- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.381
canım belki daha önce de yazmış olabilirim bilmiyorum hepimiz bi şekilde sabır sınavlarından geçiyoruz.sibel'i düşün 7,5 yıldır bebek hasretiyle yanıyor,tuğbacım eşinin hastalığına üzülürken eşi sağlıklı çok şükür bi de bebiş haberi aldı.ben eşim yabancı olduğu için ailem izin vermemişti,6 yıl kahroldum ikiarada sabrettim şimdiçok şükür evliyiz,şimdi biliyorsun eşim bebek istemiyor,ona sabrediyorum ve inanıyorum ki olcak.
inşallah tatlım Allah sınıyor kullarını.sen duanı eksik etme.birbirimiz için de dualarımızı ihmal etmeyelim.Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah:Saruboceq:
merhaba arkadaslar, ben yeni katiliyorum araniza, uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorum, cok hosuma gitti bu site. benimde bir sorum olucakti bugun test yaptim ve pozitif cikti ikinci bi test aldim oda pozitif, kararsiz kaldim, cunki cok erken daha 8 gunum var? cok heycanliyim
ya bugün kopuk kopuk giriyorum bitanem yetişebildiğim sohbete dalıyorumm sürekli olsam kaçırırmıyım kısss senii atlarımm üstüne vallaa heyyttt Şenizayyyyyy hiçbişi demiyorum sana tuğbacım beni yeni farkettin ya aşk olsun sana
merhaba arkadaslar, ben yeni katiliyorum araniza, uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorum, cok hosuma gitti bu site. benimde bir sorum olucakti bugun test yaptim ve pozitif cikti ikinci bi test aldim oda pozitif, kararsiz kaldim, cunki cok erken daha 8 gunum var? cok heycanliyim
a.sCanımsın ya gerçekten çok ama çok haklısın ama bazen insan isyan ediyor .kötükedihüso zaten kendim içinde herkes içinde dua ediyorum :Saruboceq: Allahım sabır ver diye........sizden ricam desteğinizi eksik etmeyin Şeniz bu arada benim adım da sibel adaşız diğer sibelle galiba yada isimler karıştı herneyse sorun değil...
canım hoşgeldina.s... ama iki testinde pozitif ise neden kararsız kaldığını anlayamadım 8 gün olması çokta sorun yaratmaz bence, 15 gün önceden öğrenen çok kişi var yani.. Çokta emin değilsen kan testi yaptır için yüzde yüz rahatlar...tamam mı canım :1hug:[/QUOTE
hmm demek daha erken ogrenende var, hmm buna cok sevindim. tsk canim
canım desteğiz hepimiz birbirimize burda.ben eşime çocuk meselesini açamıyorum bile çünkü bu konuda konuşturmuyor hiç.sizinle paylaşıp rahatlıyorum.belki bazen kafanızı şişiriyor olabilirimama inan kardeş gibi olduk burda.
isimleri karıştırmadım tatlım artunerin adı da sibelkaydirigubbakcemile3
ya bugün kopuk kopuk giriyorum bitanem yetişebildiğim sohbete dalıyorumm sürekli olsam kaçırırmıyım kısss senii atlarımm üstüne vallaa heyyttt Şeniz
Evet biliyorum burayı o yüzden çok seviyorum keşke daha rahat girebilsem ama işim gereği olmuyor kopuk kopuk giriyorum ve hemen kendi dertlerimden bahsediyorum yanlış anlamayın kesinlikle benceil değilim ama burda da anlatmasam çatlarım herhalde...ayrıca sen hiçde sıkmıyorsun tam tersi benim hoşuma gidiyor paylaşıyorsun çünkü bende öyleyim..kaydirigubbakcemile5 iyi adaşım da varmış burda ama selam yazarken sibelleri ayırın tamamı :jeyyar: bilelim yani hatırlanıp hatırlanmadğımızı olurmu sevgiler canım....a.s.
