- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.361
sakın bitanem dur bakalım önce sakin ol. hemen umutsuzluğa kapılma. belki doktora giderse herşey düzelir. denemeden bilemezsin hayatım. bak bence eşin bir doktora gitse ilaç kullansa emin ol bu hırçınlığı gider. erkekler normalde de çok tuhaflar bence. benim eşim öyle. neye kızacağını kestiremiyorum. ama senin eşin bunu biraz abartarak yaşıyor. abartarak tepki veriyor. bunu da ilaç alarak tedavi olarak engelleyebilir. daha önce de dedim ya sana bitanem önce sen bir doktora git. en azından eşine nasıl yaklaşman gerektiğini öğren. bu bile seni rahatlatır emin ol. ama sakın iyice düşünmeden yanlış bir karar verme emi tatlım Şeniz
Çok saol canım benim ya .... Gerçekten sakin düşünmeye çalışıyorum ama ortada büyük bir sorun yokken neler yapıyor ve ben gerçekten çok üzülüyorm ..inan burası olmasa kesin düşünüyordum bakalım bu kezde sabredicem ama yine zararım kendime bunuda biliyorum :1no2:
canım dilerim herşey düzelir yaşamınızda bir evlilik terapistine gitmeyidüşündünüzmü bilmiyorum ama bebek yapmadan çok iyi düşün Allah yardımcın olsun canım
Canım ya ben çok söylüyorum ama bilirsin işte bizim toplum öyle şeyleri ters görür delimiyiz biz ne işimiz var diye..Zaten artık bebek düşüncesi tamamen silindi özenerek sözlerle konuşmakla yetinicem benneyaptımki
herkese merhaba...
hepinize iyi sohbetler arkadaşlar...
ümmühancım sanada selamlar :)
bizde iyiyiz teyzesi..sigarayı bıraktım biraz zorlanıyorum ama bebeğim için herşeye katlanırımm....hihoyyythihoyyyt
leylacımm kaçıncı haftanda gördün meleğinin kesesini ben yarın doktora gidecem görebilecekmiyim acaba....
Ayyy canım benim inanki çok üzüldüm adına ya..
Eşinden daha önce bahsetmiştin ani çıkışlar yaptığından falan ama eşinin ilk önce tedavi olması gerekiyo be güzelim..Sen işten yarım saat geç çıktın diye evin huzurunu bozmasına hiç gerek yok madem geç çıkmanı istemiyo madem çalıştırmasın karısını oturtsun evinde..
Yemek bile yemedi diyosun insan sofraya nimete küsermi ya yazık günahh.
Sen yineden hemen karar verme güzelim allaha dua et başka çaren yok eşin inş. düzelir canım benim..
Evet canım doğru hatırladın..ani çıkışları çok fazla ama tedaviyide kabul etmiyor...yasakkelime Bende çok diyorum çalışmim diye ozamanda sen bilirsin diyo..daha doğrusu ben kimseye muhtaç olmak istemiyorum kendi paramı kendim kazanıyorum: oyüzden çalışmayı kendim istiyorum düzelirmi bilmiyorum ama1no2:hiç umudum yok zaten herşeyi Allahıma havale ediyorum da genelde zararı ben görüyorum canım ya hepiniz çok saolun desteğiniz benim için çok önemli....:1hug:
Çok saol canım benim ya .... Gerçekten sakin düşünmeye çalışıyorum ama ortada büyük bir sorun yokken neler yapıyor ve ben gerçekten çok üzülüyorm ..inan burası olmasa kesin düşünüyordum bakalım bu kezde sabredicem ama yine zararım kendime bunuda biliyorum :1no2:
ümmühancım napıyosun tatlım?konuşamadık kaç gündür?
başladın mı çalışmalarakaydirigubbakcemile3
sorma elifim yaaa konuşamadık valla. evet canım başladık artık :jeyyar: :jeyyar: hesaplayıcıya göre benim yumurtlama dündü.ama dün dişim çok ağrıyodu çalışamadıkbakalım uğraşıyoruz şimdilik. duş almama taktiğini de uyguluyorum. inş olur bu ay bakalım.
Amin kızlar ya... else,defhne Allahım duysun artık sesimizi ama inanın arkadaşlar elinden geleni yapmaya çalışıyorum yapmayada çalışıcam...
sorma elifim yaaa konuşamadık valla. evet canım başladık artık :jeyyar: :jeyyar: hesaplayıcıya göre benim yumurtlama dündü.ama dün dişim çok ağrıyodu çalışamadıkbakalım uğraşıyoruz şimdilik. duş almama taktiğini de uyguluyorum. inş olur bu ay bakalım.
herkese merhabalarrr.. a.s.
nasılsınız bugün?
hamişlerimiz nasıllar?
ben bişey sormak istiyorum kızlar..
biraz saçma olucak ama kaydirigubbakcemile3
yumurtlama gününde hafif belirtiler oluyorya, kasık ağrısı akıntı gibi vs...
o ağrılar geçince mi yumurtluyo oluyoruz, yoksa o anda yumurtlamış mı oluyoruzz... çok karışık bi soru bilyorum ama beni bir merak aldı gidiyor...
yani sırf meraktan. nettede bulamadım..
bir de; yumurta 12-24 saatleri arasında yaşıyormuşşş.. yani onca mücadele sadece 1 gün için mi??? :uhm:
bizde iyiyiz teyzesi..sigarayı bıraktım biraz zorlanıyorum ama bebeğim için herşeye katlanırımm....hihoyyythihoyyyt
leylacımm kaçıncı haftanda gördün meleğinin kesesini ben yarın doktora gidecem görebilecekmiyim acaba....
boş bırakmakaydirigubbakcemile3bana taktik veriyodunuz ya.inşallah canım mart ayı da senin haberinle şenlenicek
özledim kız seni:1hug:Şeniz
Ümmühancımmmmm öyle kaytarmak yok ama olmaz..
Yok dişim ağrıdı yok başım ağrıdı aaaaaa naniknaniknaniknaniknaniknanik
inş bitanem yaaaaaa :Saruboceq: vallahi bende özlemişim seni yavru kuşummmm Şeniz
:roflol: :roflol: sabriyecim valla kaytarmazdım ama napim kız çenem çok fena. operasyon geçirdim resmen ağrıdan duramıyodum kız yoksa kaytarırmıyım hiç :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 ozaman bugün dünü telafi ederiz napalım kaydirigubbakcemile3
İyi bakalım dünün acısını bugün çıkartırsın artıkın hehe..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Şaka bi yana çok geçmiş olsun canım benim allah gönlüne göre verir inş.
sabriyecimm hoşgeldinnn nasılsınn kuşummm..hihoyyytŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?