Sabırsızlanıyorum ...!

canim moralini yukses tutmaya calis. :teselli: hayirlisi ile olur en kisa zamanda

insallah canim :Saruboceq:

canimsin sen kaydirigubbakcemile5
Evi toparladim kiz..asiri yorgunluk var ya uzerimde.
Birde su tortu olayi varya.. bende de var bugun farkettim ama diger belirtiler azaldi gibi fisfisfis
bendede regl oldum bitti geçen ay bi bakim dedim varmı diye vardı bölee kepek gibi bişeyler uçuşuyo..neyse bugün baktım ..sanki toz gibi üstte bişe vardı acaba şişemi tozluydu..amannn yaa bu tortu olayını bi türlü anlamadım ben..

ya bende gorunce o kepek gibi seyleri benide dusundurdu..anlamadim gitti bu tortu isini
simdi su kepek gibi seyler tortumu oluyor?? biri aydinlatsin kafamçokkarıştı

canım trakkeki allah sağ salim kucana alda ne olursa olsun ya ben kafayı çok takınca o insanı görüyorum az önce eşime anlatdım şaşırdı telapati vardır aranızda diyo ama hepinizi çok seviyorum ama cennet kuşunuda merak ediyorum

nerden nereye kız imzalı fotoğrafımımı göndersem ne birde bakmışsın akraba çıkıyormuşuz eh işte o zaman küt diye bayılsın yani hehehehehe

Telepati vardır dedi he olabilir canım..Sende benim gibisin herşeyi eşinle paylaşıyosun bende öyle güniçerisinde neolduysa anlatırım hemen.Ama eşim işinle ilgili bana bişey anlatmaz.
Dün gece seninle ilgili bilgi verdim eşime biraz.Perşembe geceleri gece namazı kılsın dedi 4 rekat allahtan istesin dedi canım..

evet haklısın benim eşimde eve iş getirmez hayatdada konuşmaz hastalardan ne kadar çok bunaldığını biliyorum ama belli etmez eşim bir şikayetim olunca hemen arkadaşlarına sor bakayım onlarada olmuşmu diyo o bile sizden bir meded umuyo bazen içim gidiyo eve gelince bana bir bakışı vardıki sorma ağlamamak için zor tutdum kendimi allahım çaresiz hastalık vermesin kimseye

Benim eşimde özel bir şirkette muhasebe müdürü o da çok bunalıyo ama bana yansıtmıyo.
Hem kendini üzüyosun hemde eşini hemde bizleri...
Çok üzüldüğünü biliyorum ama üzülmek fayda etmiyo sende biliyosun.
Eşinle birbirinize destek olun hep canım mutluluğunuza bir bebiş gelsin inş.mutluluk katsın inş...
Eviniz bebek sesleriyle cıvıl cıvıl olsun inş.

amin tatlım sağol içerden sibel sibel diye bağırıyo benim koca ayı acıktı galiba az sonra görüşürüz hepinizi çok seviyorum trakkeki yeğenime iyi bak valla kulaklarını çekerim

amin tatlım sağol içerden sibel sibel diye bağırıyo benim koca ayı acıktı galiba az sonra görüşürüz hepinizi çok seviyorum trakkeki yeğenime iyi bak valla kulaklarını çekerim

Benim ki daha gelmedi yarım saat geç gelicekmiş gözlerim yolda bkliyorum gelmesini.
Hadi sen git doyur kocanı..Bakıyorum teyzesi hep aklım onda zaten sen hiç merak etme.

Aramiza hg canim..benim basimdan boyle birsey gecmedi hayirlisi canim..insallah iyi haberler verirsin bize en kisa zamanda

saol canım şey sorcam günlük burdanmı yazışıyosunuz ben direkt buraya en sonki sayfaya nasıl girecem bilemiyorum anlatırmısın
bu sayfayı mesela arayarak buldum yeniyim ya acemiyim henüz anlatırsan sevinirim
bende bugün tekrar idrardan yaptım 5 dk içinde ikinci silik çizgi belirdi kan verdim ama sonucu yarın alıcam acaba gercekten geliyormu bebişim kızlar inşallah RABBİM hepimize nasip eder annelik duygusunu :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım çok üzüldüm ya :teselli: inşallah Allah'ım en kısa zamanda bir bebiş nasip eder sana:Saruboceq:

else tatlım sağol ne yapayım kaderimde ne varsa onu çekerim ama anne olamamak bana çok ağır geliyo evde o kadar yanlızımki buraya yeni taşındık annemlerden arkadaşlarımdan uzakta olmuyo iyiki siz varsınız yanlızlığımı unutuyorum allah razı olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…