan baktı hep..
hımm bende çarşamba gidecem tam 4 haftalık oluyo belki göremeyebilir keseyi...hmm şu alttan bakma olayınıda görümcem dediklava:..çok biliyoolaelaelaelaelae
bakşimdi bende 9.aya kadar bakanını ilk defa duydumm..açıkcası doktor alttan bakacam derse ben müsait olmadığımı söylicemmkaydirigubbakcemile3 ve hemen başka doktora gidecemm...benim doktorum hep alttan bakıyodu canım... 9 haftaya kadar alttan baktı hep..
oyy kurban oluruummm üzmee kendini nolurr bak bebişinde çok üzülür stres olur yapma nolurr...şimdi uygun ilaçları muhakkak doktorun verecektir ve tehlikesiz atlatacaksın hiç merak etme kuzumm tamammı üzme kendiniiiKızlar geçen hafta doktora gitmiştim 10 şubatta bebeğimi gördüm baya gelişmiş 8 haftalık olmuş.Doktorum şuan çok iyi gözüküyo dedi herşeyi oluşmuş ama gelişçek daha dedi.
Doktorum bir takım tahliller istedi ve yaptık..Kan ve idrar tahlili yaptı.
Sonuçları almak için bugün telefon ile aradım ve idrarda kum ve az da olsa guatr çıkmış çok moralim bozuldu...:1no2::1no2::1no2::1no2:
Hamileylen bol bol su içmek iyimiş bende içiyorum ama yinede kum oluşmuş..
Bide guatr çıkmış ya çok korkuyorum inş. hamileliğimi etkilemez ve bebeğime bişey olmaz kızlar ne olur dua edin benim için.senağlamasenağlama
trakkeki guatranın iyisi var kötüsü var kötü olsaydı doktorun sana söylerdi hemen üzülme birde kum çoğu insanda vardır önemli olan sancılı olmaması sen gönlünü ferah tut allah meleliğini sağ salim kucana vericek stres yok bebeğine yansır
oyy kurban oluruummm üzmee kendini nolurr bak bebişinde çok üzülür stres olur yapma nolurr...şimdi uygun ilaçları muhakkak doktorun verecektir ve tehlikesiz atlatacaksın hiç merak etme kuzumm tamammı üzme kendiniii
hımm bende çarşamba gidecem tam 4 haftalık oluyo belki göremeyebilir keseyi...hmm şu alttan bakma olayınıda görümcem dediklava:..çok biliyoolaelaelaelaelae
Alla alla ilk defa duydum canım benimki hiç alttan bakmadı hep göbişten.
bakşimdi bende 9.aya kadar bakanını ilk defa duydumm..açıkcası doktor alttan bakacam derse ben müsait olmadığımı söylicemmkaydirigubbakcemile3 ve hemen başka doktora gidecemm...
Kızlar geçen hafta doktora gitmiştim 10 şubatta bebeğimi gördüm baya gelişmiş 8 haftalık olmuş.Doktorum şuan çok iyi gözüküyo dedi herşeyi oluşmuş ama gelişçek daha dedi.
Doktorum bir takım tahliller istedi ve yaptık..Kan ve idrar tahlili yaptı.
Sonuçları almak için bugün telefon ile aradım ve idrarda kum ve az da olsa guatr çıkmış çok moralim bozuldu...:1no2::1no2::1no2::1no2:
Hamileylen bol bol su içmek iyimiş bende içiyorum ama yinede kum oluşmuş..
Bide guatr çıkmış ya çok korkuyorum inş. hamileliğimi etkilemez ve bebeğime bişey olmaz kızlar ne olur dua edin benim için.senağlamasenağlama
hmm doğru anladım ama ay yazmışımm kuşuummmkaydirigubbakcemile39 haftaya kadar yazdım tatlışkom :)))
trakkeki canım eşime sordum zararı olmaz diyo sinirlimiymiş diyo o zaman çıkma ihtimali olurmuş ve ihmal etmesin doktoruna gitsin dedi canım üzme kendini
hiiişşşşşttttttt....
ne yapıyosun sen bakalım...
üzülüyomusun sen yoksa...
her üzüldüğün an karnındaki bebeğini de etkilersin..
üzülmek yok...
topla kendini. moral bozmak yok..
hem bunda birşey yok ki canım..
ve bunlar olabilecek şeyler... merak etme etkilemez hamileliğini..
bebeğin sağlıklımı sağlıklı... doktorun gelişimi iyi demiş mi, demiş..
eee.. en önemlisi bu ya zaten.. çok şükür bebeğin karnında ve güzelce büyümeye devam ediyor...
Ya helecim kk da okuyorum şimdi guatr düşük tehlikesi yapıyomuş o yüzden çok moralim bozuldu..
En son doktora gittiğimde bebeğimin çok iyi olduğunu ve düşük tehlikesi olmadığını söyledi hatta cinsel ilişkiyi yasaklamıştı artık normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi..
valla annem gerçekten iyi baktı birde ben herhalde piskolojik çok yemek yemeye başladım o olaydan sonra şimdi biraz iyiyim ama hamile olmayı çok isterdim sizinle takip ederdim günlerimi ama olmadı hayırlısı allah hamile arkadaşlarımızı bebeklerini korusun bizde elseyle bakacaz bi çaresine değilmi şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?