- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.281
hoşgeldinn canımm nasılsın anlat bakalım meleğin napıyorrSlm kizlar..napiyosunuz bakem
kelebek neredesin sen merak etdim valla arkadaşlara haber vermeden artık bir yerlere gitmem merakda bırakıyoruz
ist.1982 canım allah razı olsun dilerim bütün istediklerin olur allah kimseyi benim kadar bekletmesin
Aminnnnnnnnnnnn :1rolleyes: Buarada ben Ümmüşah canım. Ben hepinizin isimlerini biliyorum. Misafir olarak takip ediyordum :enbuyukkk:
Sabriye bende de guatr sorunu var ama emin ol bişey olmaz. Kendini üzme bebeğinde üzülür canım :teselli:
hoşgeldinn canımm nasılsın anlat bakalım meleğin napıyorr
miden bulanıyormu halaa...
kelebek ben annemlerde kaldım uzun süre moral için ya sen hamilemiydin ben yanlışmı hatırlıyorum
kelebek iyiyim ama tüp bebek meselesi beni biraz üzüyo ya oda olmazsa diye allahım hamile arkadaşlarımıza yardım etsin sizin adınıza o kadar seviniyorumki sanki ben hamileymişim gibi geliyo şimdilik 3 tane gebemiz var olsun inşallah arkanızdan bizde geliriz offfff dertliyim ben gene
sağol tatlım moralim düzeldi valla sende kendine dikkat etde bebişimiz rahat etsin annesinin karnında bol bol sebze meyve ye olurmu allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
kuzucuumm günaydıınnn affet beni olurmuu inan yokluğunu hissediyordumm hem bu güzel haberi seninle paylaşmayıda çok istedimm ama yazmamışımm:teselli:...gerçekten şok oldumm o yüzden bana kırılma olurmu bitanem seni öpüyoruz teyzesi meleğimle birlikte....ŞenizŞenizgünaydın arkadaşlar. ben geldimmmmmm yanlız çok kırıldım. 5 gündür yokum ve sadece elifcim merak etmiş :çok üzgünüm: şimdi okuyunca çok üzüldüm gerçekten senağlama
tuğbacım tebrik ederim canım çok sevindim gerçekten Şeniz İnş hayırlısı ile bebişine kavulursun tatlım :Saruboceq: :CüvCüv:
ümmüşah sende hoşgeldin aramıza canım :1hug:
artunercim sende hoşgeldin canımmm merak etmeye başlamıştık seni iyisin dimi bitanem :1hug:
sabriyecim ve leylacım sizlere ve bebişlerinize de selamlar Şeniz aytül, sevnur,özge,sibel, nihal, hale ve elifcim ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize selamlar çok özledim sizleri Şeniz
günaydın cnm 1 -2 gün daha bekle istersen inş hayırlı sonuçlar alırsıngünaydın kızlar
ya ben çok merak ediyorum akşam idrar testi alıp sabah ilk idrarla bakmak istiyorum çatlıcam yaaa
ne dersiniz? 5-6 gün var adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?