- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.261
Canım geçmiş olsun. Ben çok hasta olurum hep hastanelerdeyim :çok üzgünüm: Bende çektirdim bir ara. Benimde sol tarafı ağrıyordu başımın. Migren dedi doktor. Ama bilirim sonucu alana kadar insan çok kötü oluyor :çok üzgünüm: Senin için dua ederim canım inş temiz çıkar sonuçlar :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ahhhh keşke olsa da uğraşsam bebeğimle. İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin :Saruboceq:
saol canım valla bende cok pimpirikliyim korktum acıkcası carsamba cıkar dedı 4 gıbı beklıycez artık.cumartesıde bebek ıcın gıtmıstım dr klomen.tahlıl falan ıstemedı klomenden sonra tahlıl yapcam dedı.strese gırdım bu ayda olmaz artık bu stresle tomoda cektırdım korkarak rasyosyanada maruz kaldım hayırlısı olsun.Allhım büyük sonuc ıyı cıkar ınsallah hayırlısı ıle.
canım benimm nolur stres yapmaa bak bişeycik çıkmıcak eminimm..sen gönlünü ferah tut tatlımm bebeğin gelecekse allahım onu streste olsan veriyor tatlımm...bak ben geçen ay ne kadar stres yaşadımm hergünüm ağlamakla geçti ama bak meleğim annesine nasılda sıkı tutunmuş..o yüzden endişelenme kuzucummm meleğin en yakın zamanda seninle olacak buna yoğunlaş ..:teselli::teselli:Şenizsaol canım valla bende cok pimpirikliyim korktum acıkcası carsamba cıkar dedı 4 gıbı beklıycez artık.cumartesıde bebek ıcın gıtmıstım dr klomen.tahlıl falan ıstemedı klomenden sonra tahlıl yapcam dedı.strese gırdım bu ayda olmaz artık bu stresle tomoda cektırdım korkarak rasyosyanada maruz kaldım hayırlısı olsun.Allhım büyük sonuc ıyı cıkar ınsallah hayırlısı ıle.
merhabalar kızlar.nasılsınız?ben bugün okuldan cıkınca dr gıttım basımın sag tarafı cok agrıyordu tomografı cekıldı sonucunu alamadım.bana dua edın ınsallah bısey cıkmaz
ummuşah tatlım aramıza hoş geldin inşallah uğurlu gelirsin bize
nefertiti tatlım bende tomografi çektirdim başımın ağrısından bayılmışım annemlerde ama sinirselmiş korkma birşeyciğin yoktur dualarım seninle
bak çocuğumuz olmuyo diye üzülürken allah başka hastalık vermesin diyelim çünkü canımız çok kıymetli aslında allah içimize o kadar şevkat vermişki anne olmak için parçalanıyoruz iyiki bu sevgi var içimizde buradan zevkine bakıp korunmadan hamile kaldıktan sonrada aldıran kadınlara sesleniyorum allah bildiği gibi yapsın sizi
ben sabah akşam içiyorum badem fındık meyve yeşillik bu gidişle ben bi hafta sonre 4 kilo alırımmkaydirigubbakcemile3trakkeki akşamları yatmadan süt iç yeğenim en az 4 kg doğmalı azı kurtarmaz nerdennereye sende tabi o çocuklar 4 kg dan az doğsunlar çekeceğiniz çile var elimden
Çok haklısın canım yani var ya onlarda nasıl bir merhamet var nasıl bir vicdan var anlayamıyorum :çok üzgünüm:
Akşam bir de haberlerde vardı. Küçücük çocukların bebeği olmuş. İçim cız etti biran :çok üzgünüm: Eşimde diyor yahu ufacık çocuklar becerdi biz beceremedik şu işi kaydirigubbakcemile3
alemsinn vallaa ümmüşahh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Çok haklısın canım yani var ya onlarda nasıl bir merhamet var nasıl bir vicdan var anlayamıyorum :çok üzgünüm:
Akşam bir de haberlerde vardı. Küçücük çocukların bebeği olmuş. İçim cız etti biran :çok üzgünüm: Eşimde diyor yahu ufacık çocuklar becerdi biz beceremedik şu işi kaydirigubbakcemile3
annemde bana diyor biz 5 kardeşiz baban ceketini atsa üzerime hamile kalırdım diyo sen bana çekmemişsin diyo ama o kadarda istemem tabi allahım verirse hepimize hayırlısını versin ama hamile haberi alınca kendimi çok eksik hissediyorum arkadaşlarımın adına seviniyorumda onlar şu meleklerini taşıyolar harika bir duygudur ay ben yine ağlıyacam tutamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?