Sabırsızlanıyorum ...!

Muhtemelen benim de öyle olur. Tutunamıyor çünkü.

canım benım kusura bakma sorucam ama gecmısı okuyamadım cunku senın ne problemın var acaba neden tutunamıyor bebegın ne kadarlık evlısın ne zamandır ıstıyosunn bebişş

10 yıllık evliyim. 2,5 senedir istiyorum. Endometriozis rahatsızlığım var. Bebek oluşuyor. Hatta test iki çizgi. Ama adet oluyorum. En fazla 1-2 gün geçiyor adetim. Sonra adet kanamasıyla oluşan döllenme yok oluyor. Yani bozulmuş gebelik dedi doktor. Tutunamıyor işte.

anladım canımm eee pekı tedavısı var mı ne olucak boyleee

anladım canımm eee pekı tedavısı var mı ne olucak boyleee

En mantıklısı tüp bebek ama tabi onun tutunamama ihtimali de var. Onun için pek cesaret edemiyorum. Psikolojik olarak tüp bebeğe kendimi hazır hissetmiyorum. Onun tutmama olasılığına önce kendimi alıştırmam lazım ama çok zor. Elif e de söylemiştim onun eşi gibi benimkide yıllarca çocuk istemedi sonra ikna oldu ama bu sefer de olmadı. Tüp bebek falan da istemiyor. Zor yani durumum özlemcim. Bekleyip görücez. Belki bir mucize olur bebiş tutunur.

ayy gercekten cok çetrefilli yaaa ...
işte ben de 2yıllık evlıyım esım ıstemıyodu son zamanlarda ben ıstemeye baslamıstım ya ılerde bızım ıstedıgımız zamnda Rabbım bağşetmezse olmazsa nolucak dedım esıme ne dusundu ne yaptı bılmıyorum ama bn ona cok cıddı sekılde bı kere soyledım ben bebek ıstıyorum hayatım dedım peki dedı sen de ıstıyomusun dıye sordum tabiiki istiyorum ama sence uygun zaman mı dedı.. evet dedım ben de sonra hıc ugrastırmadı benı allahtannn...
ama bebiş var mı yok mu suanda allah bılır tabiiCADIARZU

inşallah tez zamanda yuvanıza renk yani bebek gelir canım a.s.Şeniz

İnşallah hamilesindir özlemcim. Benim kadar kimseyi uğraştırmasın allah.

özlemcim ömürcüm eşlerinizi ikna ettiğinizi söyleyerek bana umut veriyosunuz
inşallah bizde hamile olduğumuz haberini veririz bigün burdan

İnşallah hamilesindir özlemcim. Benim kadar kimseyi uğraştırmasın allah.

İnşallaaah canım yaaa adetımı gecen bu ıkıncı gundu bıttı yarın ucuncu gun olucak bakalım cuma....

pazar veya pazaretsıye kadar gelmezse kantestı yapılcak umarımmm meleğim benımledır:Saruboceq:

Elif merak etme mutlaka ikna oluyorlar. Senin eşin de yalnızlıktan monotonluktan sıkılacak ve bu büyük kararı verecektir. Eminim.

annemle konuştum şimdi kızlar alt komşumuz 8 ay 1 haftalık hamile,akşam sancılanmış hastaneye gitmişler,doktor demiş doğum başlamış ama enazından 1 hafta daha bekliyelim bebek gelişsin diye.doğumu durdurmuşlar iğne yapmışlar.şimdi hastaned yatıyomuş Allah kurtarsın
ömürcüm senin gibi aceleci bir bebiş daha geliyor

evet canım sen de benım taktıgı dene ılerde ya vermezse allah ya bı saglık sorunumuz olursa hayatım de sımdı yapın ıstekaydirigubbakcemile3

Eğer adetin normalde gecikmiyorsa olabilir özlemcim. Mesela benim hiç gecikmez günü gününe gelir. Gecikti mi anlıyorum. Gerçi fazla durmuyor ama.

Allah yardımcısı olsun. Kücük doğan bebeğe bakmak çok zormuş annem benim altımı bile değiştiremezmiş kırılıcam zannedermiş

evet canım sen de benım taktıgı dene ılerde ya vermezse allah ya bı saglık sorunumuz olursa hayatım de sımdı yapın ıstekaydirigubbakcemile3

canım anlatmıştım daha önce sebeplerimizi ya o yüzden şuanda üsteleyemiyorum bende
şu önümüzdeki 1-1,5 yılı atlatalım inşallah ta
ama biliyosun eşim keşke kısır olsaydık diyebilen bir insan:1no2:

hepinize teşekkür ederim dostlarım dün çok işim vardı başımda fena ağrıyodu cevap yazamadım size bunun için özür dilerim. iyi ki varsınız Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın canlar hepinize
demirbaşınız geldi yinekaydirigubbakcemile3

günaydın tatlım nasılsın? akşam döktürmüşsünüz kaydirigubbakcemile3 benimde akşama internetim olacak inş en geç yarın. yanlız bırakmam seni kaydirigubbakcemile3 zaten kızlar varmış. bende katılırım aranıza artık :enbuyukkk:

iyiyim tatlım sen nasılsın?şükür artık gecede bizimle olcaksın.biz hamiş olmayı hayal edenler,kocişi ikna etmeye çalışanlar,ikna edenler olarak burdaydık akşam
sen naptın eşinle barıştın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…