- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.421
hosbulduk canlarımmm
yok kızlar test yapmadım daha nerdeee yarın adet gunumm bı belırtı yok kurstan sımdık gelebıldım sabahın kornden berı dersteyım
ya sızınle paylasmak ıstıyorum hemen dun benı cok mutlu eden bısıy oldu
esım geldı her zamankı saatınden bıraz erken bılgısayarın basına gectı bır ıkı ısı varmıs hallettı sonra ben televızyon ızlerken alısverıs sıtelerınden bırınde anne ve bebek bölümüne bakarken yakaladım onu... anlamlı bı bakıs yaptı ayyy:asigim:
napıyon dedımmm hıcc anneciğe bişiler bakıyom dedı nerden bılıyosun askım dedım oldugunu bılmıyorum ama artık cok cok emınım ıstedıgımden dedı senı kontrole gotrmustuk bı problem yok allaha sukur ben de saglıklıyım neden olmasın kı... enınde sonunda olur dua edıyorum dedı
cok mutlu ettı benı yaaa:sm_cool:
iyidir canım sen nasılsın?
İnş hayırlısı ile temiz çıkar bitanem :Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum eve gidicem
çok doldum,doya doya ağlayasım var
öpüyorum hepinizi görüşürüz
eğer erken döllenme olduysa idrar testinde bile o belirgin çizgiyi görebilirsin cnmm bence ilk başka idrar testini yap sonra kan testinii....hadi bizi merakta bırakma
amin canım insallah dualarınızı eksık etmeyın.
senin bugün başka bişeylere canın sıkkın ...sen annennleri çok özledin ve kendini yalnız hissediyorsunn dimii...hadi ara doya doya onlarla bi konuş kendine gel ..... yalnız değilsin biz hep seninleyiz unutmaaa...:teselli:a.s.kızlar ben çıkıyorum eve gidicem
özlemacar canım bence eğer gebelik varsa kesin çıkar çünkü yeni gelen bir arkadaş adetime 8 gün var pozitif çıktı demişti yani bence içini rahat tut ve kan testini yap ...en azından soru işaretlerinden kurtulursun.. neyse canım sadece fikir sundum ...herkese iyi akşamlar.......
tesekkur ederım canımm esım zaten hele bı carsamba olsun dedı o da cok merak edıyo bellı olmaz gotureyım senı der belkı yarın zaten cogunluk adet gunu kan testı yapıp ogrendı gebelıgını ınsalla benım de oyle olur yaaaCADIARZU
senin bugün başka bişeylere canın sıkkın ...sen annennleri çok özledin ve kendini yalnız hissediyorsunn dimii...hadi ara doya doya onlarla bi konuş kendine gel ..... yalnız değilsin biz hep seninleyiz unutmaaa...:teselli:a.s.
Canım hoşgeldin benim adetime 4 gün vardı idrarda silik çizgiyi görmüştüm inş. sende görürsün canım benim..
Yüce rabbim bu duyguyu sanada en yakın zamanda yaşatır inş.
Allah gönlüne göre versin bitanem..
Canımya yarın görüşürüz inşalah... üzme kendini ..ama içinden ağlamak geliyosa doya doya bağıra bağıra ağla sıkma kendini benim gibi sinir hastası olursun valla:jeyyar: Şeniz
elifcim aglama Allah can saglıgı versın esıne ve sana ınan saglıktan baska önemlı sey yok hayatta.görüsürüz öptüm seni.
ağla tatlım rahatlarsın kendıne ve eesıne sans tanı senı sevıyommŞeniz
senin bugün başka bişeylere canın sıkkın ...sen annennleri çok özledin ve kendini yalnız hissediyorsunn dimii...hadi ara doya doya onlarla bi konuş kendine gel ..... yalnız değilsin biz hep seninleyiz unutmaaa...:teselli:a.s.
tesekkur ederım canımm esım zaten hele bı carsamba olsun dedı o da cok merak edıyo bellı olmaz gotureyım senı der belkı yarın zaten cogunluk adet gunu kan testı yapıp ogrendı gebelıgını ınsalla benım de oyle olur yaaaCADIARZU
günaydın kızlarrrrrr hepinizi öpüyorummm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?