- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.301
günaydın kızlar
ya ben çok merak ediyorum akşam idrar testi alıp sabah ilk idrarla bakmak istiyorum çatlıcam yaaa
ne dersiniz? 5-6 gün var adetime
günaydın cnm 1 -2 gün daha bekle istersen inş hayırlı sonuçlar alırsın
canım benim benim de 5 6 gün var 22 şubatta regl olmam gerekli benimde senin ne zaman
bence bekle bu arada çıkacağını sanmıyorum en azından adetine bir gün 2 gün kala yaparsın testini ve sabah idrarı ile yap bencea.s.
ben adetime 4 gün kala yaptımm ..tesadüf ya hiç birindede sabah ilk idrarrımla yapamadım..üstelik idrar gelsin diye bol bol su içtiğim bile oldu ama sonuç yinede çıktı....illaki sabah ilk idrarda olması gerekmiyo bence kuşumm eğer meleğin içindeyse ikinci çizgiye bi öpücük gönderiyo...hihoyyythihoyyyt
canım benim benim de 5 6 gün var 22 şubatta regl olmam gerekli benimde senin ne zaman
bence bekle bu arada çıkacağını sanmıyorum en azından adetine bir gün 2 gün kala yaparsın testini ve sabah idrarı ile yap bencea.s.
günaydın arkadaşlar. ben geldimmmmmm yanlız çok kırıldım. 5 gündür yokum ve sadece elifcim merak etmiş :çok üzgünüm: şimdi okuyunca çok üzüldüm gerçekten senağlama
tuğbacım tebrik ederim canım çok sevindim gerçekten Şeniz İnş hayırlısı ile bebişine kavulursun tatlım :Saruboceq: :CüvCüv:
ümmüşah sende hoşgeldin aramıza canım :1hug:
artunercim sende hoşgeldin canımmm merak etmeye başlamıştık seni iyisin dimi bitanem :1hug:
sabriyecim ve leylacım sizlere ve bebişlerinize de selamlar Şeniz aytül, sevnur,özge,sibel, nihal, hale ve elifcim ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize selamlar çok özledim sizleri Şeniz
kuzucuumm günaydıınnn affet beni olurmuu inan yokluğunu hissediyordumm hem bu güzel haberi seninle paylaşmayıda çok istedimm ama yazmamışımm:teselli:...gerçekten şok oldumm o yüzden bana kırılma olurmu bitanem seni öpüyoruz teyzesi meleğimle birlikte....ŞenizŞeniz
defnecim merhaba;
hoşgeldin tüm samimiyetimle inanmanı istiyorum ki senin profil sayfanı ziyaret ettim ancak yazamadım gerçekten kusura bakma
bu arada nasılsınŞeniz
ummuhancim hg canim benim.. bende 2-3 gun yoktum beni merak eden da olmadi :)) salla :))
günaydın kızlar hepinize
ümmühancım nerelerdesin sen?kırılma sen hepimiz birbirimizi merak ediyoruz inan
tuğbacım leylacım sizlerede günaydın bebişleriniz nasıl:)
ümmüşah hoşgeldin canım sende Allah en kısa zamanda bizler de bebek nasip eder inşallah
günaydın kızlar
ya ben çok merak ediyorum akşam idrar testi alıp sabah ilk idrarla bakmak istiyorum çatlıcam yaaa
Günaydın canım senin olmadığın belliydi zaten ama isimleri karıştırıyorum:1rolleyes:...kimin kim olduğunu anlamadım halen ama sen çok sıcaksın onu çok iyi biliyorum ...en azından yazdıklarıma cevap yazmıştın hemde ilgili bir şekilde ben çok sevinmiştim...neyse hoşgeldin iyiki geldin:1hug:
ben adetime 4 gün kala yaptımm ..tesadüf ya hiç birindede sabah ilk idrarrımla yapamadım..üstelik idrar gelsin diye bol bol su içtiğim bile oldu ama sonuç yinede çıktı....illaki sabah ilk idrarda olması gerekmiyo bence kuşumm eğer meleğin içindeyse ikinci çizgiye bi öpücük gönderiyo...hihoyyythihoyyyt
kıyamammm ben sana bitanemmmmmm Şeniz bak unutmamış nasıl hatırlıyorsun. hoşbulduk canım benim. yine biraradayız desteğe devam kaydirigubbakcemile5 sen naptın bakalım kafan karışıktı? ne karara vardın? öpüyorumm seni canımcım Şeniz
ayy deme gııı aslında sürekli takip ediyodum senin yazılarını ama demekki kaçırmışım 4 gün kala çift çizgi çıktığınıı
bak şimdi daha da heycanlandımm oyy nasıl beklicemm 2 gün dahaaa
gerçi dediğim gibi herkes bir değil işte belki bende çıkmaz adet günüm gelmeden
günaydın kızlar
kızlar ya sibelin dediği gibi benimde ağlayasım geliyor okudukçasenağlama
sizin için çok seviniyorum inanın,Allah bize de nasip etçek mi acaba?
biliyorum bitanem merak ettiğini yazmıştın zaten :1hug: canımsın yaaa inş bitanem. inş tez zamanda senin eşinin içine de bebek sevgisi gelsin canım benim :Saruboceq
günaydın kızlar
eder insallah canim..aglama kiz :))
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?