- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.481
Defhne canım çok haklısın ama eşim çok cinstir anasına çekmiş :) ben alttan aldıkça o hep üstüme gelir daha çok naz yapar..evlenmeden önce ben nazı kadınlar yapar sanırdıma ama şim bakıyorumda hep erkekler naz yapıyor ve biz kadınlar onları alttan alıyorz hep ezilen taraf oluyoruz..
kesinlikle katılıyorum canım erkekler bizden daha nazlı,hep biz alttan almak zorundayız.eşim yengeç burcu,babamda yengeçti annem hep alttan alan taraf olurdu.
banada diyordu evlenmeden önce sen de benim gibi olcaksın diyeyasakkelime
Canlarım ben şimdi çıkmak zorundayım ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim sizlerde olmazsanız ben kafayı yerdim herhalde ...Defhne ciğim yemek yiyerek konuşun demişsin ya onuda şöyle söylim eşim benden 30dk önce geliyor eve bana gıcıklık olsun diye sinirlendiğimi biliyor ya gidip annesinde yemek yedi dün bu günde aynısını yapar biliyorum o yüzden o konuşmadan ben konuşmicam...neyse ya kafanızı şişirdim ama ben rahatladım :) 1-2 saat sonra yine gelicem öpüyorum ,,, Elseciğim...senide öptüm......
Canlarım günaydın nasılsınız bakalım?ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Ayy sorma ümmühancım ya uykucu odum çıktım eşimde sabahları kahvaltı hazırlıyayım diye kaldırıyo hemen ona kahvaltısını hazırlıyorum hemen yesin gitsinde biranevvel yatayım diye bakıyorum..
Eşimi işe geçirirken uykucu prenses hadi sen yat bende çalışayım size ekmek parası getireyim diyooo...
Olsun bitanem aman miden bulanmasında uykun olsun bence daha iyi yani. hem sen evdesin ya bi de çalışsaydın nolurdu. ben çok korkuyorum mesela :çok üzgünüm: uykum falan gelirse naparım işyerinde :sm_confused:
Sibelcim valla çok uykucu oldum kafamı kaldıramıyorum napim...yasakkelime
Valla allah yardımcın olsun tatlım inanki çok halsizlik ve uyku çöküyo...Gündüz uyuduğum halde gecede hiç uykusuzluk çekmiyorum yatağa yattığım gibi uyuyorum inanki..
Mide bulantılarım azda olsa devam ediyo 10.haftaya kadar devam edermiş.
2 haftamız kaldı bakalım..
Sen hamile kalınca masanın üzerine koyarsın başını kestirirsin artık okadarda karışmasın işyerindekilerklava: klava:
haklısınız canlarım ama napalım kadınlar toplumun her kesiminde aynı şeyleri yaşıyor. evlilik iki farklı kişinin aynı hayatı paylaşması demek zaten. eşlerimiz farklı bizler farklıyız. düşünün ki benim annem patates yemeğini farklı yapar onun ki farklı. evlenince bu bile problem oluyor. önemli olan konuşarak ortak bir patates yemeği yapmak :jeyyar: ortak bir nokta bulmak ve eşlerimizle ortak bir hayat kurabilmek. ben alttan almayı asla kafama takmam çünkü hayatımı eşimle paylaşmak istedim. ortak noktaları yakalayana kadar o almasa da ben alttan alırım çünkü onu çok seviyorum. sizde böyle düşünün lütfen. ozaman bakın hayat nasıl kolay olacak.
