Sabırsızlanıyorum ...!

kiz idare ederim valla..siz nasilsiniz sen ve bebisin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizde iyiyiz teyzesi..sigarayı bıraktım biraz zorlanıyorum ama bebeğim için herşeye katlanırımm....hihoyyythihoyyyt
leylacımm kaçıncı haftanda gördün meleğinin kesesini ben yarın doktora gidecem görebilecekmiyim acaba....

herkese merhaba...
hepinize iyi sohbetler arkadaşlar...
ümmühancım sanada selamlar :)

hoşgeldin ablacımmmmm Şeniz kızlar selda ablam teyzemin kızı oluyor. ablacım tanıt sende kendini. burda hepimiz bebişimiz olsun istiyoruz. hamile arkadaşlarımızda var. bir de isimle hitap ediyoruz birbirimize. sende anlat kendini

Canımmmmmm günaydın bende dün girdim annemlerdeydim canım benim ve geçmişide okumadım inanki..

Sen nerelerdeydin 5 gün heee??

Kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnn ben yeni uyandımmmmmm uykucu oldum çıktımmmm vallahi.

Sizler napıyosunuz

Canımmmmmm günaydın bende dün girdim annemlerdeydim canım benim ve geçmişide okumadım inanki..

Sen nerelerdeydin 5 gün heee??
ya canım sorma. engellenmiştim. açıklama da mail adresiniz aktif değil diyordu. halbuki aktifti sanırım çok mail birikti mail yollayamadılar onun için yasaklandım siteden. sonra hallettiler. tabi buarada takip ettim hep sizi misafir olarak :jeyyar: :jeyyar: sen napıyosun bakalım? oğluşun nasıl kaydirigubbakcemile3 (biliyosun daha önce de söylemiştim erkek olacaaakkkk kaydirigubbakcemile3)

hımm :)peki ozaman
ümmühancığımında dediği gibi kuzeniz 1buçuk yıllık evliyim arkadaşlar...bende bebeğim olsun diye çok istiyorum...
kasım ayında 2 aylık bebrğimin gelişememesinden sebep kürtaj oldum...gerçekten zor günler geçirdim doktorum hemen hamile kalabileceğimi söylüyor.bakalım bekliyoruz:)

Neyse canım sağlık olsun sen iyisin ya çok şükür..Şeniz

Bende iyiyim canım evdeyim işte tek başına allahtan bebişim benimle..

Elifçim kız olacak diyo sende oğlan bakalım hangisi olacak bende merak etmeye başladım iyice vallahi..

Sigarayı bıraktığına çok sevindim canım sakın içme bebeğine yazık onun küçücük canı var en çok da ona kıyamam...

İnş kesesini görürsün bitanem ayyy çok heyecanlı benim kalbim ağzıma gelmişti sanki çok güzel bir duygu.

canım benimm çok geçmiş olsunn allahım hiç kimseye böyle bi acı yaşatmasınnn.....inşallah en yakın zamanda tekrar meleğinle birlikte olursunn....Şeniz

mide bulantilar bir bitse iyi beslenecem de bu aralar hic birsey yiyemiyorum malesef canim.

Offf leylacım seni çok iyi anlıyorum gece yarısı midem çok bulanıyor diye ağlayara kaç kez uyandım gerçekten çok zormuş allah yardımcın olsun tatlım...

Bende çok korkuyorum bebeğim beslenemiyo diye ama şuan kanımızla besleniyomuş bebişlerimiz...

Hoşgeldin tatlım çok memnun oldum...

Bebeğini kaybettiğine çok üzüldü canım allahım birdaha bu duyguyu yaşatmasın inş.

Ultrasonda hiç görmüşmüydün bebeğini tatlım.?

Ayyy canım benim inanki çok üzüldüm adına ya..

Eşinden daha önce bahsetmiştin ani çıkışlar yaptığından falan ama eşinin ilk önce tedavi olması gerekiyo be güzelim..Sen işten yarım saat geç çıktın diye evin huzurunu bozmasına hiç gerek yok madem geç çıkmanı istemiyo madem çalıştırmasın karısını oturtsun evinde..

Yemek bile yemedi diyosun insan sofraya nimete küsermi ya yazık günahh.
Sen yineden hemen karar verme güzelim allaha dua et başka çaren yok eşin inş. düzelir canım benim..

Evet üzebiliyor canım sizler şanslısınız zaten evlilik bir kumar kazanmakta var benim gibi kaybetmekte... ...benim eşim hep böyleydi...ben çok dayandım halende sabretmeye çalışıyorum ama yavaş yavaş bu düşünce belirmeye başladı çünkü hep zarar gören ben oluyorum psikolojik olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…