Sabırsızlanıyorum ...!

Allah gönlünüze göre verir insallah.

kızlar ben çıkıyorum eve gidicem
çok doldum,doya doya ağlayasım var
öpüyorum hepinizi görüşürüz

Canımya yarın görüşürüz inşalah... üzme kendini ..ama içinden ağlamak geliyosa doya doya bağıra bağıra ağla sıkma kendini benim gibi sinir hastası olursun valla:jeyyar: Şeniz

eğer erken döllenme olduysa idrar testinde bile o belirgin çizgiyi görebilirsin cnmm bence ilk başka idrar testini yap sonra kan testinii....hadi bizi merakta bırakma

ama yaaa erken dollenme olmadıyssaa negatıfı gorursemm:1no2:

ya da erken dollenme olmadıysa ve kanda cıkmazsa :1no2:

yarın adetım kac gun beklemem gerekırr kı:1no2:

özlemacar canım bence eğer gebelik varsa kesin çıkar çünkü yeni gelen bir arkadaş adetime 8 gün var pozitif çıktı demişti yani bence içini rahat tut ve kan testini yap ...en azından soru işaretlerinden kurtulursun.. neyse canım sadece fikir sundum ...herkese iyi akşamlar.......

senin bugün başka bişeylere canın sıkkın ...sen annennleri çok özledin ve kendini yalnız hissediyorsunn dimii...hadi ara doya doya onlarla bi konuş kendine gel ..... yalnız değilsin biz hep seninleyiz unutmaaa...:teselli:a.s.

tesekkur ederım canımm esım zaten hele bı carsamba olsun dedı o da cok merak edıyo bellı olmaz gotureyım senı der belkı yarın zaten cogunluk adet gunu kan testı yapıp ogrendı gebelıgını ınsalla benım de oyle olur yaaaCADIARZU

Canım hoşgeldin benim adetime 4 gün vardı idrarda silik çizgiyi görmüştüm inş. sende görürsün canım benim..

Yüce rabbim bu duyguyu sanada en yakın zamanda yaşatır inş.

Allah gönlüne göre versin bitanem..

canım sneın nası gecıyo hamılelık bıraz anlatırmısın yasadıgın degısıklıkler fılann

saol canım yaaa ınsalla hamısımdır tam esım de ecok ıstıyorken olur ınsallahh destegın ıcın cok tesekkur ederım dualar kabul olur ınsallaahh:asigim:

Sağolun canlarım...
ultrasonda bebeğimi görmeme kısa süre kala düşük yaptım,görmemiş olmam bir nevi tesellim oluyor,allah kimseye yaşatmasın,en kısa zamanda bizi ve isteyen herkesi meleklerine kavuştursun...

Canımya yarın görüşürüz inşalah... üzme kendini ..ama içinden ağlamak geliyosa doya doya bağıra bağıra ağla sıkma kendini benim gibi sinir hastası olursun valla:jeyyar: Şeniz

elifcim aglama Allah can saglıgı versın esıne ve sana ınan saglıktan baska önemlı sey yok hayatta.görüsürüz öptüm seni.

ağla tatlım rahatlarsın kendıne ve eesıne sans tanı senı sevıyommŞeniz

gedim kızlar ama ağlamak yerine kuaföre gidip saçımı kestirdim,fön çektirdim bi de alışveriş yaptım kendime.
tuğbacım valla memleketimi de özledim 2 ay odu gitmeyeli,hiç bu kadar uzun olmamıştı,ona da sıkkın canım
bende sizleri çok seviyorum,o kadar destek oluyosunuz ki.öpüyorum hepinizi
Allah kalbinizdekilere kavuşmayı nasip etsin inşallah canlarım

özlemcim ya 18ini bekliyoduk,19 yaptın
merakta bırakıyosun bizi ya:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…