- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.241
inşş cnm benimm ben inanıyorumm sende en yakın zamanda yaşayacaksın bu duyguyu...Şenizsağol tatlım o kadar kendimi yanlız hissediyorumki iyiki siz varsınız allahım büyük biliyorumki bizede anneliği tatdıracak sen merak etme ben 7 buçuk senedir umudumu yitirmedim allah önce bize sağlık versin ne yapalım
sabriyecimm naptınn tatlımm iyisin değilmi üzülmüyosunnn
hoşgeldin cnmm iyiyiz sen nasılsıınnselammm kızlar ben geldımmm nabersınız bakalım
hoşgeldin cnmm iyiyiz sen nasılsıınn
Merhabalar arkadaşlar. Ben bugün üye oldum. Bende 3 aydır bebek için uğraşıyorum. Benide aranıza kabul eder misiniz a.s.
hosgeldın cnm ederıs tabı nıye etmeyelımm 3aylık bebegın mı var
hoşgeldin cnm aramızaaMerhabalar arkadaşlar. Ben bugün üye oldum. Bende 3 aydır bebek için uğraşıyorum. Benide aranıza kabul eder misiniz a.s.
hoşgeldin cnm aramızaa
çook teşekkür ederimm.yerimseniben..allahımm inş bekletmeden tüm isteyenlere nasip eder....Hoşbulduk canım. Bütün sayfaları okudum ben. Seni de tebrik ederim buarada. Rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
çook teşekkür ederimm.yerimseniben..allahımm inş bekletmeden tüm isteyenlere nasip eder....
amannn aytülcümm allahım esirgesin seniii....dua etmezmiyiz canım benimm bak içim cız etti şimdii kuzum benimm inş hayırlı haberler alırsınn ..stres yapma tamammıııŞenizmerhabalar kızlar.nasılsınız?ben bugün okuldan cıkınca dr gıttım basımın sag tarafı cok agrıyordu tomografı cekıldı sonucunu alamadım.bana dua edın ınsallah bısey cıkmaz
merhabalar kızlar.nasılsınız?ben bugün okuldan cıkınca dr gıttım basımın sag tarafı cok agrıyordu tomografı cekıldı sonucunu alamadım.bana dua edın ınsallah bısey cıkmaz
Hoşbulduk canım :1hug: Hayır bebeğim yok 3 aydır olsun diye uğraşıyorum :çok üzgünüm: 1,5 senelik evliyim
hımmm sen 3aydır bebekle ugrasıyom deyınce sandım kı bebısı var uc aylık onla ugrasıyokaydirigubbakcemile3 daha yenı sayılırsın yaa verır rabbım ınsallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?