- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.341
bizde iyiyiz teyzesi..sigarayı bıraktım biraz zorlanıyorum ama bebeğim için herşeye katlanırımm....hihoyyythihoyyytkiz idare ederim valla..siz nasilsiniz sen ve bebisin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba...
hepinize iyi sohbetler arkadaşlar...
ümmühancım sanada selamlar :)
günaydın arkadaşlar. ben geldimmmmmm yanlız çok kırıldım. 5 gündür yokum ve sadece elifcim merak etmiş :çok üzgünüm: şimdi okuyunca çok üzüldüm gerçekten senağlama
tuğbacım tebrik ederim canım çok sevindim gerçekten Şeniz İnş hayırlısı ile bebişine kavulursun tatlım :Saruboceq: :CüvCüv:
ümmüşah sende hoşgeldin aramıza canım :1hug:
artunercim sende hoşgeldin canımmm merak etmeye başlamıştık seni iyisin dimi bitanem :1hug:
sabriyecim ve leylacım sizlere ve bebişlerinize de selamlar Şeniz aytül, sevnur,özge,sibel, nihal, hale ve elifcim ve adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım hepinize selamlar çok özledim sizleri Şeniz
aytül bugün tomografi sonucunu alacaktı dua edelim arkadaşlar inş bize hayırlı haberlerle gelirr....
hoşgeldin ablacımmmmm Şeniz kızlar selda ablam teyzemin kızı oluyor. ablacım tanıt sende kendini. burda hepimiz bebişimiz olsun istiyoruz. hamile arkadaşlarımızda var. bir de isimle hitap ediyoruz birbirimize. sende anlat kendini[/ hoşgeldin selda abla ümmühanın ablası bizimde ablamızz....Şeniz
ya canım sorma. engellenmiştim. açıklama da mail adresiniz aktif değil diyordu. halbuki aktifti sanırım çok mail birikti mail yollayamadılar onun için yasaklandım siteden. sonra hallettiler. tabi buarada takip ettim hep sizi misafir olarak :jeyyar: :jeyyar: sen napıyosun bakalım? oğluşun nasılCanımmmmmm günaydın bende dün girdim annemlerdeydim canım benim ve geçmişide okumadım inanki..
Sen nerelerdeydin 5 gün heee??
ya canım sorma. engellenmiştim. açıklama da mail adresiniz aktif değil diyordu. halbuki aktifti sanırım çok mail birikti mail yollayamadılar onun için yasaklandım siteden. sonra hallettiler. tabi buarada takip ettim hep sizi misafir olarak :jeyyar: :jeyyar: sen napıyosun bakalım? oğluşun nasılkaydirigubbakcemile3 (biliyosun daha önce de söylemiştim erkek olacaaakkkk kaydirigubbakcemile3)
bizde iyiyiz teyzesi..sigarayı bıraktım biraz zorlanıyorum ama bebeğim için herşeye katlanırımm....hihoyyythihoyyyt
leylacımm kaçıncı haftanda gördün meleğinin kesesini ben yarın doktora gidecem görebilecekmiyim acaba....
dün yarın demişti cnmm büyük ihtimal bugün alır sonucunuu allahım esirgesin onuu inş hayırlı haberlerle allahımmm inşşşş:Saruboceq::Saruboceq:tuğbacım çarşamba değilmiydi? bugün mü :uhm:
canım benimm çok geçmiş olsunn allahım hiç kimseye böyle bi acı yaşatmasınnn.....inşallah en yakın zamanda tekrar meleğinle birlikte olursunn....hımm :)peki ozaman
ümmühancığımında dediği gibi kuzeniz 1buçuk yıllık evliyim arkadaşlar...bende bebeğim olsun diye çok istiyorum...
kasım ayında 2 aylık bebrğimin gelişememesinden sebep kürtaj oldum...gerçekten zor günler geçirdim doktorum hemen hamile kalabileceğimi söylüyor.bakalım bekliyoruz:)
mide bulantilar bir bitse iyi beslenecem de bu aralar hic birsey yiyemiyorum malesef canim.
hımm :)peki ozaman
ümmühancığımında dediği gibi kuzeniz 1buçuk yıllık evliyim arkadaşlar...bende bebeğim olsun diye çok istiyorum...
kasım ayında 2 aylık bebrğimin gelişememesinden sebep kürtaj oldum...gerçekten zor günler geçirdim doktorum hemen hamile kalabileceğimi söylüyor.bakalım bekliyoruz:)
Teşekkür edrim canım benim asla unutmam yapılan iylikleri...burda olmak güzel çünkü aradığım desteği burda buluyorum ama halen kafam çok karışık ama bişeyden eminimki benim eşim sinir hastası olmuş annesi ailesi yüzünden ...şimdide bunun acısı benden çıkıyor ...2,5yıldır tek değişen şeyimiz sağlık çünkü gerçekten bozulmaya başaldı bende eşime benzemeye başladım bir örnek vereyim dün akşam işten ayrım saat geç çıktım sırf bu yüzden eşim kavga etti büyüttü büyüttü yemek bile yemedi ve yatağını ayırdı bu durum sadece sinirimi bozdu ama aklıma soktum bu işi bitiricem galibasenağlama
ist1982 kız ben zaten anneyim ama 2.yi kasediyorsan olur 2bucuk aylık oglum var
kuzumm yaa baak çok üzüldüümmmm:1no2:
allahımmm ya insan sevdiği insanı nasıl bi psikolojiyle bu kadar üzebilir..canım benimm hemen bu kadar büyük bi karar alma bekle gerekiyorsa sende bağır yık dök elinden gelen herşeyi yap ve en sonunda düzelmiyorsa böle bişeye karar verr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?