- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.601
ewet cnm banada verdi birde progestan verdii..folik sabah öğle akşam mı içiyosun sabriye hepsini birdende alabilirsin dedi çünkü doktorumm..sen nasıl içiyosunnn:uhm:
insallah trackeki sonucu alınca aklıma sen geldn seninkide erkendi ama sonuc 10 du buna ragmen acaba diyordun degılmı:)
ben nedense umutlyum ya
dualarınız icin Allah razı olsun sizlerinki kabul olur benim icinde ettiginiz icin tsk ederimmm
Benim melek arkadaşımı yine üzmüşler yaaaa...Bu insanlara hiç anlam veremiyorum nasıl huzurlu olabiliyorlar...Şu eltin beni çok sinir ediyo gıcık oluyorum ona yaaa.
Eşi niye böyle tepki gösterdi sana anlamadım resmen adamıda içten içe fethediyo..
Sana bişi söylimmi sende eşine herzaman eltinin yaptıklarını anlatma..Yeri ve zamanı geldiği zaman böyle böyle yapmıştı dersin..Eşinde bu sefer senin yanında olur...
Bebeğin için kendine stres yapma neolur herşey negüzel giderken nazar mı değdi ne?
Offff neolur üzülme mutsuz olma lütfennnnnnnnn..
Biz senin yanındayız ŞenizŞenizŞeniz
sağol benim melek arkadaşım Şeniz iyi ki sizler varsınız sizde olmasanız hepten kimsesiz kalacağım senağlama zaten her yaptığını anlatmam eşime ama yine de haklı olan ben değilim senağlama nazar olabilir çünkü herkes diyor nasıl güzel anlaşıyorsunuz diye.biz hiç kavga etmezdik.ilk kez böyle davrandı bana senağlama onun için çok üzüldüm sanırım senağlama bebek işide kalacak buay kesinlikle kendimi çabuk toparlayabileceğimi sanmıyorum senağlama desteğin için teşekkür ederim bitanemmm çok sağol iyi ki varsın Şeniz
sağol benim melek arkadaşım Şeniz iyi ki sizler varsınız sizde olmasanız hepten kimsesiz kalacağım senağlama zaten her yaptığını anlatmam eşime ama yine de haklı olan ben değilim senağlama nazar olabilir çünkü herkes diyor nasıl güzel anlaşıyorsunuz diye.biz hiç kavga etmezdik.ilk kez böyle davrandı bana senağlama onun için çok üzüldüm sanırım senağlama bebek işide kalacak buay kesinlikle kendimi çabuk toparlayabileceğimi sanmıyorum senağlama desteğin için teşekkür ederim bitanemmm çok sağol iyi ki varsın Şeniz
Canım sibelim sanada tünaydın (günaydın demeye korkar oldum artık hehe)
Canımmmmmmmm çok sevindim eşinle barıştığına allah bir ömür boyu mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inş.
Bak gördünmü sen eşine anlayışlı davrandın oda hemen yelkenleri suya indirdi..
Kadın dediğinin hem elinde olacak hem dilinde...:dance::dance::dance:
Canım ya ben hep ev hanımı olmayı istedim ama kısmet olmadı şimdi kıskanıyorum ev hanımlarını o yüzden 10dan sora bana Günaydın demeyin kıskanıyorumkaydirigubbakcemile dermişim...ama eşimle sorunlar tam düzelince anne olduğumda hemen işten çıkıcam:sm_cool: ev hanımı olucam bende...Herkonuda a.sçok haklısın canım.Şeniz
sibelciimm çook sevindimm herşeyin düzeldiğinee bak ne güzeell kafan rahat olsunnnn tatlıımmm herşey yoluna girecek zamanlaaa
Canım ya ben hep ev hanımı olmayı istedim ama kısmet olmadı şimdi kıskanıyorum ev hanımlarını o yüzden 10dan sora bana Günaydın demeyin kıskanıyorumkaydirigubbakcemile dermişim...ama eşimle sorunlar tam düzelince anne olduğumda hemen işten çıkıcam:sm_cool: ev hanımı olucam bende...Herkonuda a.sçok haklısın canım.Şeniz
ah ah evlendikten sonra 4 ay ev hanımı oldum artık daralıyorum demiştim eşime,şimdi özlüyorum valla sabah eşim uyurken onun yanından kalkıp işe gelmekten nefret ediyorum
Ay canım ya aynen ...bende ilk evlendiğimde bana çok ısrar etti eşim illaki evde dur çalışma ben işten gelince bana kapıyı sen aç diye...ben inatçıılık yaptım şimdi ise dediğin gibi eşim uyurken ben kalkıyorum işkence gibi isyan ederek kalkıyorum bazen...ama şimdik eşim hamile kalır kalmaz işten çık çocuğumuzu sen büyüt diyo bu kez Allah kısmet ederse dediğini dinliycem aksilik etmiycem...süprizzzzz
Canım ilkönce evliliğini rayına oturttur sonra bebeğin için çalışmalara başla yüce rabbim aratmasın inş.Sonra hamiş olup evinde mide bulantılarınla aşermelerinle başbaşa kalırsın hiç merak etme..
hem hamileliğini evde rahat geçirirsin,hemde bebişin doğunca kendin için rahat ederek bakarsın.bende bazen isyan ediyorum işe gitmek istemiyorum diye,Allah'tan işimiz rahat,baksana bütün gün kk başındayızkaydirigubbakcemile3
ah ah evlendikten sonra 4 ay ev hanımı oldum artık daralıyorum demiştim eşime,şimdi özlüyorum valla sabah eşim uyurken onun yanından kalkıp işe gelmekten nefret ediyorum
şuan evde olmayı ne kadar çok isterdim başım dönüyor ya kafamı kaldıramıyorumkafamçokkarıştı
Canım ya hamile olma ihtimalin yok dimi...:1shok:
Gerçekten bende nazara inanıyorum mutluluğumuzu çekemeyen insanlar çok var çevremizde..
Eşinle bu akşam barışırsınız bitanem oda anlar yaptığının yanlış olduğunu..
Sen zaten anlayışlısın barışırsınız merak etme..
Bebek işinide hemen erteleme sen moralini yüksek tut sakin olmaya çalışşşş...Lütfen üzülme belki bebeğin şuan sana tutunmaya çalışıyor olabilir düşünsene senin stres yapman onu kaybeymen anlamına gelecek...
Neolur mutsuz olma lütfen meleğin için ..
canım benim yapma böyle,belki meleğin seninledir şuanda onu da üzme böyle pes edip.hepimizin ters zamanları olmuyor mu belki eşinin de ters bi zamanına denk gelmiştir.
Allah mutluluğunuzu bozmasın,nazarlardan korusun
biz hep yanındayız bitanem elimizden fazla bişey gelmesede:1hug::1hug:
Defhne canım ya sen halen üzgünsün ...üzülme ne olur ya erkekler işte hepsi aynıdır...bak üzüldüğünle kalıcaksın biliyosun dimi bitanem...bana bak 2 gün kafayı yedim stres ve üzüntüden 2günde 3 kilo aldım ne oldu zararını ben çekiyorum ki benim zayıflamam lazım ama elden bişey gelmiyor.. üzme kendini bu kadar..Lütfen canım unut gitsin...
şuan evde olmayı ne kadar çok isterdim başım dönüyor ya kafamı kaldıramıyorumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?