Sabırsızlanıyorum ...!

ümmühancım günaydın bitanem
iyiyim sen nasılsın?
bağlat artık şu interneti yakaydirigubbakcemile5

derfhe canım naber..
çalışmalar nasıl gidiyo canım.. gelecek dimi bu ay bebişlerimiz...

bu arada şimdi bizim yumurtlama günlerimiz bitti artık dimi.. (aynı günlerdeyiz ya ondan sana soruyorum)

herkese günaydınnnnnnnn.......... :)))))

günaydın halecim

ümmühancım günaydın bitanem
iyiyim sen nasılsın?
bağlat artık şu interneti yakaydirigubbakcemile5

iyi olmaya çalışıyorum tatlım moralim bozuk biraz. akşam eltim yine sinir etti beni. sabah 4 te uyudum şimdi başımın ağrısından ölücem. eşimle de aramı bozdu :çok üzgünüm: çok kelimeler yazman istiyorum ama şuan yazamıyorum klava: klava:

günaydıınnn canlarıımm nasılsınızzzz.....

günaydın canım nerelerdesin? merak ettik seni

derfhe canım naber..
çalışmalar nasıl gidiyo canım.. gelecek dimi bu ay bebişlerimiz...

bu arada şimdi bizim yumurtlama günlerimiz bitti artık dimi.. (aynı günlerdeyiz ya ondan sana soruyorum)

iyidir tatlım senden naber? buay inş gelecekler artık canım.

bizim yumurtlama pazartesi günüydü ama 21. güne kadar devam etmemiz lazım. gerçi benim eğer şimdiye kadar tutmadıysa artık bu ay benim için geçecek sanırım. çok sinirliyim mutsuzum :çok üzgünüm: senağlama senağlama sanırım çalışma falan kalmaz artık bende senağlama

kızlar ben geldııım gunaydıınnnn gununuz aydınlık olsun ınsallahhha.s.

günaydın canım akşam kociş geldi öyle haber veremeden kapattım kusura bakma

ah bu eltiler,görümceler,kaynanalarklava:klava:
naptı yine şekercim ya boşver takma kafana dicem ama insan takmadan edemiyor ve kafasında büyüttükçe büyütüyor di mi?eşinle aranızı bozmasına izin verme,sen bebeğinden başka bişey düşünme canım
bu da eltin içinklava:klava:kötükedihüso

günaydın kızlar 1haftadır nete dogru düzgün giremiyorum hasta oldum nette sorun cıktı birde elektirikler gitti derken giremedim

canım yapma ama yaaaa....
bak olmaz böyle, tıka kulaklarını, uzak dur seni üzen insanlardan ve olaylardan..
kendine yapıyosun tatlım.. kimseye değil..
lütfen bırakma kendini,,, lütfen.... :teselli:

günaydın kızlar
ben dayanamadım dün gün içinde test yaptım ama çıkmadı tabiki benneyaptımki
daha 4-5 gün var adetime ümitsizliğe kapılmıyım dimi yaa
kan testi yaptırmak istiyorum cumartesi günü
bu arada sanki hastalancakmış gibi ağrılarım var ama daha erken bu neden oluyo bilmiyorum
yardım edin akıl verin beni rahatlatın lütfeeennn

Canım ya bozma moralini sonra bebişin olmaz ... biliyoruz ki stres ve üzüntü yüzünden bebişlerimiz olmuyor bunu aklından çıkarma... Takma kafana tokadan başka bişeyikaydirigubbakcemile5... bak ben sizleri dinledim dün eşimle barıştım onu sevdiğimi söyledim şimdi kendimi çok iyi his ediyorum sayenizde...:jeyyar: Sende üzme kendini gelmeye çalışan meleğini geri çevirme lütfen :teselli: ...Şeniz

evet arkadaş en güzel sözü söylemiş defhne...
lütfen bırakma kendini..

mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…