- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.521
Tuğba bugün hiç gelmedi demi kızlar haberiniz varmı kötü bişey olmamıştır umarım
Ümmühancım inş.hamilesindir canım ya...:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Bak tuğba benim taktikleri uyguladı hamiş kaldı...
Sende uygulamışsındır umarımklava: klava:
uygulamam mı yewrimmmmm ayıp ettin. çalışmalar aynen dediğin şekil kaydirigubbakcemile3 bi de akşam muz+fındık+bal püre yaptım. 2 şer kaşık yedik ohhhhh :jeyyar: buay hırs yaptım kesin hamile kalmam lazım. duş olayını da uyguluyorum. kampa girdim resmen kaydirigubbakcemile3 bu ay idolüm sensin sabriyecim kaydirigubbakcemile3
Aferinnnnnnn CANIM arkadaşımmmm bu taktiği uyguladıydan kesin şuan sen hamilesinn..
İnş tatlişkom yaaaa :Saruboceq: pazartesiyi atladık ya bi de o güne denk geldiyse çok üzülürüm valla.
Üzülme bitanem spermlerin yaşama süresi 48 saat zaten bir günden hiç birşey olmazzzz.
Ben yemek yapıcam canım ya kociş boşıcak valla sonra gelirim yine öptümmm
uygulamam mı yewrimmmmm ayıp ettin. çalışmalar aynen dediğin şekil kaydirigubbakcemile3 bi de akşam muz+fındık+bal püre yaptım. 2 şer kaşık yedik ohhhhh :jeyyar: buay hırs yaptım kesin hamile kalmam lazım. duş olayını da uyguluyorum. kampa girdim resmen kaydirigubbakcemile3 bu ay idolüm sensin sabriyecim kaydirigubbakcemile3
İnş tatlişkom yaaaa :Saruboceq: pazartesiyi atladık ya bi de o güne denk geldiyse çok üzülürüm valla.
Üzülme bitanem spermlerin yaşama süresi 48 saat zaten bir günden hiç birşey olmazzzz.
Ben yemek yapıcam canım ya kociş boşıcak valla sonra gelirim yine öptümmm
kızlarr ben geldımmm bugun esım ızınlıydıgıremedım hıc onunla ılgılendım hep
ozel hastaneye gıttım kan testı ıcın doktorla gorustum detaylı olarak bana sımdı kan testı yaparsak cıkmaz dedı haftaya gelırsen kesın sonucu alırız ayrıca bugun adet gunumdu adet olmadım bakalım yarın ve ondan sonrakı gunler ne gosterıcek hep aklımdaydınız valla bı an once eve gelıp sızlerle bunu paylasmayı dusundum sureklı ..
bız boyleyız ıste ... ızın gunlerı sabahtan aksama kadar gezıyoruzzzzz:ecrin_bebek:
hamıs haberı var mı takıp edemedım hıc ama umuyorum kı ben verıcem o haberı ama bıraz daha sabırr...
bu arada sunu da eklıyeyım sabah yataktan benı bı bel agrısı uyandırdı:1no2: sebebını bılmıyorum
ayrıca akıntım devam edıyor adetım gelmedı bugunnn
elıfff naber canım
iyi geceler özlemcim hoşgeldin nasılsın?
bende seni merak ediyordum dün de yazmıştım
1 hafta daha mı bekletçeksin bizi şimdi
inşallah adet olmazsın da bebişin seninedir
yaa evet benım debıraz sınırlerım bozuldu esım de uzulme yaa dedı sımdı test yapsaydık deger dusuk cıksaydı doktor da yanılıp hamıs degılsın deseydı daha mı ıyıydı dedı
bı de boyle dusun
sonra dusundum haklı beklerım sonra kesın dogru sounucu alırım dımı ama sabredıcem destek olun bana:1no2:
hep beraber beklicez inşallah tatlım güzel haberi:CüvCüv:
hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:
amiinn canım ya ınsallahh adet olmam bugun gelmedı bakalım yarın nolucak
sonrakı dusuncelerım hep adetıme odaklanıcak sanırımm ne olucak bugun gelıcek mı dıye
inşallah gelmezzz:Saruboceq:
canım benim ya süpersiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah hamilesindir tatlım
hepiniz gitmişsiniz ya:1no2:
bende yemeği fırına koydum,kolay yemek seçtim
valla benim kocişte boşıcak beniyerimseniben
kızlarr ben geldımmm bugun esım ızınlıydıgıremedım hıc onunla ılgılendım hep
ozel hastaneye gıttım kan testı ıcın doktorla gorustum detaylı olarak bana sımdı kan testı yaparsak cıkmaz dedı haftaya gelırsen kesın sonucu alırız ayrıca bugun adet gunumdu adet olmadım bakalım yarın ve ondan sonrakı gunler ne gosterıcek hep aklımdaydınız valla bı an once eve gelıp sızlerle bunu paylasmayı dusundum sureklı ..
bız boyleyız ıste ... ızın gunlerı sabahtan aksama kadar gezıyoruzzzzz:ecrin_bebek:
hamıs haberı var mı takıp edemedım hıc ama umuyorum kı ben verıcem o haberı ama bıraz daha sabırr...
bu arada sunu da eklıyeyım sabah yataktan benı bı bel agrısı uyandırdı:1no2: sebebını bılmıyorum
ayrıca akıntım devam edıyor adetım gelmedı bugunnn
Kızlarrrr... herkese günaydınlar... hepinizi öpüyorum iylik meleklerim benim :)
günaydın kızlar hepinize
sibelcim sanada günaydın,öpüyorum bende seni nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?