Sabırsızlanıyorum ...!

haklısınız canlarım ama napalım kadınlar toplumun her kesiminde aynı şeyleri yaşıyor. evlilik iki farklı kişinin aynı hayatı paylaşması demek zaten. eşlerimiz farklı bizler farklıyız. düşünün ki benim annem patates yemeğini farklı yapar onun ki farklı. evlenince bu bile problem oluyor. önemli olan konuşarak ortak bir patates yemeği yapmak :jeyyar: ortak bir nokta bulmak ve eşlerimizle ortak bir hayat kurabilmek. ben alttan almayı asla kafama takmam çünkü hayatımı eşimle paylaşmak istedim. ortak noktaları yakalayana kadar o almasa da ben alttan alırım çünkü onu çok seviyorum. sizde böyle düşünün lütfen. ozaman bakın hayat nasıl kolay olacak.

ozman sende hiç sinir olduğunu belli etme. hayatım annendemi yedin tamam bitanem ozaman çay içelim de. utansın yaptığından. sende güzel sevdiği bir tatlıyı yap çay yap ozaman konuşun bitanem yerimseniben konuşmak isteyince fırsatı kolay yakalarsın. benim sana nacizane tavsiyem ters davranma. eşine uysal bir şekilde yaklaş. o tersledikçe sen alttan al ve konuşmaya çalış. umarım herşey biran evvel düzelir bitanem Şeniz

Canlarım günaydın nasılsınız bakalım?ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

selam tatişkom nerdesin sen bakim? uykucu şirin oldun resmen yaaa kaydirigubbakcemile3

Ayy sorma ümmühancım ya uykucu odum çıktım eşimde sabahları kahvaltı hazırlıyayım diye kaldırıyo hemen ona kahvaltısını hazırlıyorum hemen yesin gitsinde biranevvel yatayım diye bakıyorum..

Eşimi işe geçirirken uykucu prenses hadi sen yat bende çalışayım size ekmek parası getireyim diyooo...

Olsun bitanem aman miden bulanmasında uykun olsun bence daha iyi yani. hem sen evdesin ya bi de çalışsaydın nolurdu. ben çok korkuyorum mesela :çok üzgünüm: uykum falan gelirse naparım işyerinde :sm_confused:

Olsun bitanem aman miden bulanmasında uykun olsun bence daha iyi yani. hem sen evdesin ya bi de çalışsaydın nolurdu. ben çok korkuyorum mesela :çok üzgünüm: uykum falan gelirse naparım işyerinde :sm_confused:

Valla allah yardımcın olsun tatlım inanki çok halsizlik ve uyku çöküyo...Gündüz uyuduğum halde gecede hiç uykusuzluk çekmiyorum yatağa yattığım gibi uyuyorum inanki..

Mide bulantılarım azda olsa devam ediyo 10.haftaya kadar devam edermiş.

2 haftamız kaldı bakalım..

Sen hamile kalınca masanın üzerine koyarsın başını kestirirsin artık okadarda karışmasın işyerindekilerklava:klava:

ahhh be bitanem nerdeeeeeeee midem bulanırsa da kötü napıcam bilmem inşbebişim gelince beni üzmez uslu uslu durur:1rolleyes:

buarada bişey sorucam sabriyecim yaaa benim midem kaç sabahtır çok fena. uyanıyorum bulanıyo ama nasıl bi bulanmak anlatamam. hemen hamilelik başlangıcında bulanmaz dimi yaaa :uhm: hamişsem zaten en fazla bikaç günlüktür.

Canım öyle deme benimde bulanmıştı valla.Hatta eşim daha çok erken hamile olsan bile bulanmaz demişti ama benim bulanmıştı...

Ayyyy hayırdır inş.

