- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.561
Canım ya bozma moralini sonra bebişin olmaz ... biliyoruz ki stres ve üzüntü yüzünden bebişlerimiz olmuyor bunu aklından çıkarma... Takma kafana tokadan başka bişeyikaydirigubbakcemile5... bak ben sizleri dinledim dün eşimle barıştım onu sevdiğimi söyledim şimdi kendimi çok iyi his ediyorum sayenizde...:jeyyar: Sende üzme kendini gelmeye çalışan meleğini geri çevirme lütfen :teselli: ...Şeniz
mirmirmirmir
elti kaynana ve görümce gelini ezmeye kalkan grup sanki kendileri gelin hic omadılar hep kıskanclık işte
günaydın canım çok sevindim inşallah huzurunuz hiç kaçmaz da meleğinize kavuşursunuz biran önce
:uhm:
günaydın canım akşam kociş geldi öyle haber veremeden kapattım kusura bakma
ah bu eltiler,görümceler,kaynanalarklava: klava:
naptı yine şekercim ya boşver takma kafana dicem ama insan takmadan edemiyor ve kafasında büyüttükçe büyütüyor di mi?eşinle aranızı bozmasına izin verme,sen bebeğinden başka bişey düşünme canım
bu da eltin içinklava: klava:kötükedihüso
canım yapma ama yaaaa....
bak olmaz böyle, tıka kulaklarını, uzak dur seni üzen insanlardan ve olaylardan..
kendine yapıyosun tatlım.. kimseye değil..
lütfen bırakma kendini,,, lütfen.... :teselli:
elti kaynana ve görümce gelini ezmeye kalkan grup sanki kendileri gelin hic omadılar hep kıskanclık işte
Canım ya bozma moralini sonra bebişin olmaz ... biliyoruz ki stres ve üzüntü yüzünden bebişlerimiz olmuyor bunu aklından çıkarma... Takma kafana tokadan başka bişeyikaydirigubbakcemile5... bak ben sizleri dinledim dün eşimle barıştım onu sevdiğimi söyledim şimdi kendimi çok iyi his ediyorum sayenizde...:jeyyar: Sende üzme kendini gelmeye çalışan meleğini geri çevirme lütfen :teselli: ...Şeniz
evet arkadaş en güzel sözü söylemiş defhne...
lütfen bırakma kendini..
öyle oluyor ist1982 benim görümcemde küçük kaynım 1gün iyi bir dövecem ama bizimkikisi babasının korkusuna kücük kaynıma yalvarıyor gel diye bende adama diyorum sen böyle yaparsan beni ezen cok olur kaynım benimle yarısıyordu ben banyo yapıyorum o yapıyor ben yatıyom o yatıyor ben esime sarılıyorum oda esimin yanına yatıp sarılıyordu birde bana eziyet etti orası ayrı ama bu son bir daha gelirse evime gelme diyecem beni herkesle kötü etti ben ona iyilik ettim amaaaaan işte 1sürü sey ben karnımda bebemle onun yüzünden ac kaldım esim yoktu yanımda 1ay memleketime giitim orda karnım doydu neler var dahada o günleri hatırlamak istemiyorum kaynanamgilde sahip cıkmadı bana ama bende cocugumu onlara karsı soguk yetiştirecem bir anneannesi var oglumun dahada kimsesi yok hele kaynana icten pazarlıklı
kuzumm yaaa üzdüler mi seni yine ümmühancıımm...bu ne terbiyesizlik yaa insanlar gerçekten artık çığrından çıktı...başkalarını doldurmak kocanla hiçbişe olmamış gibi konuşmakksağol bitanem ama artık dayanamıyorum valla senağlama
tatlım bir anlatsam yaptıklarını nekadar güçlüsün derdin bana. ama artık dayanamıyorum senağlama 2005 senesinden beri tanıyorum ama artık dayanma gücüm kalmadı. Allahından bulsun zaten buluyor da. ben onun yaptıklarına değil eşimin tavrına çok üzüldüm. beni suçlu durumda bıraktı ya çok zoruma gitti senağlama senağlama
haklısın canım senağlama
senin için çok sevindim bitanem :1hug:
