Sabırsızlanıyorum ...!

ne kadar güzel ya biraz daha büyüyünce elleri,ayakları,yüzü oluşunca görmek harika olur heralde.Allah sağlıklı bebekler versin hepinize inşallah

oarslancan senin eşin neden istemiyordu çocuk sahibi olmayı,arası iyi miydi çocuklarla?ve nasıl ikna ettin?
artık seni yakalamışken şişiririm başını

merhaba arkadaslar
yine ben:)
daha oncede soyledigim gibi sizleri okuyup takip etmeyi cok seviyorum
ben asırı sabırsızlandım ve adetinme 5 gun kala kan testi yaptırdım
degerim cok dusuk ama yok gibide degil umutlandım birazcık
2.09
siz ne dersiniz evet bılıyorum 5ten dusuk olunca gebelik sayılmıyor ama daha gunum oldugu icin bir umut iste

Son düzenleme:
Slm kızlar bu kez günaydın demicem Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese...

Benim bulantılar akşam yine başladı bugün kötüyüm karnım çok aç ama hiçbişi yiyemiyorum...

hoşgeldin atlımm keşke biraz daha bekleseydinn seninde dediğin gibi erken yaptırmışsınn adet günün geldiğinde idrar testi yaparsın sonra da kan testii...acele etme olurmuu..inş hamilesindiryerimseniben

tünaydıınnn sabriyeciimmm....yinede zorla kendini canım bişeler yemeye çalışşşşŞeniz

Canım benim yiyemiyorum ki çok zor çok....Artık çıkarmaktan midem de bişey kalmadı boş acı su çıkarıyorum boğazlarım yıprandı inankiii..

Seninde gözünaydın meleğine kavuşmuşsun..Yüce rabbim ele ayağa geldiği zamanlarıda göstersin inş.

Sağ salim kucağına almayı nasip etsin sana ve herkese...

merhaba canım sende sabırsızlardansın:)adet gününü bekle bence tekrar yaptır.inşallah hamilesindir.

Slm kızlar bu kez günaydın demicem Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese...

Benim bulantılar akşam yine başladı bugün kötüyüm karnım çok aç ama hiçbişi yiyemiyorum...

tünaydın tatlımkaydirigubbakcemile3
ah sen beni korkutuyosun ya hamilelik konusunda.ama artık tuğbaya katılmaya başladım hamile olsam da midem bulansa diye
gerçi bugün bende de acayip bulantı var.bi de tansiyonum düştü galiba başım dönüyor

Benim melek arkadaşımı yine üzmüşler yaaaa...Bu insanlara hiç anlam veremiyorum nasıl huzurlu olabiliyorlar...Şu eltin beni çok sinir ediyo gıcık oluyorum ona yaaa.

Eşi niye böyle tepki gösterdi sana anlamadım resmen adamıda içten içe fethediyo..
Sana bişi söylimmi sende eşine herzaman eltinin yaptıklarını anlatma..Yeri ve zamanı geldiği zaman böyle böyle yapmıştı dersin..Eşinde bu sefer senin yanında olur...

Bebeğin için kendine stres yapma neolur herşey negüzel giderken nazar mı değdi ne?

Offff neolur üzülme mutsuz olma lütfennnnnnnnn..

Biz senin yanındayız ŞenizŞenizŞeniz

amin innnşşş............canım sen folik plus kullanıyormusunn çünkü onun yan etkisiymiş uyku halsizlik bulantı kusmaa.....

Ahhhh ahhhh inş. en yakın zamanda sende hamile kalırsında benim neler çektiğimi anlarsın elifimmmmmm..

Geçmiş olsun tatlım neoldu ki acaba?

tskler else insallah hayırlısı ile vardır
bu daha benim ilk denemem sayılabilir ilki yeni hapı bıraktıgım icin gecersizdi buda ikinci..
bu yuzden cok heyecanlandım ama bu deger bile bana umut oldu en azından 0.01 degil :) korunurken oyle cıkmıstıda:))))

:dance:TÜNAYDIN CANIMIN İÇİ ....:1hug:

Canım sibelim sanada tünaydın (günaydın demeye korkar oldum artık hehe)

Canımmmmmmmm çok sevindim eşinle barıştığına allah bir ömür boyu mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inş.

Bak gördünmü sen eşine anlayışlı davrandın oda hemen yelkenleri suya indirdi..

Kadın dediğinin hem elinde olacak hem dilinde...:dance::dance::dance:

Merhaba canım hoşgeldinnnn.

Benim adetime 4 gün varken 10.2 çıkmıştı doktor sınırda demişti ama daha sonra ikiye katladı..

Seninde inşa adet gününe kadar ikiye katlanır canım..Dualarımız seninle..:Saruboceq:

amin innnşşş............canım sen folik plus kullanıyormusunn çünkü onun yan etkisiymiş uyku halsizlik bulantı kusmaa.....

Evet canım günde 3 tane alıyorum hemde..Ama folik asit bebek için çok önemli beyin ve omurilik gelişimi içinn...

Sana da vermiştir doktorun kesinlikle ihmal etme tatlım olurmu?

Evet canım günde 3 tane alıyorum hemde..Ama folik asit bebek için çok önemli beyin ve omurilik gelişimi içinn...

Sana da vermiştir doktorun kesinlikle ihmal etme tatlım olurmu?

ewet cnm banada verdi birde progestan verdii..folik sabah öğle akşam mı içiyosun sabriye hepsini birdende alabilirsin dedi çünkü doktorumm..sen nasıl içiyosunnn:uhm:

insallah trackeki sonucu alınca aklıma sen geldn seninkide erkendi ama sonuc 10 du buna ragmen acaba diyordun degılmı:)
ben nedense umutlyum ya
dualarınız icin Allah razı olsun sizlerinki kabul olur benim icinde ettiginiz icin tsk ederimmm

sibelciimm çook sevindimm herşeyin düzeldiğinee bak ne güzeell kafan rahat olsunnnn tatlıımmm herşey yoluna girecek zamanlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…