Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın kızlar
ya ben çok merak ediyorum akşam idrar testi alıp sabah ilk idrarla bakmak istiyorum çatlıcam yaaa
ne dersiniz? 5-6 gün var adetime

canım benim benim de 5 6 gün var 22 şubatta regl olmam gerekli benimde senin ne zaman
bence bekle bu arada çıkacağını sanmıyorum en azından adetine bir gün 2 gün kala yaparsın testini ve sabah idrarı ile yap bencea.s.

benimde aynı seninle canım 22-23 şubat adet günüm ama dayanamıyorum yaa
sen ne durumdasın beklemedemisin sende?

ben adetime 4 gün kala yaptımm ..tesadüf ya hiç birindede sabah ilk idrarrımla yapamadım..üstelik idrar gelsin diye bol bol su içtiğim bile oldu ama sonuç yinede çıktı....illaki sabah ilk idrarda olması gerekmiyo bence kuşumm eğer meleğin içindeyse ikinci çizgiye bi öpücük gönderiyo...hihoyyythihoyyyt

Günaydın canım senin olmadığın belliydi zaten ama isimleri karıştırıyorum:1rolleyes:...kimin kim olduğunu anlamadım halen ama sen çok sıcaksın onu çok iyi biliyorum ...en azından yazdıklarıma cevap yazmıştın hemde ilgili bir şekilde ben çok sevinmiştim...neyse hoşgeldin iyiki geldin:1hug:

bende misafir olarak okuyordum takip ettim seni. baktım sen güzel haberi vermişsin yazamamak çok üzdü beni yaaa :çok üzgünüm: o an hemen yazıp sevincini paylaşmak istedim ama yazamadım :çok üzgünüm: ümmühan teyzeside onu öpüyo bitanem söyle emi Şeniz

defnecim merhaba;
hoşgeldin tüm samimiyetimle inanmanı istiyorum ki senin profil sayfanı ziyaret ettim ancak yazamadım gerçekten kusura bakma
bu arada nasılsınŞeniz

merhaba canımıniçi. estğf tatlım benim. iyi olmaya çalışıyorum valla. dişimi çektirdim haftasonu çok fenayım. ağrıdam ölüyorum ama çekilmeseydi ileride hamilelikte çok problem olacaktı. kist varmış kökünde onu temizlediler. bakalım inş iyi olucam :Saruboceq: sen nasılsın bakalım kaç gün kaldı adetine?

ummuhancim hg canim benim.. bende 2-3 gun yoktum beni merak eden da olmadi :)) salla :))

:roflol: hoşbulduk canikom iyisin dimi?

biliyorum bitanem merak ettiğini yazmıştın zaten :1hug: canımsın yaaa inş bitanem. inş tez zamanda senin eşinin içine de bebek sevgisi gelsin canım benim :Saruboceq:

günaydın kızlar
ya ben çok merak ediyorum akşam idrar testi alıp sabah ilk idrarla bakmak istiyorum çatlıcam yaaa

biraz daha bekle tatlım daha çok erken

kıyamammm ben sana bitanemmmmmm Şeniz bak unutmamış nasıl hatırlıyorsun. hoşbulduk canım benim. yine biraradayız desteğe devam kaydirigubbakcemile5 sen naptın bakalım kafan karışıktı? ne karara vardın? öpüyorumm seni canımcım Şeniz

bu arada belirtileri bekleyenler için bişey söylemek istiyorum
benim arkadaşım öğrendi hamile olduğunu adet gününde aynı adet olacakmış gibi sancısı olmuş sonraki gün kan testinde çıkmış hamileliği
öncesinde hiçbir belirti olmamış yumurtlama hesabı yapmamış bile sadece son adet gününden sonra yumurtladığını tahmin ettiği gün ilişkiye girmiş o kadar ilk denemede tutmuş
burda hepimiz parçalıyoruz kendimizi belirti varmı yokmu diye ama işte herkesin bir olmuyor ben o arkadaşımla konuştuktan sonra belirtilere hiç takılmamaya karar verdim bence sizde öyle yapmaya çalışın canlarım

ayy deme gııı aslında sürekli takip ediyodum senin yazılarını ama demekki kaçırmışım 4 gün kala çift çizgi çıktığınıı
bak şimdi daha da heycanlandımm oyy nasıl beklicemm 2 gün dahaaa
gerçi dediğim gibi herkes bir değil işte belki bende çıkmaz adet günüm gelmeden

Teşekkür edrim canım benim asla unutmam yapılan iylikleri...burda olmak güzel çünkü aradığım desteği burda buluyorum ama halen kafam çok karışık ama bişeyden eminimki benim eşim sinir hastası olmuş annesi ailesi yüzünden ...şimdide bunun acısı benden çıkıyor ...2,5yıldır tek değişen şeyimiz sağlık çünkü gerçekten bozulmaya başaldı bende eşime benzemeye başladım bir örnek vereyim dün akşam işten ayrım saat geç çıktım sırf bu yüzden eşim kavga etti büyüttü büyüttü yemek bile yemedi ve yatağını ayırdı bu durum sadece sinirimi bozdu ama aklıma soktum bu işi bitiricem galibasenağlama

ewet aslında en sağlıklısı adet gününü beklemek ama benden kahverengi leke gelince ben yapmıştımtesti yoksa o kdar erken yapmak aklımda yoktu..yinede sen adet gününü bekle canımm ...kişiden kişiye deeğişiyor seninde dediğin gibi...

günaydın kızlar

slm canim..bence 2-3 gun daha bekle ..benimde adetime 4 gun kala belli olmustu ustelik pek da belirtim yoktu adetim gelecekmis gibi sancilarim vardi ..ay insallah hamilesin

kızlar ya sibelin dediği gibi benimde ağlayasım geliyor okudukçasenağlama
sizin için çok seviniyorum inanın,Allah bize de nasip etçek mi acaba?

biliyorum bitanem merak ettiğini yazmıştın zaten :1hug: canımsın yaaa inş bitanem. inş tez zamanda senin eşinin içine de bebek sevgisi gelsin canım benim :Saruboceq

inşallah canım benim.burda birbirimiz için yaptığımız duaların kabul olduğuna inanıyorum ben.hepiniz çok tatlısınızŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…