- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.581
herşey normal elifcimm ..3 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidecezz...ilginç bi doktorum var sürekli üzerimdeki kıyafetlerin simetrisi kalçalarımın ve karnımın simetrisi yüzümün simetrisiyle uğraşan bi doktora gitmişim..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inanılmaz ilgili şaştım kaldıımmm...:uhm:..hayırlısı onunlada devam edecez inşş.....bulantılarım verdiği ilaçlardan dolayı başlayabilirmiş zatenn hazır bekliyorum yani canikomm bakalımm hayırlısı
tünaydıınnn sabriyeciimmm....yinede zorla kendini canım bişeler yemeye çalışşşşŞenizSlm kızlar bu kez günaydın demicem Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese...
Benim bulantılar akşam yine başladı bugün kötüyüm karnım çok aç ama hiçbişi yiyemiyorum...
hoşgeldin atlımm keşke biraz daha bekleseydinn seninde dediğin gibi erken yaptırmışsınn adet günün geldiğinde idrar testi yaparsın sonra da kan testii...acele etme olurmuu..inş hamilesindiryerimsenibenmerhaba arkadaslar
yine ben:)
daha oncede soyledigim gibi sizleri okuyup takip etmeyi cok seviyorum
ben asırı sabırsızlandım ve adetinme 5 gun kala kan testi yaptırdım
degerim cok dusuk ama yok gibide degil umutlandım birazcık
2.09
siz ne dersiniz evet bılıyorum 5ten dusuk olunca gebelik sayılmıyor ama daha gunum oldugu icin bir umut iste
tünaydıınnn sabriyeciimmm....yinede zorla kendini canım bişeler yemeye çalışşşşŞeniz
merhaba arkadaslar
2.09
siz ne dersiniz evet bılıyorum 5ten dusuk olunca gebelik sayılmıyor ama daha gunum oldugu icin bir umut iste
Slm kızlar bu kez günaydın demicem Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese...
Benim bulantılar akşam yine başladı bugün kötüyüm karnım çok aç ama hiçbişi yiyemiyorum...
tatlım bir anlatsam yaptıklarını nekadar güçlüsün derdin bana. ama artık dayanamıyorum senağlama 2005 senesinden beri tanıyorum ama artık dayanma gücüm kalmadı. Allahından bulsun zaten buluyor da. ben onun yaptıklarına değil eşimin tavrına çok üzüldüm. beni suçlu durumda bıraktı ya çok zoruma gitti senağlama senağlama
senin için çok sevindim bitanem :1hug:
zaten onu kafama takmıyorum. geçen hafta anlattım ya yaptıklarını. bunun üzerine mail attım cc ye eşimi ekledim. bak dedim elticim benim hatam ne söyle lütfen. beni zorla sevmek zorunda değilsin falan herşeyi yazdım. cevap bile vermedi onu bırak kayınvalidemi de doldurmuş. vallahi yukarda Allah var umrumda değil. 1 haftadır ne görüştük ne konuştuk. hersabah önümden arabayla geçiyo. umrumda değil. akşam eşimi aradı. eşim canım cicim konuştu bunla.kapatınca dedim ki bak tatlım tamam açtın ama bana yaptıklarını biliyosun. bukadar samimi konuşma bari. tamam herkesin gözünde beni suçlu yaptı. sende onunla bu şekilde konuşarak beni suçlu duruma düşürdün dedim senağlama senağlama bana bir kızdı. sessiz adam gitti yerine canavar geldi. aman ben onu kıskanıyomuşum onla konuşunca beni suçlamışmı oluyomuş. bende dedim hayatım o senin annene kızıyor eşini bize karşı kışkırtıyor telefonlarımızı bile açmıyorlar. hiç suçumuz yokken tribe giriyor. sende biraz tepkini koy. bana yaptığını gördün dedim. bağırdı çağırdı. ben ağlamaya başladım iyice çileden çıktı senağlama senağlama en son uyudu işte ben de 4 gibi falan uyumuşum senağlama senağlama böyle yani canım
amin innnşşş............canım sen folik plus kullanıyormusunn çünkü onun yan etkisiymiş uyku halsizlik bulantı kusmaa.....Canım benim yiyemiyorum ki çok zor çok....Artık çıkarmaktan midem de bişey kalmadı boş acı su çıkarıyorum boğazlarım yıprandı inankiii..
Seninde gözünaydın meleğine kavuşmuşsun..Yüce rabbim ele ayağa geldiği zamanlarıda göstersin inş.
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin sana ve herkese...
Slm kızlar bu kez günaydın demicem Tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkese...
tünaydın tatlımkaydirigubbakcemile3
ah sen beni korkutuyosun ya hamilelik konusunda.ama artık tuğbaya katılmaya başladım hamile olsam da midem bulansa diye
gerçi bugün bende de acayip bulantı var.bi de tansiyonum düştü galiba başım dönüyor
:dance:TÜNAYDIN CANIMIN İÇİ ....:1hug:
merhaba arkadaslar
2.09
amin innnşşş............canım sen folik plus kullanıyormusunn çünkü onun yan etkisiymiş uyku halsizlik bulantı kusmaa.....
Evet canım günde 3 tane alıyorum hemde..Ama folik asit bebek için çok önemli beyin ve omurilik gelişimi içinn...
Sana da vermiştir doktorun kesinlikle ihmal etme tatlım olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?