sen ne diyosunn bakimmmne bileyim tatlım hamile değilim,öyle bi çabamda yok şuan bazen fazlalık hissediyorum kendimihamile topiği sonuçta:uhm:hepinizin ortak noktası var işte
sen ne diyosunn bakimmmklava: klava:..aşkolsun sana kendini fazlalık hissediyosan aşkolsun demekki biz sana arkadaş olamamışızz... kızdırma beni çabuk sözünü geri al çabukk...
yaa sen delisinn haa nelerde düşünürmüşşkaydirigubbakcemile3...kimse sana böyle bişe diyemez diyeninde burda işi yok zaten..biz burda gönül birliği yapmışız hepimiz birer anne adayıyız ve o yüzden burdayız sende anne adayısın ve sende o yüzden burdasınn kuzum benim bi daha böle düşünme tamammıııŞenizŞenizarkadaş olmaz mısınız tatlım öyle iyi arkadaş oldunuz ki hepinizi çok seviyorum
ama mesela yeni gelen bir arkadaş oluyor,bişey soruyor bende cevap verirken çekiniyorum.deseki ya arkadaşım sen hamile değilsin,anne değilsin,nerden biliyorsun da cevap veriyosun (ki olmadı böyle bişey,olmazda heralde ama)
işte bazen böyle düşünüyorum
yaa sen delisinn haa nelerde düşünürmüşşkaydirigubbakcemile3...kimse sana böyle bişe diyemez diyeninde burda işi yok zaten..biz burda gönül birliği yapmışız hepimiz birer anne adayıyız ve o yüzden burdayız sende anne adayısın ve sende o yüzden burdasınn kuzum benim bi daha böle düşünme tamammıııŞenizŞeniz
ne bileyim tatlım hamile değilim,öyle bi çabamda yok şuan bazen fazlalık hissediyorum kendimihamile topiği sonuçta:uhm:hepinizin ortak noktası var işte
allahım inş bu duyguyu sanada yaşatacak benim canım arkadaşımm üzme nolur kendini ...sende biliyosun biraz daha zaman gerek bize diyosun o yüzden allahım inş istediğin zaman seni beklettmeden meleğini göbişine kondurur canımm benimmm a.s.a.s.a.s.tamam tatlım.saçma bi düşünce olduğunu biliyorum da keşke sizinle beraber aynı heyecanı kendi içimde hissetsem.sizin için sevinip heyecanlanıyorum tabiki de benim meleğim de karnımda olsa ya da en azından bende adetime gün sayabilsem heyecanla.
ayy neyse gözlerim doldu
allahım inş bu duyguyu sanada yaşatacak benim canım arkadaşımm üzme nolur kendini ...sende biliyosun biraz daha zaman gerek bize diyosun o yüzden allahım inş istediğin zaman seni beklettmeden meleğini göbişine kondurur canımm benimmm a.s.a.s.a.s.
ay kızlar inanılmaz kötüyüm ben ya
başım çatlıyr bir halsizlik etlerim ağrıyor sanki
yarın izin alacağım ya yere yatıp uyumak istiyorum resmen bugünde saat bi türlü geçmek bilmiyor ya olmaz böyle birşey
ne bileyim tatlım hamile değilim,öyle bi çabamda yok şuan bazen fazlalık hissediyorum kendimihamile topiği sonuçta:uhm:hepinizin ortak noktası var işte
arkadaş olmaz mısınız tatlım öyle iyi arkadaş oldunuz ki hepinizi çok seviyorum
ama mesela yeni gelen bir arkadaş oluyor,bişey soruyor bende cevap verirken çekiniyorum.deseki ya arkadaşım sen hamile değilsin,anne değilsin,nerden biliyorsun da cevap veriyosun (ki olmadı böyle bişey,olmazda heralde ama)
işte bazen böyle düşünüyorum
ay canım hiçte öyle hisetmeŞeniz... Hamile olmak şart olsaydı bende burda olmazdım artı bizim gibi olan bir sürü arkadaşımız var bu topikte:1rolleyes: önemli olan ortak noktalarımızı bulup çözüm üretmeye çalışmak dost :teselli:arkadaş olmak...paylaşmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?