- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.441
günaydın tatlım nasılsın?
iyidir bitanem valla sabah sabah başladık yine çalışmaya. sen nasıslın bakalım?
günaydın kızlarrrrrr hepinizi öpüyorummm Şeniz
kızlar hepinize günaydın kusura bakmayın
günaydın canım ...Şeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman boş bırakma
ben iyiyim tatlım aynı çalışıyoruz iştemirmirmirmir
günaydın Şeniz....
günaydın tatlişkommm Şeniz nasılsın bakalım? eşinle durumlar düzeldi mi?
günaydın tatlım nasılsın?
Canım sanada teşekkür ederim ama dediğim gibi iyi olmaya çalışıyorum bizim durumlar pek iç açıcı değil bakalım nerde patlıycak:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
akşam olsa da eve gitsek
ah canım benim ya kızların dediği gibi önce sen psikolağa gitsen,eşini götürmek için nasıl ikna edebileceğini falan öğrenebilirsin belki.Allah yardımcın olsun tatlım :teselli:
Canım benimde aslında gitmem lazım çünkü gitmezsem eğer bende eşim gibi olucam ama işin kötü yanı banada karışıyorlar bende onlardan gizli gitmeyi düşünüyorum şu anda araştırıyorum zaten iyi biryer olsun istiyorum mirmirmirmir
kayınvalidenlerle aynı şehirde mi yaşıyosun?onlar büyük etken anladığım kadarıyla eşinin üstünde
herkese günaydınnnn...
bugün nasılısınız kızlarr..
Ah canım ahhhh...Aynı şehir ne demek aynı binada oturuyoruz altlı üstlüzaten hayatımızı bu kadar çekilmez hale getiren kaynanamÇok üzgünüm çoook o olmazsa hayat daha güzel olcak eminim ama eşimin annesi işte atsan atılmaz satsan alan olmaz :jeyyar: tam kaynana benimkisi ...semra kaynana halt etmiş yanında...herşeye nane maydanoz..herkes hakkında fikir sahibi dedikoducu bir tip...eşim gelse ben kaynanamdan uzak olsun diye suriyeye bile giderdim ...sen çok şanslısın uzak olmak lazım yoksa yanarsın klava: valla billa benim gibi..
herkese günaydınnnn...
bugün nasılısınız kızlarr..
Günaydın canım hoş geldin...a.s.
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?