Sabırsızlanıyorum ...!

böcüklerim kaynanaları takmayın benim kaynanada benim hakkımda neler demiş komşularıma kocamla olan özelimi bile anlatmış ben o zaman hamileydim bunları duydum hüngür hüngür 1hafta boyunca agladım dengesiz kadın

Zaten evlenmeden önce herşey süper giser ama evlendikten sonra herşey değişiyor resmen, evet ev kendimizin ama ben daha önce ordan uzak olmak için kirada 1 yıl oturdum herşey iyidi eşim beni ikna etti tekrardan oraya gittik delikafadulden(ah kafam ahh) kayınvalidemle ben çok konuştum ama bana dediği erkektir biraz alttan al biz bu zamana kadar böyle yaşadık bundan sonrada değişmeyiz diyo.. dünyaya at gözlükleriyle bakan insanlara ne yapılabilir ki ben güzelim...ancak Allaha havale ediyorum bu dünyada olmazsa öteki dünyada...:Saruboceq::Saruboceq: benimde elimden bişey gelmiyor ki kim bana ne yapsın..ama bundan da birkez daha anlıyorum ki kendi annelerimizn sözünü dinlemeliyiz çünkü onlar gerçekleri görüyorlar...:1no2:

sen alttan al tatlım. sende surat asarsan konuşmazsan işler iyice kötüye gider. evlilikte bir tarafın mutlaka fedakarlık yapması gerekiyor. busefer de fedakarlık yapan sen ol. akşama güzelce yemeğini hazırla eşinle konuşmak istediğini söyle. yemek yerken konuşun. bu şekilde küs durduğunuzda üzüldüğünü ve eşini çok sevdiğini belirt. bi sarıl bak nasıl yumuşar. inatlaşma tatlım tamam mı? zararı yine sana bak o rahat hayatından. kendini düşün.

ah canım benim ya kızların dediği gibi önce sen psikolağa gitsen,eşini götürmek için nasıl ikna edebileceğini falan öğrenebilirsin belki.Allah yardımcın olsun tatlım :teselli:

evet katılıyorum elifime

ooh tamam martta bebiş karnında kesin.çok faalsin maşallahkaydirigubbakcemile3

tabi yewwwrimmm ne sandın :jeyyar: :jeyyar: bakalım hayırlısı artık 3 martta göreceğiz.

işin çok zor bitanem. Rabbim sabır versin sana :teselli:

bence kesinlikle konuşmasın tatlım. konuşunca kayınvalidesinin istediği olur. amacı zaten sibeli üzmek huzurunu kaçırmak. ona inat mutlu ol eşinle iyi geçinmeye çalış. çatlasın hasedinden klava: ben kayınvalideleri hep anlamaya çalışırım. bence ona sadece saygı duy. sevmek zorunda değilsin ama kavga da etme canım. eşini iyice kaybedersin.

yavruşlarım merhaba

merhaba tatlımmmmm

bende çok ağladım ama değmez ki ..örnek vereyim kaynanam korunduğumuzu bilmiyodu doktora birlikte gittik tabiki hemen içeri daldı doktorda korunup korunmadğımızı falan sordu bende söyledim ondan sonrada daha dilinden düşürmüyor ilaç kulllan kullan sonrada olmaz tabi çocuk herkesin yanında söyleyip duruyor dengesiz ama ben takmıyorum cahil insan işte...klava:

benim annemde babannemden çok çekmiş.dedem vermek istememiş babannemi bildiği için annem kaçmış evlenmiş,çok çekmiş ama sonra.Allah'tan babam hiç ezdirmemişte hemen ayrı eve çıkıp yerleşmişler.şimdi çok seviyor gelinim diye babannem ama annem için iş işten geçti tabi.sinir hastası etmiş yeni evlendikleri zaman annemi o da.anneleri babaları dinlemek lazım işte ama yapmıyoruz
canım benim ya sen neden geri döndün ki,yine şansın yok mu kiraya çıkmak için.eşinle huzurlu yaşarsınız hiç değilse

Defhne canım çok haklısın ama eşim çok cinstir anasına çekmiş :) ben alttan aldıkça o hep üstüme gelir daha çok naz yapar..evlenmeden önce ben nazı kadınlar yapar sanırdıma ama şim bakıyorumda hep erkekler naz yapıyor ve biz kadınlar onları alttan alıyorz hep ezilen taraf oluyoruz..

kesinlikle katılıyorum canım erkekler bizden daha nazlı,hep biz alttan almak zorundayız.eşim yengeç burcu,babamda yengeçti annem hep alttan alan taraf olurdu.
banada diyordu evlenmeden önce sen de benim gibi olcaksın diyeyasakkelime

Canlarım ben şimdi çıkmak zorundayım ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim sizlerde olmazsanız ben kafayı yerdim herhalde ...Defhne ciğim yemek yiyerek konuşun demişsin ya onuda şöyle söylim eşim benden 30dk önce geliyor eve bana gıcıklık olsun diye sinirlendiğimi biliyor ya gidip annesinde yemek yedi dün bu günde aynısını yapar biliyorum o yüzden o konuşmadan ben konuşmicam...neyse ya kafanızı şişirdim ama ben rahatladım :) 1-2 saat sonra yine gelicem öpüyorum ,,, Elseciğim...senide öptüm......

Hımmm okudum canım allah yardımcısı olsun sibelin gerçekten çok zor bir durumda....

Aman eşinle iyi olduktan sonra kayınvalideymiş kayınpedermiş hiç kafaya takmaya değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…