zaten onu kafama takmıyorum. geçen hafta anlattım ya yaptıklarını. bunun üzerine mail attım cc ye eşimi ekledim. bak dedim elticim benim hatam ne söyle lütfen. beni zorla sevmek zorunda değilsin falan herşeyi yazdım. cevap bile vermedi onu bırak kayınvalidemi de doldurmuş. vallahi yukarda Allah var umrumda değil. 1 haftadır ne görüştük ne konuştuk. hersabah önümden arabayla geçiyo. umrumda değil. akşam eşimi aradı. eşim canım cicim konuştu bunla.kapatınca dedim ki bak tatlım tamam açtın ama bana yaptıklarını biliyosun. bukadar samimi konuşma bari. tamam herkesin gözünde beni suçlu yaptı. sende onunla bu şekilde konuşarak beni suçlu duruma düşürdün dedim senağlama senağlama bana bir kızdı. sessiz adam gitti yerine canavar geldi. aman ben onu kıskanıyomuşum onla konuşunca beni suçlamışmı oluyomuş. bende dedim hayatım o senin annene kızıyor eşini bize karşı kışkırtıyor telefonlarımızı bile açmıyorlar. hiç suçumuz yokken tribe giriyor. sende biraz tepkini koy. bana yaptığını gördün dedim. bağırdı çağırdı. ben ağlamaya başladım iyice çileden çıktı senağlama senağlama en son uyudu işte ben de 4 gibi falan uyumuşum senağlama senağlama böyle yani canım
sağolun canlarım benim. iyi ki varsınız
ben dün izinliydimm kuzucummmm doktora gittik meleğimi gördüm çook mutlu oldummmhihoyyythihoyyythihoyyytgünaydın canım
nerdesin sen yaŞeniz
iyiyim bitanemm senn nasılsıınn....daha mide bulantılarım başlamadııı...:Saruboceq::Saruboceq:başlamass inşşiyiyim canım çok şükür..
sen nasılsın?
yine kk da mesain başlamış bakıyorum :))))))))))
tatlım hoşgeldin.. nasılsın bakalım. başladımı mide bulantıların, gittinmi doktora?
geldiimm canıımmm geldim valla hasretlee ....izinliydimm ondan dün giremedimm..günaydın halecim
iyi olmaya çalışıyorum tatlım moralim bozuk biraz. akşam eltim yine sinir etti beni. sabah 4 te uyudum şimdi başımın ağrısından ölücem. eşimle de aramı bozdu :çok üzgünüm: çok kelimeler yazman istiyorum ama şuan yazamıyorumklava: klava:
günaydın canım nerelerdesin? merak ettik seni
Else cim merhaba, öncelikle bu topiği başından beri takip ettiğimi bilmeni isterim. Dolayısıyla eşinin çocuk istemediğini de biliyorum. Ben 10 senelik evliyim, benim de eşim çocuk istemedi ta ki 2,5 sene önceye kadar. 2,5 sene önce ikna ettim denemeye karar verdik. Olmadı. Sorun benden kaynaklanıyor. Doktor doğal yolla olma ihtimali var ama az dedi tüp bebek merkezine gitmemizi önerdi. Tabi doğal yolla istemeyen tüp bebek yöntemiyle hiç istemez. Aslında benim de tüp bebek gibi bu zor süreçi yaşamaya gücüm yok. Kendimi psikolojik olarak rahat hissetmiyorum. Allah tan her ay benim için bir mucize yaratmasını bekliyorum. Bilmiyorum belki de kaderimde anne olmak yok. Benim en büyük şansım eşim. Düşünsenize çocuk diye baskı yapan bir eşim olsaydı! Her şey de bir hayır vardır ya! Allah benim karşıma çocuk istemeyen bir eş çıkardı!
ben dün izinliydimm kuzucummmm doktora gittik meleğimi gördüm çook mutlu oldummmhihoyyythihoyyythihoyyyt
iyiyim bitanemm senn nasılsıınn....daha mide bulantılarım başlamadııı...:Saruboceq::Saruboceq:başlamass inşş
danayı uyuttum
Defhne canım ya işte benim de anlatmaya çalıştığım şey bu biz ne kadar haklı olursak olalım hep suçluyorlar bizi eşlerimiz...hep aileleri haklıdır..bende buna dayanamıyorum...ama evliliğimiz için ve eşlerimizi sevdiğimiz için katlanıyoruz...
kuzumm yaaa üzdüler mi seni yine ümmühancıımm...bu ne terbiyesizlik yaa insanlar gerçekten artık çığrından çıktı...başkalarını doldurmak kocanla hiçbişe olmamış gibi konuşmakkklava: klava: allahımm yaa o kadının saçlarını şu an elimde hissediyorummm...çok sinirlendim gerçekteennn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?