Sabırsızlanıyorum ...!

elifcim oyle ya valla iyiki esim bana yardimci oluyor yoksa napardim bilmem..yorgun yorgun eve gelip hem evi hem yemekleri halediyor bitanemdir ya..

elifcim oyle ya valla iyiki esim bana yardimci oluyor yoksa napardim bilmem..yorgun yorgun eve gelip hem evi hem yemekleri halediyor bitanemdir ya..

Çok şanlısın...benim eşim tam bir bencil...açlıktan ölse asla bişey haızrlamaz anası öle aalıştırmışmış...el bebek gül bebek yani kötükedihüso

Canım seni bilmem ama Allah bana nasip etmiycek galiba..senağlamasenağlama

canım öyle deme ya Allah'ın izniyle olcak bizim bebişlerimizde
hem benim içinde bir garantisi yok henüz denemedik bile belki de bir problem vardır çocuğumuz olmuyordur.Allah korusun tabi de
sen ümidini kesme Allah ne zaman yazdıysa o zaman olcak inşallah

Çok şanlısın...benim eşim tam bir bencil...açlıktan ölse asla bişey haızrlamaz anası öle aalıştırmışmış...el bebek gül bebek yani kötükedihüso

he valla cok sansliyim baskasi olsa yapmazdi..dur bi hamis oldugunda yapar belki :) aslinda benimki yemekten anlamaz..sen oturma odadan tarif et ben yapim diyor sırnaşık şey ben bagira bagira koltukda uzanarak tarif ediyom oda yapiyor :roflol::roflol:

kuzumm yaa baak çok üzüldüümmmm:1no2:
allahımmm ya insan sevdiği insanı nasıl bi psikolojiyle bu kadar üzebilir..canım benimm hemen bu kadar büyük bi karar alma bekle gerekiyorsa sende bağır yık dök elinden gelen herşeyi yap ve en sonunda düzelmiyorsa böle bişeye karar verr...

benneyaptımki cok zor bir durum canim ya umarim en kisa zamanda duzelir

sakın bitanem dur bakalım önce sakin ol. hemen umutsuzluğa kapılma. belki doktora giderse herşey düzelir. denemeden bilemezsin hayatım. bak bence eşin bir doktora gitse ilaç kullansa emin ol bu hırçınlığı gider. erkekler normalde de çok tuhaflar bence. benim eşim öyle. neye kızacağını kestiremiyorum. ama senin eşin bunu biraz abartarak yaşıyor. abartarak tepki veriyor. bunu da ilaç alarak tedavi olarak engelleyebilir. daha önce de dedim ya sana bitanem önce sen bir doktora git. en azından eşine nasıl yaklaşman gerektiğini öğren. bu bile seni rahatlatır emin ol. ama sakın iyice düşünmeden yanlış bir karar verme emi tatlım Şeniz

ummuhancim idare ediyorum kiz
sen nasilsin ?

iyi valla leylacım yaa dişimle boğuşuyorum. dişimi çektirdim ya haftasonu. yazmıştım sanırım. ağrım var biraz. onun dışında iyiyim. bebiş için çalışmalar devam ediyor :jeyyar:

buarada mide bulantıların için üzülme sakın. geçecek emin ol. şirkette bir arkadaşımda hamile kız lavabodan çıkamıyordu :çok üzgünüm: 10. haftaya girdi şuan bişeyi kalamadı. senin de geçecek canım az sık dişini.

inşallah canım benim.burda birbirimiz için yaptığımız duaların kabul olduğuna inanıyorum ben.hepiniz çok tatlısınızŞeniz

sende tatlısın kuşummmmm Şeniz

kelebek else yavru kuslarım iyim sizden ne haber defhne ne oluyor kız cok dertli gördüm seni

dertlendim sevnurcum yaaa. 5 gündür giremiyordum siteye. sizden ayrı kalınca çok üzüldüm :çok üzgünüm:

bizim tatlı meleklerimiz de bize öpücük atarlar umarıma.s

çok geçmiş olsun canımcım
benim 22 sinde yani son 5 güne girdim sonunda ama heyecanlıyım sanırım son bir yada iki gün kala yapacağım test yapacağım heyecan ve umutla bekliyorum:ecrin_bebek:
:

canım dilerim herşey düzelir yaşamınızda bir evlilik terapistine gitmeyidüşündünüzmü bilmiyorum ama bebek yapmadan çok iyi düşün Allah yardımcın olsun canım
kızlar ya sibelin dediği gibi benimde ağlayasım geliyor okudukçasenağlama
sizin için çok seviniyorum inanın,Allah bize de nasip etçek mi acaba?
edecek edecek sen hiç merak etme yüce mevlam senin de kucağına da en yakın zamanda dünyalar güzeli bir bebek verecek ben inanıyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…