- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.501
inşallah tatlım müjdeyi verirsin bize sende
kayınvalide açısından en şanslı benim heralde:)mayısta evlendim,eylülde kayınvalidemle tanıştım yani 4 ay sonra.ondan sonra da bikaç defa konuştum.düğünümüze gelememişti
senin eşin nereli elifcim? yabancı diyosun ama yazmadın hiç:uhm:
slm canım aynen bende senin durumundayım şu an kafayı yicem nerdeyse beklemekten ama mecbur beklemek zorundayız ben yine fazla ümitlenmek istemiyorum ama işte insanın elinde olmuo ben yinede fazla ümitlenip sonra hüzsrana uğramaktan korkuyorum sende fazla takma olacağı varsa olur zaten
eşim azeri canımkaydirigubbakcemile3kayınpederim geldi istedi,sonra düğüne geldi.kayınvalidem gelememişti sağlık problemleri vardı o ara.ramazan bayramında gelebildi.yazın inşallah bizde oraya gidicez eşimle.eşimin kardeşlerini,akrabalarını hiç tanımıyorum.benim kociş çöpsüz üzümkaydirigubbakcemile3:roflol:
2 yıllık evliyim adetimde ayın 26 sı.... keşke strese girmesem ama inan elimde değil deli gibiyim
kaydirigubbakcemile3 oohhh ohhh en süper koca tipi çöpsüz üzüm kaydirigubbakcemile3 iyi bari kız azeri fazla da yabancı sayılmaz. bizim ailede de var azeri gelin.
zaten annem babam oğlumuz yok bizim sen de bizim oğlumuzsun deyip sahiplendiler
kaynana yok, elti yok, görümce yok yanımdakaydirigubbakcemile3
azeri fazla yabancı sayılmadığı halde 6 yılda evlenmemize ancak müsade ettiler :1shok:
Slm arkadaşlar bende yeni üyeyim şubat 30 da yedi ay olacak evleneli bakalım bekliyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsün....
:1shok: :1shok: 6 yıl mııııı :1shok: anacım sen çok sabırlısın valla yaaa kaydirigubbakcemile5
Slm arkadaşlar bende yeni üyeyim şubat 30 da yedi ay olacak evleneli bakalım bekliyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsün....
çok sabırlıyımdır canım.eşimle zıttız bu konuda o çok fevri ve sinirli bi insan,ben çok sakin.bu şekilde anlaşabiliyoruz zaten.ona bazen diyorum 'ben seninle evlenmeseydim,seni kimse almazdı'diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar merhabaa herkese.sonuclarım ıyı cıktı.migren var dedı.hepınızden Allah razı olsun.
inş melek arkadaşım benim inş yaaaaaa :Saruboceq: Şeniz şimdi baya ümitlendim heee. senin nezaman oluyodu tatlişkom adet tarihine yakın mı?
bizde seni öpüyoruz kuzucummm Şeniz
gözün aydın aytülcümmmmm :teytey: :teytey: ben sana demedim mi migrendir diye :jeyyar: :jeyyar: sengözlerimebaksanab
kızlar merhabaa herkese.sonuclarım ıyı cıktı.migren var dedı.hepınızden Allah razı olsun.
Benim adet tarihime 4 gün vardı zaten idrar testi yapmıştım hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce falandı hayatım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?