Sabırsızlanıyorum ...!

inşş cnm benimm ben inanıyorumm sende en yakın zamanda yaşayacaksın bu duyguyu...Şeniz

Merhabalar arkadaşlar. Ben bugün üye oldum. Bende 3 aydır bebek için uğraşıyorum. Benide aranıza kabul eder misiniz a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
çook teşekkür ederimm.yerimseniben..allahımm inş bekletmeden tüm isteyenlere nasip eder....

Aminnnnnnnnnnnn :1rolleyes: Buarada ben Ümmüşah canım. Ben hepinizin isimlerini biliyorum. Misafir olarak takip ediyordum :enbuyukkk:

Sabriye bende de guatr sorunu var ama emin ol bişey olmaz. Kendini üzme bebeğinde üzülür canım :teselli:

merhabalar kızlar.nasılsınız?ben bugün okuldan cıkınca dr gıttım basımın sag tarafı cok agrıyordu tomografı cekıldı sonucunu alamadım.bana dua edın ınsallah bısey cıkmaz

merhabalar kızlar.nasılsınız?ben bugün okuldan cıkınca dr gıttım basımın sag tarafı cok agrıyordu tomografı cekıldı sonucunu alamadım.bana dua edın ınsallah bısey cıkmaz
amannn aytülcümm allahım esirgesin seniii....dua etmezmiyiz canım benimm bak içim cız etti şimdii kuzum benimm inş hayırlı haberler alırsınn ..stres yapma tamammıııŞeniz

Canım geçmiş olsun. Ben çok hasta olurum hep hastanelerdeyim :çok üzgünüm: Bende çektirdim bir ara. Benimde sol tarafı ağrıyordu başımın. Migren dedi doktor. Ama bilirim sonucu alana kadar insan çok kötü oluyor :çok üzgünüm: Senin için dua ederim canım inş temiz çıkar sonuçlar :Saruboceq:

Hoşbulduk canım :1hug: Hayır bebeğim yok 3 aydır olsun diye uğraşıyorum :çok üzgünüm: 1,5 senelik evliyim

hımmm sen 3aydır bebekle ugrasıyom deyınce sandım kı bebısı var uc aylık onla ugrasıyokaydirigubbakcemile3 daha yenı sayılırsın yaa verır rabbım ınsallaa

hımmm sen 3aydır bebekle ugrasıyom deyınce sandım kı bebısı var uc aylık onla ugrasıyokaydirigubbakcemile3 daha yenı sayılırsın yaa verır rabbım ınsallaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ahhhh keşke olsa da uğraşsam bebeğimle. İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin :Saruboceq:

saol canım valla bende cok pimpirikliyim korktum acıkcası carsamba cıkar dedı 4 gıbı beklıycez artık.cumartesıde bebek ıcın gıtmıstım dr klomen.tahlıl falan ıstemedı klomenden sonra tahlıl yapcam dedı.strese gırdım bu ayda olmaz artık bu stresle tomoda cektırdım korkarak rasyosyanada maruz kaldım hayırlısı olsun.Allhım büyük sonuc ıyı cıkar ınsallah hayırlısı ıle.

nefertiti tatlım bende tomografi çektirdim başımın ağrısından bayılmışım annemlerde ama sinirselmiş korkma birşeyciğin yoktur dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…