Sabırsızlanıyorum ...!

Hoşgeldin canım tanıştığımıza memnun oldum...Şeniz

Ya birden doktorum söyleyince çok korktum ama kimse bişey olmaz korkma diyor..

Bebeğimin üzülmesine dayanamam bennnnnn tamam söz üzülmek yok

hoşgeldinn canımm nasılsın anlat bakalım meleğin napıyorr
miden bulanıyormu halaa...

sorma canim ya benneyaptımki cok berbat yatakdan kalkamiyorum bile..24 saat mide bulantilar suruyor hic dinmiyor..artik gece yarisi bile uyanip kusuyom :1no2: gercekten cok zor geliyor bana.. doktora gidecem cuma gunu bakalim artik.

sen nasilsinsin bebis nasil yerimseniben

kelebek iyiyim ama tüp bebek meselesi beni biraz üzüyo ya oda olmazsa diye allahım hamile arkadaşlarımıza yardım etsin sizin adınıza o kadar seviniyorumki sanki ben hamileymişim gibi geliyo şimdilik 3 tane gebemiz var olsun inşallah arkanızdan bizde geliriz offfff dertliyim ben gene

uzme tatli canini moralini yuksek tutmaya calis hersey moralde biter canim benim .
benim yengemde tup bebek sayesinde anne oldu..10 yil olmayinca ilk tup denemede olmustu ve bebisi suan 1 yasinda.
insallah olur canim benim. dualarim herzaman seninle tatlim :Saruboceq:

sağol tatlım moralim düzeldi valla sende kendine dikkat etde bebişimiz rahat etsin annesinin karnında bol bol sebze meyve ye olurmu allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

tatlım sabredin ahh keşke hamile olsamda 9 ayy midem bulansa ya hem hamilelikte anlatacanız şeyler var daha iyi bırakın bulansın ama zorlada olsa iyi beslen pekmez ye bol bol

günaydın arkadaşlar. ben geldimmmmmm yanlız çok kırıldım. 5 gündür yokum ve sadece elifcim merak etmiş :çok üzgünüm: şimdi okuyunca çok üzüldüm gerçekten senağlama

tuğbacım tebrik ederim canım çok sevindim gerçekten Şeniz İnş hayırlısı ile bebişine kavulursun tatlım :Saruboceq: :CüvCüv:

ümmüşah sende hoşgeldin aramıza canım :1hug:

artunercim sende hoşgeldin canımmm merak etmeye başlamıştık seni iyisin dimi bitanem :1hug:

sabriyecim ve leylacım sizlere ve bebişlerinize de selamlar Şeniz aytül, sevnur,özge,sibel, nihal, hale ve elifcim ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize selamlar çok özledim sizleri Şeniz

kuzucuumm günaydıınnn affet beni olurmuu inan yokluğunu hissediyordumm hem bu güzel haberi seninle paylaşmayıda çok istedimm ama yazmamışımm:teselli:...gerçekten şok oldumm o yüzden bana kırılma olurmu bitanem seni öpüyoruz teyzesi meleğimle birlikte....ŞenizŞeniz

defnecim merhaba;
hoşgeldin tüm samimiyetimle inanmanı istiyorum ki senin profil sayfanı ziyaret ettim ancak yazamadım gerçekten kusura bakma
bu arada nasılsınŞeniz

günaydın kızlar hepinize
ümmühancım nerelerdesin sen?kırılma sen hepimiz birbirimizi merak ediyoruz inan
tuğbacım leylacım sizlerede günaydın bebişleriniz nasıl:)
ümmüşah hoşgeldin canım sende Allah en kısa zamanda bizler de bebek nasip eder inşallah

günaydın kızlar
ya ben çok merak ediyorum akşam idrar testi alıp sabah ilk idrarla bakmak istiyorum çatlıcam yaaa
ne dersiniz? 5-6 gün var adetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…