çok biliyormuş senin kayınvaliden. ne hocası yaaa klava:

zaten çocuk için asla acele etme tatlım. çünkü evde huzur olmazsa o çocuk nasıl bir ortamda büyür :çok üzgünüm:

bak bitanem eğer huzur istiyorsan bunun için kendin elinden geldiğince çabala. zıtız diyosun ya insanlar birçok huyunu düzeltebilir. sadece karakter hep aynıdır. zıtlıkların üstesinden gelmek için huylarınızı düzeltin. eşin düzeltmiyorsa sen düzelt elinden geldiğince. karşındaki insanı değiştirmek imkansızdır. onu olduğu gibi kabul edeceksin kendini ona uyduracaksın. bunun başka yolu yok.

yeni evliyken bende yaşadım bu sorunları ama üstesinden geldim. eşimi olduğu gibi kabul ettim kendimi değiştirdim. ona anlayışlı ve sabırlı davrandım. sonunda noldu biliyomusun baktım eşim benim yaptıklarımın farkında o da busefer bana benzemek için çalışmaya başladı. benim sevdiğim şeyleri sevmeye başladı. bende onun. bizim ortak hayatımız oluştu. sende bunu yapabilirsin. tek gereken sabır ve özveri bitanem. offff ne konuştum yaaaa kaydirigubbakcemile3

Canım öyle deme benimde bulanmıştı valla.Hatta eşim daha çok erken hamile olsan bile bulanmaz demişti ama benim bulanmıştı...

Ayyyy hayırdır inş.

aaaaaaa ayy bak sevindim şimdi Allahım inş yaaa :Saruboceq: sadece sabahları bulanıyo. sabah ilk kez servis tuttu beni. zor geldim şirkete. tuhaf bi bulantı. afedersin istifra edecek gibi geliyo ama istifra edemiyorum. ayyy inş hamileyim yaaa :Saruboceq:

Son düzenleme:
ümmühancım yoksa bebiş erken mi süpriz yapçak kız?
tatlım öyle bi yazmışsın ki bende kocişime karşı anlayışsızım gibi,alttan almıyomuşum gibi

Vallahi süpersin sen ya :lepi:... bende bu tür şeyleri yanlızca ben yaşıyorum sanıyodum özveride bulunmak alttan alan taraf olmak bana çok ters geliyordu ama bundan sonra daha çok çalışıcam evliliğimi istediğim kıvama gitirmek için a.s Çok saol bitanem ya ...Şeniz

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler fikirleiniz için sabriyeciğim, else, defhne hepinizin düşünceleri benim için çok önemli tavsiyeleriniz deniycem inannın bana öpüyorum canlarım sizleri...

canım alttan almadan olmuyor işte malesef.benim eşimde sinirli ve çok disiplinli bi insan.keçi diyorum bazen okumuşsundur.eğer bugüne kadar ben alttan almasaydım biz evlenemezdik bile,sevgiliyken ayrılırdık.başımın tatlı belası iştekaydirigubbakcemile

ümmühancım yoksa bebiş erken mi süpriz yapçak kız?
tatlım öyle bi yazmışsın ki bende kocişime karşı anlayışsızım gibi,alttan almıyomuşum gibi

yok yavrukuşum yanlış anlamışsın. hani alttan alıyoruz ya neden hep biz alttan alıyoruz onu anlatmaya çalıştım tatlişkom.

inş süpriz yapar bitanem yaaa valla bi tuhafım. bi de otururken başım dönüyo. akşam eşim korktu. sapsarı oldum bayılacaktım. bukadar erken belirti yaparmı bilmem ama valla fenayım

herkes aynı şeyleri yaşıyor bitanem. ben sana güveniyorum sen istersen herşeyi yoluna sokarsın kaydirigubbakcemile5 kocanı seviyorsun bu yeter. bundan sonra herşey yoluna girer inş tatlım. benim abla 4 sene uğraştı ama eniştemi yola getirdi. sende yaparsın eminim. hadi bakalım harekete geçme zamanı hihoyyyt buarada kayınvalideni hiç kafana takma. üzüldüğünü belli etme ki başarısız kaldığını sanıp o üzülsün bitanemmm

inşallah tatlım müjdeyi verirsin bize sende
kayınvalide açısından en şanslı benim heralde:)mayısta evlendim,eylülde kayınvalidemle tanıştım yani 4 ay sonra.ondan sonra da bikaç defa konuştum.düğünümüze gelememişti

inş melek arkadaşım benim inş yaaaaaa :Saruboceq: Şeniz şimdi baya ümitlendim heee. senin nezaman oluyodu tatlişkom adet tarihine yakın mı?

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler fikirleiniz için sabriyeciğim, else, defhne hepinizin düşünceleri benim için çok önemli tavsiyeleriniz deniycem inannın bana öpüyorum canlarım sizleri...

bizde seni öpüyoruz kuzucummm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…