Sabırsızlanıyorum ...!

ümmühancım bizde seni çok seviyoruz tatlım.annen için çok üzüldüm canım Allah acil şifalar verir inşallah.bende anlatamıyorum anneme falan şuanda istemiyoruz,daha çok yeniyiz falan diyorum soranlara.ama sizinle paylaşınca rahatlıyorum,iyiki varsınız

Bitanem benim Eşin sana attığı mailinde canım aşkım gibi kelimeler yazmışmı?
Çünkü sen sadece tamam diye cevap vermişsin..Eşin senin nabzını ölçüyo olabilir canım..

Annen için çok üzüldüm allahım acil şifalar versin inş.Zaten evlilikte yaşadığmızı negatif şeyler ailemize yansıtmamak gerekir..

Şenizümmühancıımmm nolurr yıpratma kendinii bu kadar yaaa...her evliliğin olmazsa olmazı işte bu tartışmalarr akşamm birbirinize sarılır barışırsınız inşşş üzülme olurmu benim canım arkadaşıımmŞenizŞeniz

Delüüüü sen bi hamile kal kocana naz da yapamazsın heee...Sen istedin kızım bak şimdi başının derdine der valla

garibim o kadar çok nazımı çekmek zorunda kalıyor ki şuan,bigünde bir yerin ağrımasın ya da acımasın diypr bazen.canım fazla kıymetli benim
artık hamile olursam,hele bide zor bir hamilelik olursa canından bezdiririm onu,isterse çekmesinkötükedihüso

ooyyyy inşşşşş yaaaa canıımmm beniimmm nasıl güzel bi sürprizz olurrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

geçen ay beklemiştim ama bu ay bana da süpriz olur valla.neyse olmayan hamileliğin etkisi altına girmeye başlamıyayım yine.sonra gaza geliyorum çok fenasenağlama

kızlar bi acayip oldum ya baş dönmesinin yanısıra kalbim pırpır çıkçak yerinden sanki,elim ayağım kesildi
kocişten sonra sizi de bıktırıcam böyle

kızlar bi acayip oldum ya baş dönmesinin yanısıra kalbim pırpır çıkçak yerinden sanki,elim ayağım kesildi
kocişten sonra sizi de bıktırıcam böyle
tansiyonunmuuu düştü acabaaa niye öle oldukiiii gripten sonra daha toparlayamadın kendinii...dikkat ett cnmm bol bol meyve yee vitamini eksik etme vücudundann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…