Sabırsızlanıyorum ...!

tansiyonunmuuu düştü acabaaa niye öle oldukiiii gripten sonra daha toparlayamadın kendinii...dikkat ett cnmm bol bol meyve yee vitamini eksik etme vücudundann

bilmiyorum ki canım heralde.normal tansiyonum da zaten 9-4, 9-5 falan oluyor.vücut direncim biraz düşük galiba çok çabuk hasta oluyorum

ben hamile olsam kociş yandı,valla sizi bile bezdirebilirim burdan kızlarkaydirigubbakcemile3
eyvah diyebilirsiniz nerden hamile kaldı:bbo:

bende senin blogunu okuyodum canım.ağlayarak okudum inan
Allah'ım eşinle,yavrunla uzuuun ömür nasip etsin canım:Saruboceq:
ayyy canımm yaaa nasıl yoğun duygularla yazmıştımm onu allahım bir daha yaşatmasınn yarabbimm....allahıma binlerce şükürler olsunnn sağoll kuzumm benimmmm:1hug:

canım ben çıkıyorumm öpüyorum seni görüşürüz yarın.. kendine iyi bak bol bol vitamin al tamammıı allaha emanet ol kuzumm koccaamannn öptüüüümmm seniii byŞenizŞeniz

oarslancan senin eşin neden istemiyordu çocuk sahibi olmayı,arası iyi miydi çocuklarla?ve nasıl ikna ettin?
artık seni yakalamışken şişiririm başını

Else cim, çıkmıştım onun için şimdi gördüm yazdıklarını kusura bakma. Eşim aslında çocukları çok sever. Ama rahatına acayip düşkün. Çocuk ağlamasını sevmiyor. Ama uzaktan bayılır.

aynen benim eşim gibi yani
o da evde ses istemiyor,biz ikimiz otururken bile sessiz sakin otururuz
hatta evlendiğimizde bana bile alışması zaman aldı,hayatı zaptedilmiş gibi geldi ona çünkü hep ailesinden uzak yanlız yaşamıştı

canımŞeniz
özlem ya tuğbayı bunaltmıştım ne zaman test yapçan diye şimdi de seni çok merak diyorum ben amayerimsenibensengözlerimebaksanab

estağfurullah canım bunaltmak ne demek bı daha duymayayımm :dilcikar:

tugba sonucta hamıs cıktı allahtan ben de keske oyle cıksam kasıgıma saglı sollu arada bı ınce ınce kramp gırıyo canım yaa adet hala gelmedı bakalım ıkıncı gun yarında ucuncu gun olucak... ınsallah gebeyımdır canım dua et lutfennn benım ıcınnn:asigim:

hepimiz için dua ediyorum canım hep inşallah hamilesindir
bende de ara ara sancılar var bugün kasıklarımda ama bende enfeksiyon var,yine üşüttüm heralde

Evet canım biz de aynen sessiz sakin otururuz. Hatta uyuklamaya bayılır. Düşünsene evde bir bebek onun uyuklamasına engel olacak. Nasıl ikna ettiğime gelince; tamamen ben istiyorum diye karar verdi canım. Olmayınca da umruna bile getirmedi. Ama yine de ben şikayetçi değilim bu durumdan çünkü çocuk diye baskı yapan bir insan olsaydı ben kendimi çok daha kötü hissederdim.

çok haklısın Allah hayırlısını versin hakkımızda inşallah
buarada benim adım elif canım senin ne?

hepimiz için dua ediyorum canım hep inşallah hamilesindir
bende de ara ara sancılar var bugün kasıklarımda ama bende enfeksiyon var,yine üşüttüm heralde

hımm dıkkat et kuşum kendıneee sıcak tut ayaklarını ozellıkle yumurtalıklarını fılan da usutme ıyı bak esın bı gun şakkk diye geli p sana bebek istiyom ben diycek hazırlıklı ol her duruma karsı sen kendıne hep ıyı baaakk olurmu canım benımmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…