Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın tatlişkommm Şeniz nasılsın bakalım? eşinle durumlar düzeldi mi?

Teşekkür ederim canım iyiyim dünden daha iyiyim ama eşimle halen küsüz halen ayrı yatıyor benimle konuşmuyor bir şey sorunca tersliyor bende hiç konuşmuyorum mecbur olmadıkça...böyle giderse olan olacak galiba:a015:

Canım sanada teşekkür ederim ama dediğim gibi iyi olmaya çalışıyorum bizim durumlar pek iç açıcı değil bakalım nerde patlıycak:çok üzgünüm:

ah canım benim ya kızların dediği gibi önce sen psikolağa gitsen,eşini götürmek için nasıl ikna edebileceğini falan öğrenebilirsin belki.Allah yardımcın olsun tatlım :teselli:

ah canım benim ya kızların dediği gibi önce sen psikolağa gitsen,eşini götürmek için nasıl ikna edebileceğini falan öğrenebilirsin belki.Allah yardımcın olsun tatlım :teselli:

Canım benimde aslında gitmem lazım çünkü gitmezsem eğer bende eşim gibi olucam ama işin kötü yanı banada karışıyorlar bende onlardan gizli gitmeyi düşünüyorum şu anda araştırıyorum zaten iyi biryer olsun istiyorum mirmirmirmir

kayınvalidenlerle aynı şehirde mi yaşıyosun?onlar büyük etken anladığım kadarıyla eşinin üstünde

kayınvalidenlerle aynı şehirde mi yaşıyosun?onlar büyük etken anladığım kadarıyla eşinin üstünde

Ah canım ahhhh...Aynı şehir ne demek aynı binada oturuyoruz altlı üstlü zaten hayatımızı bu kadar çekilmez hale getiren kaynanamÇok üzgünüm çoook o olmazsa hayat daha güzel olcak eminim ama eşimin annesi işte atsan atılmaz satsan alan olmaz :jeyyar: tam kaynana benimkisi ...semra kaynana halt etmiş yanında...herşeye nane maydanoz..herkes hakkında fikir sahibi dedikoducu bir tip...eşim gelse ben kaynanamdan uzak olsun diye suriyeye bile giderdim ...sen çok şanslısın uzak olmak lazım yoksa yanarsınklava: valla billa benim gibi..

ah bu kayınvalideler niye böyle yapıyor ya.benim eşim evlenmeden önce dedi ne senin ailenle ne benim ailemle aynı şehirde oturmucaz diye.kayınvalidemle aynı ülkede bile değiliz.
ev kendinizin heralde,başka yere taşınmaya ikna olsa keşke eşin ama o da imkansız diyosun.kayınvalidenle konuştun mu hiç?anne bu şekilde davranmanızdan rahatsız oluyorum,hep birlikte mutlu yaşayalım istiyorum falan diye
tatlım keşke elimden gelen bişey olsa dua etmekten başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…