Sabırsızlanıyorum ...!

senin eşin nereli elifcim? yabancı diyosun ama yazmadın hiç:uhm:

senin eşin nereli elifcim? yabancı diyosun ama yazmadın hiç:uhm:

eşim azeri canımkaydirigubbakcemile3kayınpederim geldi istedi,sonra düğüne geldi.kayınvalidem gelememişti sağlık problemleri vardı o ara.ramazan bayramında gelebildi.yazın inşallah bizde oraya gidicez eşimle.eşimin kardeşlerini,akrabalarını hiç tanımıyorum.benim kociş çöpsüz üzümkaydirigubbakcemile3:roflol:

slm canım aynen bende senin durumundayım şu an kafayı yicem nerdeyse beklemekten ama mecbur beklemek zorundayız ben yine fazla ümitlenmek istemiyorum ama işte insanın elinde olmuo ben yinede fazla ümitlenip sonra hüzsrana uğramaktan korkuyorum sende fazla takma olacağı varsa olur zaten

canım hoşgeldin bu kadar strese sokma kendini tatlım ya
adetin ne zaman?ne kadarlık evlisin?

kaydirigubbakcemile3 oohhh ohhh en süper koca tipi çöpsüz üzüm kaydirigubbakcemile3 iyi bari kız azeri fazla da yabancı sayılmaz. bizim ailede de var azeri gelin.

2 yıllık evliyim adetimde ayın 26 sı.... keşke strese girmesem ama inan elimde değil deli gibiyim

sakin ol canım sabırlı olmaya çalış stres bizim baş düşmanımız

kaydirigubbakcemile3 oohhh ohhh en süper koca tipi çöpsüz üzüm kaydirigubbakcemile3 iyi bari kız azeri fazla da yabancı sayılmaz. bizim ailede de var azeri gelin.

zaten annem babam oğlumuz yok bizim sen de bizim oğlumuzsun deyip sahiplendiler
kaynana yok, elti yok, görümce yok yanımdakaydirigubbakcemile3
azeri fazla yabancı sayılmadığı halde 6 yılda evlenmemize ancak müsade ettiler :1shok:

:1shok: :1shok: 6 yıl mııııı :1shok: anacım sen çok sabırlısın valla yaaa kaydirigubbakcemile5

Slm arkadaşlar bende yeni üyeyim şubat 30 da yedi ay olacak evleneli bakalım bekliyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsün....

:1shok: :1shok: 6 yıl mııııı :1shok: anacım sen çok sabırlısın valla yaaa kaydirigubbakcemile5

çok sabırlıyımdır canım.eşimle zıttız bu konuda o çok fevri ve sinirli bi insan,ben çok sakin.bu şekilde anlaşabiliyoruz zaten.ona bazen diyorum 'ben seninle evlenmeseydim,seni kimse almazdı'diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zaten eşler hep birbirini tamamlar tatlım.

inş melek arkadaşım benim inş yaaaaaa :Saruboceq: Şeniz şimdi baya ümitlendim heee. senin nezaman oluyodu tatlişkom adet tarihine yakın mı?

bizde seni öpüyoruz kuzucummm Şeniz

Benim adet tarihime 4 gün vardı zaten idrar testi yapmıştım hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce falandı hayatım...

Benim adet tarihime 4 gün vardı zaten idrar testi yapmıştım hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce falandı hayatım...

yani 7+4=11 oluyor benimde şuan 13 gün var sanırım belirti sayabilirim bende :teytey::sm_cool: inş hamileyimdir artık buay 5 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…