Sabırsızlanıyorum ...!

bende canım senin gibi ailemle aynı şehirde değilim yeni evliyim tek başımayım burda.ama birbirini hiç tanımayan insanarın birbirine bu kadar destek vermesi insanı çok mutlu ediyor.
güzelim tüp bebek düşünüyordun sen di mi önümüzdeki ay?duaarımızdasın hep merak etme Allah'ım yüzünü güldürecek inşallah:Saruboceq:

sağol tatlım adetim böyle olmasaydı gidecektik ama ben çok korkuyordum arkadaşımın canını çok yakmışlar aşılamada bile çok canım yanmıştı tatlım ya burası çok güzel denize sıfır bir evdeyim ama yanlızım altın kafeste olsan ne olur

kelebek al bendende o kadar eşimin doğum günü güya neler yapacaktım hepsi uçup gitdi aklımdan aman ağlama valla ağladıkca daha kötü oluyo insan

ya bende esime cok kotu davrandim bugun.. kendimi iyi hissetmedigim icin telde aradiginda tersledim onu (
halbuki hic sucu yok adamcazin

ya bir tek onlar bizi çeker valla benimkide kuzu gibi sesi soluğu çıkmaz bazen böyle olması sinir ediyor beni ya insan hiç bu kadar rahat olurmu bana diyo stresten hamile kalamıyorsun diye ama ne yapayım arkadaşım olmayınca olmuyor zorlamamak lazım çarşamba yaklaştıkca deliricem sanki doktorun sesini şimdiden duyuyorum yok yok yok diye

senin bugun ki yaptigin idrar test miydi ?
Kan testinde olumlu cikar belki canim.. cikmazsa da bence doktorunla konus ultrasound yapsin dis gebelik felan de olabilir.. benim arkadasima oyle olmustu.

evet tatlım idrardı eşimde uğur getirir belki diye muaynanesinde yaptırdı ama yok canım kanda çıkmazsa ultrosonda bakacak oldu doktor şimdi yoksa bile neden böyle geciktiğimi çok merak ediyorum çünkü adetlerim çok düzenli gidiyordu anlayamıyorum tatlım ya kadın olmak ne zormuşşşş

he valla kadin olmak cok zor
Insallah hamilesin degilsen bile en kisa zamanda olursun ins. Dualarim seninle canim.

artunercim canım üzme kendini ya okudum şimdide tekrar negatif çıkmış çok üzüldüm.:teselli:inan senin durumunu çok merak ediyorum ben.inşallah test bozuktur diye içimden geçirdim valla.a.s.

kızlar ağlamayın,insan çok üzülüyor ama genede ağlamayın Allah bir gün verecektir hepimize anneliği.

bende hala hasta olmadım ama hiç umutlanmıyorum. yarın 2. adat günüm gelmiş olacak. sizde kızlar takmayın kafanıza hem süpriz olması daha ii değil miii :jeyyar: :dance:

senı çooooook ıyı anlıyorum benım 5 gün kaldı adetime bende aynı ekılde kafayı yıcem beklemek gerçekten çok zor rabbım gönlümüze göre versın nşallah güzel haberler verırsın bıze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…