Sabırsızlanıyorum ...!

merhaba arkadaslar, ben yeni katiliyorum araniza, uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorum, cok hosuma gitti bu site. benimde bir sorum olucakti bugun test yaptim ve pozitif cikti ikinci bi test aldim oda pozitif, kararsiz kaldim, cunki cok erken daha 8 gunum var? cok heycanliyim

a.sCanımsın ya gerçekten çok ama çok haklısın ama bazen insan isyan ediyor .kötükedihüso zaten kendim içinde herkes içinde dua ediyorum :Saruboceq: Allahım sabır ver diye........sizden ricam desteğinizi eksik etmeyin Şeniz bu arada benim adım da sibel adaşız diğer sibelle galiba yada isimler karıştı herneyse sorun değil...

hoşgeldin muhabbetkuşu inşallah hamilesindir.herkeste farklı oluyor heralde,belki seninde erken döllenme olmuştur.ama iki test yapmışsın ikisi de pozitif,büyük ihtimalle hamilesindir heralde:1hug:

canım hoşgeldina.s... ama iki testinde pozitif ise neden kararsız kaldığını anlayamadım 8 gün olması çokta sorun yaratmaz bence, 15 gün önceden öğrenen çok kişi var yani.. Çokta emin değilsen kan testi yaptır için yüzde yüz rahatlar...tamam mı canım :1hug:

canım desteğiz hepimiz birbirimize burda.ben eşime çocuk meselesini açamıyorum bile çünkü bu konuda konuşturmuyor hiç.sizinle paylaşıp rahatlıyorum.belki bazen kafanızı şişiriyor olabilirim ama inan kardeş gibi olduk burda.
isimleri karıştırmadım tatlım artunerin adı da sibelkaydirigubbakcemile3

Evet biliyorum burayı o yüzden çok seviyorum keşke daha rahat girebilsem ama işim gereği olmuyor kopuk kopuk giriyorum ve hemen kendi dertlerimden bahsediyorum yanlış anlamayın kesinlikle benceil değilim ama burda da anlatmasam çatlarım herhalde...ayrıca sen hiçde sıkmıyorsun tam tersi benim hoşuma gidiyor paylaşıyorsun çünkü bende öyleyim..kaydirigubbakcemile5 iyi adaşım da varmış burda ama selam yazarken sibelleri ayırın tamamı :jeyyar: bilelim yani hatırlanıp hatırlanmadğımızı olurmu sevgiler canım....a.s.

ay kızlar inanılmaz kötüyüm ben ya
başım çatlıyr bir halsizlik etlerim ağrıyor sanki
yarın izin alacağım ya yere yatıp uyumak istiyorum resmen bugünde saat bi türlü geçmek bilmiyor ya olmaz böyle birşey

ne bileyim tatlım hamile değilim,öyle bi çabamda yok şuan bazen fazlalık hissediyorum kendimihamile topiği sonuçta:uhm:hepinizin ortak noktası var işte

ne bileyim tatlım hamile değilim,öyle bi çabamda yok şuan bazen fazlalık hissediyorum kendimihamile topiği sonuçta:uhm:hepinizin ortak noktası var işte
sen ne diyosunn bakimmmklava:klava:..aşkolsun sana kendini fazlalık hissediyosan aşkolsun demekki biz sana arkadaş olamamışızz... kızdırma beni çabuk sözünü geri al çabukk...

sen ne diyosunn bakimmmklava:klava:..aşkolsun sana kendini fazlalık hissediyosan aşkolsun demekki biz sana arkadaş olamamışızz... kızdırma beni çabuk sözünü geri al çabukk...

arkadaş olmaz mısınız tatlım öyle iyi arkadaş oldunuz ki hepinizi çok seviyorum
ama mesela yeni gelen bir arkadaş oluyor,bişey soruyor bende cevap verirken çekiniyorum.deseki ya arkadaşım sen hamile değilsin,anne değilsin,nerden biliyorsun da cevap veriyosun (ki olmadı böyle bişey,olmazda heralde ama)
işte bazen böyle düşünüyorum

yaa sen delisinn haa nelerde düşünürmüşşkaydirigubbakcemile3...kimse sana böyle bişe diyemez diyeninde burda işi yok zaten..biz burda gönül birliği yapmışız hepimiz birer anne adayıyız ve o yüzden burdayız sende anne adayısın ve sende o yüzden burdasınn kuzum benim bi daha böle düşünme tamammıııŞenizŞeniz

tamam tatlım.saçma bi düşünce olduğunu biliyorum da keşke sizinle beraber aynı heyecanı kendi içimde hissetsem.sizin için sevinip heyecanlanıyorum tabiki de benim meleğim de karnımda olsa ya da en azından bende adetime gün sayabilsem heyecanla.
ayy neyse gözlerim doldu

ay canım hiçte öyle hisetmeŞeniz... Hamile olmak şart olsaydı bende burda olmazdım artı bizim gibi olan bir sürü arkadaşımız var bu topikte:1rolleyes: önemli olan ortak noktalarımızı bulup çözüm üretmeye çalışmak dost :teselli:arkadaş olmak...paylaşmak...

allahım inş bu duyguyu sanada yaşatacak benim canım arkadaşımm üzme nolur kendini ...sende biliyosun biraz daha zaman gerek bize diyosun o yüzden allahım inş istediğin zaman seni beklettmeden meleğini göbişine kondurur canımm benimmm a.s.a.s.a.s.

inşallah bitanem ya sabır diyodum sibel'e kendime de aynı şeyi söylemem lazım
ara ara coşuyorum böyle iştesenağlama
eşşşşeek kocam benimklava:bi ümit verse bana bu kadar üzülmücem.deseki aşkım bende istiyorum ama şuan değil.valla üzülmem hiç.ama o keşke kısır olsaydık diye dua ediyor.sonunda duası tutçak biz isticez Allah vermicek diye korkuyorum:çok üzgünüm:

hoşgeldin canımmm. valla ben 1 haftalık hamile iken öğrenen de okudum. sen hemen kan tahlili yaptır. yanlış olması imkansız canım hadi bakalım bize de haber ver emi Şeniz

noldu bitanem yaaa :çok üzgünüm: kız hamilesin galiba sende yaaaa hihoyyyt

:mymeka: :mymeka: o ne demek yaaa. fazlalık ne demek saçmalama valla bidaha konuşmam senle. sen bizim arkadaşımızsın dostumuzsun. fazlalık ne demekkkk klava:

ozaman ben o arkadaşın kafasını patlatırımmm klava: klava:

katılıyorum sibelcim. biz dostuz arkadaşız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…