- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.401
Oyyy bebeğim benim niye üzüyosun kendini bu kadar ya..
Yüce rabbim herşeyi kararlamıştır sen hiç merak etme lütfen üzülme bizide üzüyosun ama..
Eşin buraya yazdıklarını bi okusa hemen kararını değiştirir bence nekadar çok istediği görür yaptıklarınada çook pişman olur neyse canım benim bozma moralini allahım en yakın zamanda kocanın içine bebek isteği verir inş. Allah hiç kimseye aratmasın inş
canım ümmühancım,sibelcim tabiki arkadaşız dostuz
valla iyiki varsınızŞeniz
benn geldımmm nasılsınızzza.s.
slm herkese.yarın alıcam sonuclarımı dört gıbı.cok saolun benım ıcın dua eden bütün arkadaslarımdan Allah razı olsun.
canııımmm hoşgeldinn bende bugün sanıyodumm ümmühan doğru hatırlamış ..nasılsın bakimmm iyimisinnnnslm herkese.yarın alıcam sonuclarımı dört gıbı.cok saolun benım ıcın dua eden bütün arkadaslarımdan Allah razı olsun.
h.g tatlımm nasılsıınnnbenn geldımmm nasılsınızzza.s.
sende iyiki varsın minik kuşummm sakın kendini üzme emi Şeniz kocişin bebek isteyecek bak en kısa sürede emin ol. bunu daha önce de konuşmuştuk seninle. kendini üzme lütfen valla bak bende üzülüyorum sonra :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
benn geldımmm nasılsınızzza.s.
slm herkese.yarın alıcam sonuclarımı dört gıbı.cok saolun benım ıcın dua eden bütün arkadaslarımdan Allah razı olsun.
iyidir canım sen nasılsın?
ne olsun ıstee her zamankı gıbı bı gun gecıyoyerimseniben
İnş hayırlısı ile temiz çıkar bitanem :Saruboceq:
nasıl olayım cnm k.k da olmasa gunler gecmıcekh.g tatlımm nasılsıınnn
üzülmeyin siz tatlım.konuşmuştuk biliyorum tekrar tekrar bu konuyu açmaktan rahatsızlık duyuyorum bende.inşallah eşimde isticek
hoşgeldin özlemcim test yaptın mı tekrar?yarındı adet günün di mi?belirti var mı?
hosbulduk canlarımmm
yok kızlar test yapmadım daha nerdeee yarın adet gunumm bı belırtı yok kurstan sımdık gelebıldım sabahın kornden berı dersteyım
ya sızınle paylasmak ıstıyorum hemen dun benı cok mutlu eden bısıy oldu
esım geldı her zamankı saatınden bıraz erken bılgısayarın basına gectı bır ıkı ısı varmıs hallettı sonra ben televızyon ızlerken alısverıs sıtelerınden bırınde anne ve bebek bölümüne bakarken yakaladım onu... anlamlı bı bakıs yaptı ayyy:asigim:
napıyon dedımmm hıcc anneciğe bişiler bakıyom dedı nerden bılıyosun askım dedım oldugunu bılmıyorum ama artık cok cok emınım ıstedıgımden dedı senı kontrole gotrmustuk bı problem yok allaha sukur ben de saglıklıyım neden olmasın kı... enınde sonunda olur dua edıyorum dedı
cok mutlu ettı benı yaaa:sm_cool:
bak eşinin içine doğmuştur belki ya.inşallah yarın güzel haberi verirsin canım
bence çıkar cnm git kan testini yaptırr....amiin canım yaaa ama esımde ben de kararsızız kan testıne gıtmelıymıyım yarın 12ını gun oluyooo cıkarmıkı emın degılımmm:çok üzgünüm:
amiin canım yaaa ama esımde ben de kararsızız kan testıne gıtmelıymıyım yarın 12ını gun oluyooo cıkarmıkı emın degılımmm:çok üzgünüm:
bence çıkar cnm git kan testini yaptırr....
bence git tatlım nasıl olsa yarın adet günün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?