Sabırsızlanıyorum ...!

Ümmühancım inş.hamilesindir canım ya...:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bak tuğba benim taktikleri uyguladı hamiş kaldı...

Sende uygulamışsındır umarım klava:klava:

Ümmühancım inş.hamilesindir canım ya...:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bak tuğba benim taktikleri uyguladı hamiş kaldı...

Sende uygulamışsındır umarım klava:klava:

uygulamam mı yewrimmmmm ayıp ettin. çalışmalar aynen dediğin şekil kaydirigubbakcemile3 bi de akşam muz+fındık+bal püre yaptım. 2 şer kaşık yedik ohhhhh :jeyyar: buay hırs yaptım kesin hamile kalmam lazım. duş olayını da uyguluyorum. kampa girdim resmen kaydirigubbakcemile3 bu ay idolüm sensin sabriyecim kaydirigubbakcemile3

Aferinnnnnnn CANIM arkadaşımmmm bu taktiği uyguladıydan kesin şuan sen hamilesinn..

İnş tatlişkom yaaaa :Saruboceq: pazartesiyi atladık ya bi de o güne denk geldiyse çok üzülürüm valla.

Üzülme bitanem spermlerin yaşama süresi 48 saat zaten bir günden hiç birşey olmazzzz.

Ben yemek yapıcam canım ya kociş boşıcak valla sonra gelirim yine öptümmm

Üzülme bitanem spermlerin yaşama süresi 48 saat zaten bir günden hiç birşey olmazzzz.

inşallah bakalım tatlım bekleyeceğiz 13 gün.

adamı aç bırakma şekerim. aç bir erkek çok tehlikelidir kaydirigubbakcemile3 sana kolay gelsin bitanem öpüyorum seni Şeniz

İnş tatlişkom yaaaa :Saruboceq: pazartesiyi atladık ya bi de o güne denk geldiyse çok üzülürüm valla.

canım benim ya süpersiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah hamilesindir tatlım

hepiniz gitmişsiniz ya:1no2:
bende yemeği fırına koydum,kolay yemek seçtim
valla benim kocişte boşıcak beniyerimseniben

kızlarr ben geldımmm bugun esım ızınlıydıgıremedım hıc onunla ılgılendım hep

ozel hastaneye gıttım kan testı ıcın doktorla gorustum detaylı olarak bana sımdı kan testı yaparsak cıkmaz dedı haftaya gelırsen kesın sonucu alırız ayrıca bugun adet gunumdu adet olmadım bakalım yarın ve ondan sonrakı gunler ne gosterıcek hep aklımdaydınız valla bı an once eve gelıp sızlerle bunu paylasmayı dusundum sureklı ..

bız boyleyız ıste ... ızın gunlerı sabahtan aksama kadar gezıyoruzzzzz:ecrin_bebek:

hamıs haberı var mı takıp edemedım hıc ama umuyorum kı ben verıcem o haberı ama bıraz daha sabırr...

bu arada sunu da eklıyeyım sabah yataktan benı bı bel agrısı uyandırdı:1no2: sebebını bılmıyorum

ayrıca akıntım devam edıyor adetım gelmedı bugunnn

iyi geceler özlemcim hoşgeldin nasılsın?
bende seni merak ediyordum dün de yazmıştım
1 hafta daha mı bekletçeksin bizi şimdi
inşallah adet olmazsın da bebişin seninedir

iyi geceler özlemcim hoşgeldin nasılsın?
bende seni merak ediyordum dün de yazmıştım
1 hafta daha mı bekletçeksin bizi şimdi
inşallah adet olmazsın da bebişin seninedir

yaa evet benım debıraz sınırlerım bozuldu esım de uzulme yaa dedı sımdı test yapsaydık deger dusuk cıksaydı doktor da yanılıp hamıs degılsın deseydı daha mı ıyıydı dedı

bı de boyle dusun

sonra dusundum haklı beklerım sonra kesın dogru sounucu alırım dımı ama sabredıcem destek olun bana:1no2:

hep beraber beklicez inşallah tatlım güzel haberi:CüvCüv:
hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

hep beraber beklicez inşallah tatlım güzel haberi:CüvCüv:
hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

amiinn canım ya ınsallahh adet olmam bugun gelmedı bakalım yarın nolucak

sonrakı dusuncelerım hep adetıme odaklanıcak sanırımm ne olucak bugun gelıcek mı dıye
inşallah gelmezzz:Saruboceq:

amiinn canım ya ınsallahh adet olmam bugun gelmedı bakalım yarın nolucak

sonrakı dusuncelerım hep adetıme odaklanıcak sanırımm ne olucak bugun gelıcek mı dıye
inşallah gelmezzz:Saruboceq:

adetine odaklanırsan stresten gelmeyebilir de.inşallah hamile olduğun için gelmez tabi.

canım benim ya süpersiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah hamilesindir tatlım

inş bitanem :Saruboceq:

hepiniz gitmişsiniz ya:1no2:
bende yemeği fırına koydum,kolay yemek seçtim
valla benim kocişte boşıcak beniyerimseniben

canım eve internet bağlansın bi ben sana arkadaşlık edicem merak etme yerimseniben

inş hamilesindir bitanem. 1 haftayı hep beraber bekleriz sana destek oluruz sakın canını sıkma tatlım. bak artık 6 gün kaldı :1hug:

Kızlarrrr... herkese günaydınlar... hepinizi öpüyorum iylik meleklerim benim :)

günaydın kuzucummmm Şeniz

günaydın kızlar hepinize
sibelcim sanada günaydın,öpüyorum bende seni nasılsın tatlım?

günaydın elifim nasılsın tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…