ozman sende hiç sinir olduğunu belli etme. hayatım annendemi yedin tamam bitanem ozaman çay içelim de. utansın yaptığından. sende güzel sevdiği bir tatlıyı yap çay yap ozaman konuşun bitanem yerimseniben konuşmak isteyince fırsatı kolay yakalarsın. benim sana nacizane tavsiyem ters davranma. eşine uysal bir şekilde yaklaş. o tersledikçe sen alttan al ve konuşmaya çalış. umarım herşey biran evvel düzelir bitanem Şeniz
Defhne'cim Senin bu tavsiyelerini canım annemde çok yapardı bana ama insan bazen kendine söz geçiremiyor.:mymeka: benim tek istediğim huzur...onu bulamıyorum 2,5 yıldır. bende eşimi çok seviyorum ama bizde sevgi saygıda bitmek üzere herşeyi biribirimizin aksine yapıyoruz...aaaa...kızlar bide kayınvalidem bana sizi hocaya götüreyimde bi okusun üflesin ...neden böyle zıtsınız diye ... ya varya anlat anlat bitmez benim yaşadıklarım...bu kadar sorun içinde birde çocuk yapılırmı ya...senağlama
Sağlıklı olda gerisini boşver... Ah canım ya keşke ben senin yerinde olsam da uykucu olsam valla...Şeniz
ahhh be bitanem nerdeeeeeeeemidem bulanırsa da kötü napıcam bilmem inşbebişim gelince beni üzmez uslu uslu durur:1rolleyes:
buarada bişey sorucam sabriyecim yaaa benim midem kaç sabahtır çok fena. uyanıyorum bulanıyo ama nasıl bi bulanmak anlatamam. hemen hamilelik başlangıcında bulanmaz dimi yaaa :uhm: hamişsem zaten en fazla bikaç günlüktür.
Defhne'cim Senin bu tavsiyelerini canım annemde çok yapardı bana ama insan bazen kendine söz geçiremiyor.:mymeka: benim tek istediğim huzur...onu bulamıyorum 2,5 yıldır. bende eşimi çok seviyorum ama bizde sevgi saygıda bitmek üzere herşeyi biribirimizin aksine yapıyoruz...aaaa...kızlar bide kayınvalidem bana sizi hocaya götüreyimde bi okusun üflesin ...neden böyle zıtsınız diye ... ya varya anlat anlat bitmez benim yaşadıklarım...bu kadar sorun içinde birde çocuk yapılırmı ya...senağlama
Sibelcim sen yinede eşini güzelce karşına al ve konuş...Ben seni gerçekten çok seviyorum ama biz bu şekilde nereye kadar gidebiliriz de evliliğimiz yıprandı ama bitmesini istemiyorum de.
Gerçekten çok yoruldum ama seni kaybetmek istemiyorum de..
Kayınvalidenin yaptıklarını boşver sen eşinle huzurlu olmaya bak...Ayrı uzak bir yere taşınalım de herşey çok daha güzel olacak de..
Ne bilim canım güzel güzel konuş sende zıtlık yapma ama..
Kesinlikle çocuğu şuan düşünme olan o yavrucuğa olur .
Canım öyle deme benimde bulanmıştı valla.Hatta eşim daha çok erken hamile olsan bile bulanmaz demişti ama benim bulanmıştı...
Ayyyy hayırdır inş.
Sibelcim sen yinede eşini güzelce karşına al ve konuş...Ben seni gerçekten çok seviyorum ama biz bu şekilde nereye kadar gidebiliriz de evliliğimiz yıprandı ama bitmesini istemiyorum de.
Gerçekten çok yoruldum ama seni kaybetmek istemiyorum de..
Kayınvalidenin yaptıklarını boşver sen eşinle huzurlu olmaya bak...Ayrı uzak bir yere taşınalım de herşey çok daha güzel olacak de..
Ne bilim canım güzel güzel konuş sende zıtlık yapma ama..
Kesinlikle çocuğu şuan düşünme olan o yavrucuğa olur .
kesinlikle katılıyorum. izninle bende imzamı atıyorum bu yazının altına Sabriyecim kaydirigubbakcemile5
çok biliyormuş senin kayınvaliden. ne hocası yaaaklava:
zaten çocuk için asla acele etme tatlım. çünkü evde huzur olmazsa o çocuk nasıl bir ortamda büyür :çok üzgünüm:
bak bitanem eğer huzur istiyorsan bunun için kendin elinden geldiğince çabala. zıtız diyosun ya insanlar birçok huyunu düzeltebilir. sadece karakter hep aynıdır. zıtlıkların üstesinden gelmek için huylarınızı düzeltin. eşin düzeltmiyorsa sen düzelt elinden geldiğince. karşındaki insanı değiştirmek imkansızdır. onu olduğu gibi kabul edeceksin kendini ona uyduracaksın. bunun başka yolu yok.
