Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın canım çok sevindim inşallah huzurunuz hiç kaçmaz da meleğinize kavuşursunuz biran önce

:uhm:

elti kaynana ve görümce gelini ezmeye kalkan grup sanki kendileri gelin hic omadılar hep kıskanclık işte

Canımcım sanada günaydın ve çok geçmiş olsun...bende elti hiç olmicak ama bir kaynana varki dünyaya bedel birde görümce tabi Allaha şükürler olsun ki 1,5 yıldır onunla konuşmuyoruzhihoyyyt o açıdan rahatım çünkü görümcem ikinci kaynanamdı...Kurtuldumhihoyyyt zaten her yaptıkları kıskançlıktan başka bişey değil...neyse takmamak lazımda insanın elinde değil ...Şeniz

günaydın canım çok sevindim inşallah huzurunuz hiç kaçmaz da meleğinize kavuşursunuz biran önce

:uhm:

a.s Sana da günaydın canım inşallah çok istiyorum ya benimde bir meleğim olsun artık..:Saruboceq:eşimi bide doktor için ikna etsem benden mutlusu olmaz herhalde :Saruboceq:

öyle oluyor ist1982 benim görümcemde küçük kaynım 1gün iyi bir dövecem ama bizimkikisi babasının korkusuna kücük kaynıma yalvarıyor gel diye bende adama diyorum sen böyle yaparsan beni ezen cok olur kaynım benimle yarısıyordu ben banyo yapıyorum o yapıyor ben yatıyom o yatıyor ben esime sarılıyorum oda esimin yanına yatıp sarılıyordu birde bana eziyet etti orası ayrı ama bu son bir daha gelirse evime gelme diyecem beni herkesle kötü etti ben ona iyilik ettim amaaaaan işte 1sürü sey ben karnımda bebemle onun yüzünden ac kaldım esim yoktu yanımda 1ay memleketime giitim orda karnım doydu neler var dahada o günleri hatırlamak istemiyorum kaynanamgilde sahip cıkmadı bana ama bende cocugumu onlara karsı soguk yetiştirecem bir anneannesi var oglumun dahada kimsesi yok hele kaynana icten pazarlıklı

sağol bitanem ama artık dayanamıyorum valla senağlama

canım yapma ama yaaaa....
bak olmaz böyle, tıka kulaklarını, uzak dur seni üzen insanlardan ve olaylardan..
kendine yapıyosun tatlım.. kimseye değil..
lütfen bırakma kendini,,, lütfen.... :teselli:

tatlım bir anlatsam yaptıklarını nekadar güçlüsün derdin bana. ama artık dayanamıyorum senağlama 2005 senesinden beri tanıyorum ama artık dayanma gücüm kalmadı. Allahından bulsun zaten buluyor da. ben onun yaptıklarına değil eşimin tavrına çok üzüldüm. beni suçlu durumda bıraktı ya çok zoruma gitti senağlama senağlama

elti kaynana ve görümce gelini ezmeye kalkan grup sanki kendileri gelin hic omadılar hep kıskanclık işte

haklısın canım senağlama

senin için çok sevindim bitanem :1hug:
zaten onu kafama takmıyorum. geçen hafta anlattım ya yaptıklarını. bunun üzerine mail attım cc ye eşimi ekledim. bak dedim elticim benim hatam ne söyle lütfen. beni zorla sevmek zorunda değilsin falan herşeyi yazdım. cevap bile vermedi onu bırak kayınvalidemi de doldurmuş. vallahi yukarda Allah var umrumda değil. 1 haftadır ne görüştük ne konuştuk. hersabah önümden arabayla geçiyo. umrumda değil. akşam eşimi aradı. eşim canım cicim konuştu bunla.kapatınca dedim ki bak tatlım tamam açtın ama bana yaptıklarını biliyosun. bukadar samimi konuşma bari. tamam herkesin gözünde beni suçlu yaptı. sende onunla bu şekilde konuşarak beni suçlu duruma düşürdün dedim senağlama senağlama bana bir kızdı. sessiz adam gitti yerine canavar geldi. aman ben onu kıskanıyomuşum onla konuşunca beni suçlamışmı oluyomuş. bende dedim hayatım o senin annene kızıyor eşini bize karşı kışkırtıyor telefonlarımızı bile açmıyorlar. hiç suçumuz yokken tribe giriyor. sende biraz tepkini koy. bana yaptığını gördün dedim. bağırdı çağırdı. ben ağlamaya başladım iyice çileden çıktı senağlama senağlama en son uyudu işte ben de 4 gibi falan uyumuşum senağlama senağlama böyle yani canım

evet arkadaş en güzel sözü söylemiş defhne...
lütfen bırakma kendini..

sağolun canlarım benim. iyi ki varsınız

Ah canım ya seninde çekilir gibi değilmiş valla ben bir anasına bir bacısına dayanamazken iyi çekiyomuşsun ah eden bulur sen hiç merak etme ...bu dünyada olmazsa ahirette illaki bulacaktır:Saruboceq::Saruboceq:...ama sen yinede iyi ol boşver her koyun kendi bacağından asılırmışşş...önemli olan sen ve eşin birde minik melekleriniz dimi ama ya...:teselli:

