E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.661
hımm dıkkat et kuşum kendıneee sıcak tut ayaklarını ozellıkle yumurtalıklarını fılan da usutme ıyı bak esın bı gun şakkk diye geli p sana bebek istiyom ben diycek hazırlıklı ol her duruma karsı sen kendıne hep ıyı baaakk olurmu canım benımmŞeniz
canım varya evde kalın çoraplar,patikler ve terliklere duruyorum ayakklarım buz gibi ısınmıyor.gece yatarken eşimin ayaklarının arasına sokup ısıtmaya çalışıyorum
ellerim de aynı.ısınamam kolay kolay ben.demir eksikliği anemisi var
geçen ay doktora gittim adetim düzensiz oldu ve az geldi diye ultrasonda bişey çıkmadı çok şükür,vajinit dedi.iki tane hap kullanıyorum,temizleyici jel kullanıyorum
off ne zor kadın olmak
eşim bigün şak diye gelip ben bebek istiyorum derse bende şak diye bayılırım heralde:1shok:kaydirigubbakcemile3
evet canım kadın olmak gercekten cok zor benım de lıseye basladıgımda kıst vardı
ılac kullandım 3.5 4yıl gıbı dogum kontrol hapı bırakalı 9 10ay fılan oluyor ıste yenı yenı toparlandımm... asırı kılo da yapmıstı ama en son kontrole gıttıgımde kıst fılan olmadıgını ogrenıp ıcımı ferahlattımm
çok haklısın Allah hayırlısını versin hakkımızda inşallah
buarada benim adım elif canım senin ne?
bayılmazsın yafrummm sevıncten ucarsın benceeeehihoyyyt
Ömür canım benim adım
en azından sağlığın yerinde şükret canım.doğum kontrol hapını bende ilk ay kullandım sonra yan etkilerini falan okudukça vazgeçtim kullanmaktan
benimde kasıklarımda ağrım arttı yine akıntım var 1-2 gündür
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın?
ben demirbaş gibi hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile3
çok güzel bir ismin varmış
inşallah Allah bu ömür'ün ömrüne ömür katıcak bi melek gönderir
ıyıyım canım.senin olman ıyı oluyor burda rahatlatıyosun valla bütün arkadsları.terapıst gıbısın ınan.
ıyıyım canım.senin olman ıyı oluyor burda rahatlatıyosun valla bütün arkadsları.terapıst gıbısın ınan.
teşekkür ederim elifcim. Çıkmayan candan umut kesilmezmiş. Ben de hala bir mucize bekliyorum. İnşallah olur.
Ben de mucize bir bebekmişim. Annem anlatıyor; 8 aylık doğmuşum. Kirpiklerim tırnaklarım kaşlarım yokmuş. Doktorlar yaşamaz demiş. Ama yaşıyorum işte. Yani allah bir can yaratacaksa yaratıyor her şey bahane. Senin de kaderin de varsa elifcim eşinin istememesi bir hiç olur. Kazayla hamile kalan çok arkadaşım var benim. Yeter ki sağlınız yerinde olsun.
kızlar benım esım de 6.5 7aylık dogmusss yasamaz demısler ama yasamıs
ben de annemlerın ılk cocuguyum ve evlılıklerının 10uncu senesınde benı kucagına almıslar hersey alınyazısı bence dee
kızlar benım esım de 6.5 7aylık dogmusss yasamaz demısler ama yasamıs
ben de annemlerın ılk cocuguyum ve evlılıklerının 10uncu senesınde benı kucagına almıslar hersey alınyazısı bence dee
Evet özlemcim benim ailemde de çok var öyle erken doğan biraz genetik galiba. Annem ikiz çocuk düşürmüş ben den sonra 5,5 aylıklarmış. Dolayısıyla yaşamamışlar. Belki bu zamanda olsa yaşatabilirlerdi ama o zamanlar zor tabi.
Evet özlemcim benim ailemde de çok var öyle erken doğan biraz genetik galiba. Annem ikiz çocuk düşürmüş ben den sonra 5,5 aylıklarmış. Dolayısıyla yaşamamışlar. Belki bu zamanda olsa yaşatabilirlerdi ama o zamanlar zor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?