yeni evliyken bende yaşadım bu sorunları ama üstesinden geldim. eşimi olduğu gibi kabul ettim kendimi değiştirdim. ona anlayışlı ve sabırlı davrandım. sonunda noldu biliyomusun baktım eşim benim yaptıklarımın farkında o da busefer bana benzemek için çalışmaya başladı. benim sevdiğim şeyleri sevmeye başladı. bende onun. bizim ortak hayatımız oluştu. sende bunu yapabilirsin. tek gereken sabır ve özveri bitanem. offff ne konuştum yaaaa kaydirigubbakcemile3
aaaaaaa ayy bak sevindim şimdi Allahım inş yaaa :Saruboceq: sadece sabahları bulanıyo. sabah ilk kez servis tuttu beni. zor geldim şirkete. tuhaf bi bulantı. afedersin istifra edecek gibi geliyo ama istifra edemiyorum. ayyy inş hamileyim yaaa :Saruboceq:
kesinlikle katılıyorum. izninle bende imzamı atıyorum altına Sabriyecim kaydirigubbakcemile5
Evet bende hamile olduğumu öğrenmeden önce eşimle ne kadar uzun yollara gitmişizdir hiç midem bulanmazdı ama ozamanlar araba tutuyo beni diyodum meğer araba tutmuyomuş bebiş geliyomuş...
Ayyyyy çok sevindim canım ya inş. hamilesindir nasıl mutlu olurummmmmmm.
Vallahi süpersin sen ya :lepi:... bende bu tür şeyleri yanlızca ben yaşıyorum sanıyodum özveride bulunmak alttan alan taraf olmak bana çok ters geliyordu ama bundan sonra daha çok çalışıcam evliliğimi istediğim kıvama gitirmek için a.s Çok saol bitanem ya ...Şeniz
ümmühancım yoksa bebiş erken mi süpriz yapçak kız?
tatlım öyle bi yazmışsın ki bende kocişime karşı anlayışsızım gibi,alttan almıyomuşum gibi
Vallahi süpersin sen ya :lepi:... bende bu tür şeyleri yanlızca ben yaşıyorum sanıyodum özveride bulunmak alttan alan taraf olmak bana çok ters geliyordu ama bundan sonra daha çok çalışıcam evliliğimi istediğim kıvama gitirmek için a.s Çok saol bitanem ya ...Şeniz
yok yavrukuşum yanlış anlamışsın. hani alttan alıyoruz ya neden hep biz alttan alıyoruz onu anlatmaya çalıştım tatlişkom.
inş süpriz yapar bitanem yaaa valla bi tuhafım. bi de otururken başım dönüyo. akşam eşim korktu. sapsarı oldum bayılacaktım. bukadar erken belirti yaparmı bilmem ama valla fenayım
herkes aynı şeyleri yaşıyor bitanem. ben sana güveniyorum sen istersen herşeyi yoluna sokarsın kaydirigubbakcemile5 kocanı seviyorsun bu yeter. bundan sonra herşey yoluna girer inş tatlım. benim abla 4 sene uğraştı ama eniştemi yola getirdi. sende yaparsın eminim. hadi bakalım harekete geçme zamanı hihoyyyt buarada kayınvalideni hiç kafana takma. üzüldüğünü belli etme ki başarısız kaldığını sanıp o üzülsün bitanemmm
Evet bende hamile olduğumu öğrenmeden önce eşimle ne kadar uzun yollara gitmişizdir hiç midem bulanmazdı ama ozamanlar araba tutuyo beni diyodum meğer araba tutmuyomuş bebiş geliyomuş...
Ayyyyy çok sevindim canım ya inş. hamilesindir nasıl mutlu olurummmmmmm.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler fikirleiniz için sabriyeciğim, else, defhne hepinizin düşünceleri benim için çok önemli tavsiyeleriniz deniycem inannın bana öpüyorum canlarım sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?