- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.621
Alla alla kısssss senin kociş senden habersiz seni hamile bırakmasın:roflol::roflol:
Süpriz süpriz
Ahhhh bitanem ahhhhhh zaten ne gelirse başıma bukadar anlayışlı olmamdan geliyor. neden bukadar anlayışlıyım bilmiyorum. Barışacağımızı zannetmiyorum eşim mail atmış toplantısı varmış geç gelicem yazmış bende tamam yazdım cevaba bak yazmış bende dedim ne istiyosun boynuna mı atlıyayım çok üzdün beni bunları hakedecek birşey yapmadım, tek derdim eşimle huzurlu olmak dedim cevap bile yazmadı senağlama senağlama neyse dediğin gibi belki de bebeğim benimle şuan onu da üzüyorum toparlanmam lazım. çok sağol canım melek arkadaşım Şeniz
sağol benim canımmmm Şeniz Şeniz yanımdasınız ya daha ne yapacaksınız. çok sağol bitanem. anneme bile anlatamıyorum çünkü annem kanser hastası senağlama onu da üzmek istemiyorum senağlama senağlama iyiki sizler varsınız yanımda çok teşekkür ederim. yazdıklarınızı okurken bile ağlıyorum iyiki varlar diyorum sağol bitanemmm Şeniz
Haklısın bitanem dün sana kızıyordum bugün ben aynı şeyleri yapıyorum ama aynı şeylerde değil aslında. benim derdim çok farklı senağlama neyse tavsiyelerinizi dinleyeceğim arkadaşlarım. desteğin içinde teşekkür ederim bitanem Şeniz
keşkekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy canım benim olabilir belki sen çok istiyosun ya allah yardımcın olur hehe
ah bitanem olsun da gelip hamileyim,hamileyim diye hemen haber vereyim:sm_cool:
ooyyyy inşşşşş yaaaa canıımmm beniimmm nasıl güzel bi sürprizz olurrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyytah bitanem olsun da gelip hamileyim,hamileyim diye hemen haber vereyim:sm_cool:
Delüüüü sen bi hamile kal kocana naz da yapamazsın heee...Sen istedin kızım bak şimdi başının derdine der valla
ooyyyy inşşşşş yaaaa canıımmm beniimmm nasıl güzel bi sürprizz olurrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben geldımm yıneeee
hoşgeldin ne demek yine,ne ayıpsengözlerimebaksanab
demiii dogru dıyoonn evımızzz aılemızzz hehekaydirigubbakcemile3
özlemcim adet olmadın di mi?bugünü de geçirdin inşallah
inşallah olmazsın canım ya:Saruboceq:
tansiyonunmuuu düştü acabaaa niye öle oldukiiii gripten sonra daha toparlayamadın kendinii...dikkat ett cnmm bol bol meyve yee vitamini eksik etme vücudundannkızlar bi acayip oldum ya baş dönmesinin yanısıra kalbim pırpır çıkçak yerinden sanki,elim ayağım kesildi
kocişten sonra sizi de bıktırıcam böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?