- Konu Sahibi Kelebek_00
-
biz hiç korunmadık tatlım 6 ayy bekledik olmayınca doktora gitdik ve malum 7 senedir tedavi oluyorum çünkü evleneli 7 buçuk sene oldu
arkadaşlar malisef negatif delirdim yine ya o kadar çok kasık ağrım varki sanki adet olacam hiç umudum kalmadı ya hamile olan arkadaşlarım allahım size o meleklerinizi sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin gerçekten moralim çok bozuldu 1 ayı geçti en azından çıkardı yok işte
Arkadaşlar merhaba,
Umarım bundan sonra beni de aranızda görmekten mutlu olursunuz.Ben yeniyim de...
arkadaşlar hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizin hamilelik haberleriyle o kadar mutlu oluyorum ki.daha önce hamilelik bölümünü okumazdım ama bu ay o beklenti bende de oldu(gerçi negatif çıktı ama) şimdi her gün takip ediyorum sizi.
Allah hepinize ve bana hayırlı,sağlıklı bebişler versin inşallah
hoşgeldin kelebek ..bi görünüp bi kayboluyosuunn...gözüm arıyoo senii
bendede regl oldum bitti geçen ay bi bakim dedim varmı diye vardı bölee kepek gibi bişeyler uçuşuyo..neyse bugün baktım ..sanki toz gibi üstte bişe vardı acaba şişemi tozluydu..amannn yaa bu tortu olayını bi türlü anlamadım ben..canimsin sen kaydirigubbakcemile5
Evi toparladim kiz..asiri yorgunluk var ya uzerimde.
Birde su tortu olayi varya.. bende de var bugun farkettim ama diger belirtiler azaldi gibi fisfisfis
bendede regl oldum bitti geçen ay bi bakim dedim varmı diye vardı bölee kepek gibi bişeyler uçuşuyo..neyse bugün baktım ..sanki toz gibi üstte bişe vardı acaba şişemi tozluydu..amannn yaa bu tortu olayını bi türlü anlamadım ben..
canım trakkeki allah sağ salim kucana alda ne olursa olsun ya ben kafayı çok takınca o insanı görüyorum az önce eşime anlatdım şaşırdı telapati vardır aranızda diyo ama hepinizi çok seviyorum ama cennet kuşunuda merak ediyorum
evet haklısın benim eşimde eve iş getirmez hayatdada konuşmaz hastalardan ne kadar çok bunaldığını biliyorum ama belli etmez eşim bir şikayetim olunca hemen arkadaşlarına sor bakayım onlarada olmuşmu diyo o bile sizden bir meded umuyo bazen içim gidiyo eve gelince bana bir bakışı vardıki sorma ağlamamak için zor tutdum kendimi allahım çaresiz hastalık vermesin kimseye
amin tatlım sağol içerden sibel sibel diye bağırıyo benim koca ayı acıktı galiba az sonra görüşürüz hepinizi çok seviyorum trakkeki yeğenime iyi bak valla kulaklarını çekerim
offf ! kendimi hic iyi hissetmiyorum..
oturup hungur hungur aglamak geliyor icimden :çok üzgünüm:
Aramiza hg canim..benim basimdan boyle birsey gecmedi hayirlisi canim..insallah iyi haberler verirsin bize en kisa zamanda
arkadaşlar malisef negatif delirdim yine ya o kadar çok kasık ağrım varki sanki adet olacam hiç umudum kalmadı ya hamile olan arkadaşlarım allahım size o meleklerinizi sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin gerçekten moralim çok bozuldu 1 ayı geçti en azından çıkardı yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?