- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.321
kızlar ya sibelin dediği gibi benimde ağlayasım geliyor okudukçasenağlama
sizin için çok seviniyorum inanın,Allah bize de nasip etçek mi acaba?
günaydın kızlar
elifcim oyle yavalla iyiki esim bana yardimci oluyor yoksa napardim bilmem..yorgun yorgun eve gelip hem evi hem yemekleri halediyor bitanemdir ya..
Canım seni bilmem ama Allah bana nasip etmiycek galiba..senağlamasenağlama
Çok şanlısın...benim eşim tam bir bencil...açlıktan ölse asla bişey haızrlamaz anası öle aalıştırmışmış...el bebek gül bebek yani kötükedihüso
kelebek else yavru kuslarım iyim sizden ne haber defhne ne oluyor kız cok dertli gördüm seni
kuzumm yaa baak çok üzüldüümmmm:1no2:Teşekkür edrim canım benim asla unutmam yapılan iylikleri...burda olmak güzel çünkü aradığım desteği burda buluyorum ama halen kafam çok karışık ama bişeyden eminimki benim eşim sinir hastası olmuş annesi ailesi yüzünden ...şimdide bunun acısı benden çıkıyor ...2,5yıldır tek değişen şeyimiz sağlık çünkü gerçekten bozulmaya başaldı bende eşime benzemeye başladım bir örnek vereyim dün akşam işten ayrım saat geç çıktım sırf bu yüzden eşim kavga etti büyüttü büyüttü yemek bile yemedi ve yatağını ayırdı bu durum sadece sinirimi bozdu ama aklıma soktum bu işi bitiricem galibasenağlama
bebiş cok yaramaz bana adım attırmıyor simdi kucagımda yatıyor beni maymun etti ya kelebek
Teşekkür edrim canım benim asla unutmam yapılan iylikleri...burda olmak güzel çünkü aradığım desteği burda buluyorum ama halen kafam çok karışık ama bişeyden eminimki benim eşim sinir hastası olmuş annesi ailesi yüzünden ...şimdide bunun acısı benden çıkıyor ...2,5yıldır tek değişen şeyimiz sağlık çünkü gerçekten bozulmaya başaldı bende eşime benzemeye başladım bir örnek vereyim dün akşam işten ayrım saat geç çıktım sırf bu yüzden eşim kavga etti büyüttü büyüttü yemek bile yemedi ve yatağını ayırdı bu durum sadece sinirimi bozdu ama aklıma soktum bu işi bitiricem galibasenağlama
Teşekkür edrim canım benim asla unutmam yapılan iylikleri...burda olmak güzel çünkü aradığım desteği burda buluyorum ama halen kafam çok karışık ama bişeyden eminimki benim eşim sinir hastası olmuş annesi ailesi yüzünden ...şimdide bunun acısı benden çıkıyor ...2,5yıldır tek değişen şeyimiz sağlık çünkü gerçekten bozulmaya başaldı bende eşime benzemeye başladım bir örnek vereyim dün akşam işten ayrım saat geç çıktım sırf bu yüzden eşim kavga etti büyüttü büyüttü yemek bile yemedi ve yatağını ayırdı bu durum sadece sinirimi bozdu ama aklıma soktum bu işi bitiricem galibasenağlama
ummuhancim idare ediyorum kiz
sen nasilsin ?
inşallah canım benim.burda birbirimiz için yaptığımız duaların kabul olduğuna inanıyorum ben.hepiniz çok tatlısınızŞeniz
kelebek else yavru kuslarım iyim sizden ne haber defhne ne oluyor kız cok dertli gördüm seni
leylacım nasılsıınn meleğin nasılllll
bizim tatlı meleklerimiz de bize öpücük atarlar umarıma.sben adetime 4 gün kala yaptımm ..tesadüf ya hiç birindede sabah ilk idrarrımla yapamadım..üstelik idrar gelsin diye bol bol su içtiğim bile oldu ama sonuç yinede çıktı....illaki sabah ilk idrarda olması gerekmiyo bence kuşumm eğer meleğin içindeyse ikinci çizgiye bi öpücük gönderiyo...hihoyyythihoyyyt
merhaba canımıniçi. estğf tatlım benim. iyi olmaya çalışıyorum valla. dişimi çektirdim haftasonu çok fenayım. ağrıdam ölüyorum ama çekilmeseydi ileride hamilelikte çok problem olacaktı. kist varmış kökünde onu temizlediler. bakalım inş iyi olucam :Saruboceq: sen nasılsın bakalım kaç gün kaldı adetine
canım dilerim herşey düzelir yaşamınızda bir evlilik terapistine gitmeyidüşündünüzmü bilmiyorum ama bebek yapmadan çok iyi düşün Allah yardımcın olsun canımTeşekkür edrim canım benim asla unutmam yapılan iylikleri...burda olmak güzel çünkü aradığım desteği burda buluyorum ama halen kafam çok karışık ama bişeyden eminimki benim eşim sinir hastası olmuş annesi ailesi yüzünden ...şimdide bunun acısı benden çıkıyor ...2,5yıldır tek değişen şeyimiz sağlık çünkü gerçekten bozulmaya başaldı bende eşime benzemeye başladım bir örnek vereyim dün akşam işten ayrım saat geç çıktım sırf bu yüzden eşim kavga etti büyüttü büyüttü yemek bile yemedi ve yatağını ayırdı bu durum sadece sinirimi bozdu ama aklıma soktum bu işi bitiricem galibasenağlama
edecek edecek sen hiç merak etme yüce mevlam senin de kucağına da en yakın zamanda dünyalar güzeli bir bebek verecek ben inanıyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:kızlar ya sibelin dediği gibi benimde ağlayasım geliyor okudukçasenağlama
sizin için çok seviniyorum inanın,Allah bize de nasip etçek mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?