Sabırsızlanıyorum ...!

Allah razı olsun canım ınsan korkuyor valla.bende dr gıtmeden rahat olamıyorum galıba fazla hassasım yada abartıyorum napayım elımde degıl buda benım huyum canım.

Sen içini ferah tut canım bak gör temiz çıkacak sonuçlar. Hiç kendini yok yere strese sokma :teselli:

canım benimm nolur stres yapmaa bak bişeycik çıkmıcak eminimm..sen gönlünü ferah tut tatlımm bebeğin gelecekse allahım onu streste olsan veriyor tatlımm...bak ben geçen ay ne kadar stres yaşadımm hergünüm ağlamakla geçti ama bak meleğim annesine nasılda sıkı tutunmuş..o yüzden endişelenme kuzucummm meleğin en yakın zamanda seninle olacak buna yoğunlaş ..:teselli::teselli:Şeniz

merhabalar kızlar.nasılsınız?ben bugün okuldan cıkınca dr gıttım basımın sag tarafı cok agrıyordu tomografı cekıldı sonucunu alamadım.bana dua edın ınsallah bısey cıkmaz

geçmiş olsun tatlımmm ya umarım kotu bısey yoktur mmoralını bozup da strese sokma kendını pozitif dusun tamam mı sengözlerimebaksanab

bak çocuğumuz olmuyo diye üzülürken allah başka hastalık vermesin diyelim çünkü canımız çok kıymetli aslında allah içimize o kadar şevkat vermişki anne olmak için parçalanıyoruz iyiki bu sevgi var içimizde buradan zevkine bakıp korunmadan hamile kaldıktan sonrada aldıran kadınlara sesleniyorum allah bildiği gibi yapsın sizi

trakkeki akşamları yatmadan süt iç yeğenim en az 4 kg doğmalı azı kurtarmaz nerdennereye sende tabi o çocuklar 4 kg dan az doğsunlar çekeceğiniz çile var elimden

Çok haklısın canım yani var ya onlarda nasıl bir merhamet var nasıl bir vicdan var anlayamıyorum :çok üzgünüm:

Akşam bir de haberlerde vardı. Küçücük çocukların bebeği olmuş. İçim cız etti biran :çok üzgünüm: Eşimde diyor yahu ufacık çocuklar becerdi biz beceremedik şu işi kaydirigubbakcemile3

trakkeki akşamları yatmadan süt iç yeğenim en az 4 kg doğmalı azı kurtarmaz nerdennereye sende tabi o çocuklar 4 kg dan az doğsunlar çekeceğiniz çile var elimden
ben sabah akşam içiyorum badem fındık meyve yeşillik bu gidişle ben bi hafta sonre 4 kilo alırımmkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ay çok hoşsun ya ...benimde eşim aynısını diyor..herkes beceriyorda bizde tık yok diye bende sadece gülüyorum napim sırnaşık şey

alemsinn vallaa ümmüşahh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

annemde bana diyor biz 5 kardeşiz baban ceketini atsa üzerime hamile kalırdım diyo sen bana çekmemişsin diyo ama o kadarda istemem tabi allahım verirse hepimize hayırlısını versin ama hamile haberi alınca kendimi çok eksik hissediyorum arkadaşlarımın adına seviniyorumda onlar şu meleklerini taşıyolar harika bir duygudur ay ben yine ağlıyacam tutamadım kendimi

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İnşallah Allah sana dördüz verir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: vallahi hep dua edicem senin için..çünkü sende gerçekten Anna şefkati var...Allahım duy bizleri isteyen herkese :CüvCüv: bu hali nasip et :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…