- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.461
ah bu kayınvalideler niye böyle yapıyor ya.benim eşim evlenmeden önce dedi ne senin ailenle ne benim ailemle aynı şehirde oturmucaz diye.kayınvalidemle aynı ülkede bile değiliz.
ev kendinizin heralde,başka yere taşınmaya ikna olsa keşke eşin ama o da imkansız diyosun.kayınvalidenle konuştun mu hiç?anne bu şekilde davranmanızdan rahatsız oluyorum,hep birlikte mutlu yaşayalım istiyorum falan diye
tatlım keşke elimden gelen bişey olsa dua etmekten başka
benim bugün pek keyfim yok sanki kızlar....
ama idare ediyorummm.. bi karamsarlık var içimde. nedendir bilmem..
konu ne ben anlamadım kaynana psikopat mı
Teşekkür ederim canım iyiyim dünden daha iyiyim ama eşimle halen küsüz halen ayrı yatıyor benimle konuşmuyor bir şey sorunca tersliyor bende hiç konuşmuyorum mecbur olmadıkça...böyle giderse olan olacak galiba:a015:
ah canım benim ya kızların dediği gibi önce sen psikolağa gitsen,eşini götürmek için nasıl ikna edebileceğini falan öğrenebilirsin belki.Allah yardımcın olsun tatlım :teselli:
ooh tamam martta bebiş karnında kesin.çok faalsin maşallahkaydirigubbakcemile3
Ah canım ahhhh...Aynı şehir ne demek aynı binada oturuyoruz altlı üstlüzaten hayatımızı bu kadar çekilmez hale getiren kaynanamÇok üzgünüm çoook o olmazsa hayat daha güzel olcak eminim ama eşimin annesi işte atsan atılmaz satsan alan olmaz :jeyyar: tam kaynana benimkisi ...semra kaynana halt etmiş yanında...herşeye nane maydanoz..herkes hakkında fikir sahibi dedikoducu bir tip...eşim gelse ben kaynanamdan uzak olsun diye suriyeye bile giderdim ...sen çok şanslısın uzak olmak lazım yoksa yanarsın klava: valla billa benim gibi..
ah bu kayınvalideler niye böyle yapıyor ya.benim eşim evlenmeden önce dedi ne senin ailenle ne benim ailemle aynı şehirde oturmucaz diye.kayınvalidemle aynı ülkede bile değiliz.
ev kendinizin heralde,başka yere taşınmaya ikna olsa keşke eşin ama o da imkansız diyosun.kayınvalidenle konuştun mu hiç?anne bu şekilde davranmanızdan rahatsız oluyorum,hep birlikte mutlu yaşayalım istiyorum falan diye
tatlım keşke elimden gelen bişey olsa dua etmekten başka
yavruşlarım merhaba
böcüklerim kaynanaları takmayın benim kaynanada benim hakkımda neler demiş komşularıma kocamla olan özelimi bile anlatmış ben o zaman hamileydim bunları duydum hüngür hüngür 1hafta boyunca agladım dengesiz kadın
Zaten evlenmeden önce herşey süper giser ama evlendikten sonra herşey değişiyor resmen, evet ev kendimizin ama ben daha önce ordan uzak olmak için kirada 1 yıl oturdum herşey iyidi eşim beni ikna etti tekrardan oraya gittik delikafadulden(ah kafam ahh) kayınvalidemle ben çok konuştum ama bana dediği erkektir biraz alttan al biz bu zamana kadar böyle yaşadık bundan sonrada değişmeyiz diyo.. dünyaya at gözlükleriyle bakan insanlara ne yapılabilir ki ben güzelim...ancak Allaha havale ediyorum bu dünyada olmazsa öteki dünyada...:Saruboceq::Saruboceq: benimde elimden bişey gelmiyor ki kim bana ne yapsın..ama bundan da birkez daha anlıyorum ki kendi annelerimizn sözünü dinlemeliyiz çünkü onlar gerçekleri görüyorlar...:1no2:
benim annemde babannemden çok çekmiş.dedem vermek istememiş babannemi bildiği için annem kaçmış evlenmiş,çok çekmiş ama sonra.Allah'tan babam hiç ezdirmemişte hemen ayrı eve çıkıp yerleşmişler.şimdi çok seviyor gelinim diye babannem ama annem için iş işten geçti tabi.sinir hastası etmiş yeni evlendikleri zaman annemi o da.anneleri babaları dinlemek lazım işte ama yapmıyoruz
canım benim ya sen neden geri döndün ki,yine şansın yok mu kiraya çıkmak için.eşinle huzurlu yaşarsınız hiç değilse[/QUO
Yok be canım malesef bitti o şansım...benimde ailem istemedi eşimi ama ben çok zorladım bak gör halimi eşim evin tek oğlu ve ana kuzusu bu halini evlenmeden önce göstermedi evlendik bana güzel bir süpriz oldu...:1shok:
Defhne canım çok haklısın ama eşim çok cinstir anasına çekmiş :) ben alttan aldıkça o hep üstüme gelir daha çok naz yapar..evlenmeden önce ben nazı kadınlar yapar sanırdıma ama şim bakıyorumda hep erkekler naz yapıyor ve biz kadınlar onları alttan alıyorz hep ezilen taraf oluyoruz..
benim annemde babannemden çok çekmiş.dedem vermek istememiş babannemi bildiği için annem kaçmış evlenmiş,çok çekmiş ama sonra.Allah'tan babam hiç ezdirmemişte hemen ayrı eve çıkıp yerleşmişler.şimdi çok seviyor gelinim diye babannem ama annem için iş işten geçti tabi.sinir hastası etmiş yeni evlendikleri zaman annemi o da.anneleri babaları dinlemek lazım işte ama yapmıyoruz
canım benim ya sen neden geri döndün ki,yine şansın yok mu kiraya çıkmak için.eşinle huzurlu yaşarsınız hiç değilse[/QUO
Yok be canım malesef bitti o şansım...benimde ailem istemedi eşimi ama ben çok zorladım bak gör halimi eşim evin tek oğlu ve ana kuzusu bu halini evlenmeden önce göstermedi evlendik bana güzel bir süpriz oldu...:1shok:
genelleme yapmak istemem canım ama bir evin bir oğlu olunca daha nazlı büyütülüyorlar heralde.hep kendi ailemden örnek verdim ama teyzemin eşide aynı,malesef teyzem de çok çekti eşinden.ama 2 çocuğu var,2 defa ayrılmaya kalktı,çocukları için kaldı
çok zor ya.aynı evi paylaşmadan tanıyamıyosun insanları
Canlarım günaydın nasılsınız bakalım?ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Canlarım günaydın nasılsınız bakalım?ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Tünaydın demek istedin galiba..a.s çünkü sabahın 6sından beri ayaktayımda o yüzden dedim...neyse canım hoş geldin daha sonra görüşmek üzere..:jeyyar:
günaydın canım iyiyiz dertleşiyoruz
sen nasılsın uykucumirmirmirmir
İyiyim bende canım ama uyusam uyurum daha hiç uyanmak istemiyorum...
Dertlerinize derman olayımmmmmm yavrummmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?