Defhne canım ya işte benim de anlatmaya çalıştığım şey bu biz ne kadar haklı olursak olalım hep suçluyorlar bizi eşlerimiz...hep aileleri haklıdır..bende buna dayanamıyorum...ama evliliğimiz için ve eşlerimizi sevdiğimiz için katlanıyoruz...

kuzumm yaaa üzdüler mi seni yine ümmühancıımm...bu ne terbiyesizlik yaa insanlar gerçekten artık çığrından çıktı...başkalarını doldurmak kocanla hiçbişe olmamış gibi konuşmakk klava:klava: allahımm yaa o kadının saçlarını şu an elimde hissediyorummm...çok sinirlendim gerçekteennn....

iyiyim canım çok şükür..
sen nasılsın?
yine kk da mesain başlamış bakıyorum :))))))))))

tatlım hoşgeldin.. nasılsın bakalım. başladımı mide bulantıların, gittinmi doktora?
iyiyim bitanemm senn nasılsıınn....daha mide bulantılarım başlamadııı...:Saruboceq::Saruboceq:başlamass inşş

geldiimm canıımmm geldim valla hasretlee ....izinliydimm ondan dün giremedimm..

Else cim merhaba, öncelikle bu topiği başından beri takip ettiğimi bilmeni isterim. Dolayısıyla eşinin çocuk istemediğini de biliyorum. Ben 10 senelik evliyim, benim de eşim çocuk istemedi ta ki 2,5 sene önceye kadar. 2,5 sene önce ikna ettim denemeye karar verdik. Olmadı. Sorun benden kaynaklanıyor. Doktor doğal yolla olma ihtimali var ama az dedi tüp bebek merkezine gitmemizi önerdi. Tabi doğal yolla istemeyen tüp bebek yöntemiyle hiç istemez. Aslında benim de tüp bebek gibi bu zor süreçi yaşamaya gücüm yok. Kendimi psikolojik olarak rahat hissetmiyorum. Allah tan her ay benim için bir mucize yaratmasını bekliyorum. Bilmiyorum belki de kaderimde anne olmak yok. Benim en büyük şansım eşim. Düşünsenize çocuk diye baskı yapan bir eşim olsaydı! Her şey de bir hayır vardır ya! Allah benim karşıma çocuk istemeyen bir eş çıkardı!

canım benim ilgin için teşekkür ederim.benim eşimde ikna olsa ve doğal yolla çocuğumuz olmayacağını öğrense onunda tüp bebek gibi bir tedaviye yanaşıcağını hiç sanmıyorum.dediğin gibi Allah bizler için hayırlı olanı veriyor aslında.belki benim eşimde hiç bir zaman ikna olmaz,anneliği bende yaşayamam belki:çok üzgünüm:
Allah mucizelerimizle karşılaştırsın bizi inşallah,meleklerimize kavuştursun.

ben dün izinliydimm kuzucummmm doktora gittik meleğimi gördüm çook mutlu oldummmhihoyyythihoyyythihoyyyt

iyiyim bitanemm senn nasılsıınn....daha mide bulantılarım başlamadııı...:Saruboceq::Saruboceq:başlamass inşş

aman tatlım çok büyük konuştun biliyosun mide bulantıları konusunda
meleğin nasıl annesi?

yavrum benim ya yerim ben onu

herşey normal elifcimm ..3 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidecezz...ilginç bi doktorum var sürekli üzerimdeki kıyafetlerin simetrisi kalçalarımın ve karnımın simetrisi yüzümün simetrisiyle uğraşan bi doktora gitmişim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inanılmaz ilgili şaştım kaldıımmm...:uhm:..hayırlısı onunlada devam edecez inşş.....bulantılarım verdiği ilaçlardan dolayı başlayabilirmiş zatenn hazır bekliyorum yani canikomm bakalımm hayırlısı

ben senelerdir katlanıyorum canım yaa evlenmeden başladı daha cadı. ama umursamadım. herzaman benim için eşim önemlidir. takmadım onları kafama üzüldüm sıkıldım belli etmedim. ama akşam eşim okadar sert tepki verince beni suçlayınca çok üzüldüm. hiç tartışmadık biz eşimle şimdiye kadar. akşamki tavrını ölsem unutamam. bana kıskanç diye bağırdı. neyini kıskanayım ben o cadının. canı cehenneme klava: klavanu aramış beni aramamış diye kıskanmışım güya. çok kalbim kırıldı anlayacağın çok hemde senağlama senağlama senağlama

kasıtlı yaptı bitanem buna eminim. huzurumu kaçırmak için yaptı. ben var ya onun kavga edilmeye bile değen bir insan olmadığını düşünüyorum. zaten gücümde yok onunla savaşacak kadar. eşim arkamda olmadıktan sonra dünya dursa neye yarar senağlama senağlama annesi neler yaptı zamanında ama umursamadım. bişeyler dedi haklısın annen dedim. asla laf etmedim. ama eltimi koruması çok saçma. kan bağı bile yok. annesi kanıdır canıdır asla bişey demem ama ya eltim. Allahından bulsun inş. zaten buluyo da. ne evinde huzuru var ne işinde. benle uğraştıkça batıyo. ama beni de sürüklüyo arkasında senağlama senağlama offf ya çok kötüyüm ben bugün. sizinde kafanızı şişirmeyeyim. kendimi toparlayınca yazarım size. öpüyorum dostlarım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…