- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.701
günaydınn elifcimm ümmühancımmm nasılsınıızzzz
iyiyim tatlım sen nasılsın?şükür artık gecede bizimle olcaksın.biz hamiş olmayı hayal edenler,kocişi ikna etmeye çalışanlar,ikna edenler olarak burdaydık akşam
sen naptın eşinle barıştın inşallah
günaydınn elifcimm ümmühancımmm nasılsınıızzzz
günaydın şekercim iyiyiz sen nasılsın?sabah sizlerle güne başlamak ne güzel oluyor:1hug:
bu çiçekler bu topikteki tatlı arkadaşlarımaa.s.a.s.
canımm benimm aynenn bende öyle düşünüyorumm gelir gelmezz sizlerle karşılaşmak sohbet etmek ne iyi geliyor ruhuma....bu çiçeklerde benden sizeea.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz
kızlar işm vardı gittim geldim dedim bizim topik dolmuştur,onları okuyayım
bi baktım ki şimdi kimsecik yok,nerdesiniz bayanlar
zaten sabriyecim uykucu oldu,leyla ortada yok,sibel bi göründü bi kayboldu yine
özletiyosunuz kendizi ya
arada didişmek lazım böyle di mi?başımızın tatlı belaları onlar:asigim:
bol çiçekli bi gün oldu ne güzel
Topiğimizin açılışını ve kapanışını yapan canımmmmm arkadaşım elifimeeeeee
Eşinle tartışmış ama dün gece barışmış olan anlayışlımı anlayışlıııı çok tatlı çokkkkkkkk melek arkadaşımm ümmühanımaaaaa
Şuan miniği göbişinde olan tatlı heyecanı olan güzeller güzeliiii tuğbamaaaaaaaa
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bencede arada didişmek iyi oluyorr..birde hamile kalmak...hihoyyyt allahım allahım eve gidiyorum ben yemek hazırlarken evdeki tüm dağınıklık bi bakıyorumki yok oluyor hiç seslenmiyorumm işmi yaptın teşekkür ederim filan demiyorumda:jeyyar: 1 haftadır böylee çok şaşkınımmarada didişmek lazım böyle di mi?başımızın tatlı belaları onlar:asigim:
bol çiçekli bi gün oldu ne güzel
canıımmmm beniimm hoşgeldiiinnnnn meleğin ve sanada günaayyddııınnnnnŞenizTopiğimizin açılışını ve kapanışını yapan canımmmmm arkadaşım elifimeeeeee
Eşinle tartışmış ama dün gece barışmış olan anlayışlımı anlayışlıııı çok tatlı çokkkkkkkk melek arkadaşımm ümmühanımaaaaa
Şuan miniği göbişinde olan tatlı heyecanı olan güzeller güzeliiii tuğbamaaaaaaaa
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
sanada günaydın canım
kulakların çınladı di mi uykucumirmirmirmirkaydirigubbakcemile3
Ben 11 gibi uyandım tatlım saat alarmı çalıyo zannettimm meğer kulaklarım çınlıyomuş..:roflol:
Hemen kalktım pc başına geçtim valla...
Geceleride girmek istiyorum ama eşim hep evde hiç dışarı çıkmıyo onuda yalnız bırakmak istemiyorum..:1hug:
Zaten hiç derdi bitmiyoooo çayyyyyyyy çerezzzzzzz meyveeeeeeeeee diyee mırıldanıp duruyo.-tatlicadiarzu-
Ben de mutfakla oda arasında mekik dokuyorum
canıımmmm beniimm hoşgeldiiinnnnn meleğin ve sanada günaayyddııınnnnnŞeniz
benim kociş gece işte olduğu için bilgisayar benim oluyor her gece
ah keşke benim eşimde evde olsa da bende ona çay,çerez getirsem:çok üzgünüm:
ancak yatakta buluşuyoruz,çocuk yapmaya kalksak vakit bulamıcazkaydirigubbakcemile3
Canımmm sen nasılsın ağrıların falan oluyomu?Benim ilk zamanlar kasık ve bel ağrım çok oluyodu...
Hamile kalmak gerçekten süper..Benim eşimde salatayı yapıyoo masayı hazırlıyo..Hatta bazen bulaşıkları makineye bile sıralıyoo..Ben hamile değilkem eşim bana yardım etçekkkk hihhhh rüyamda görsem inanmazdımm..Ama herşey değişti...
Eşim işi dolayısıyla hergün takım elbise giyer...Her gün gömlek değiştirirdi..Artık 2 gün giyiyo aynı gömleği napsınnn yıkıyorum ama ütülemeğe bazen elim ermiyoooo garibim bişey demiyo nedennnn çünkü hamileyimmmmm..
Siz yeterki çocuk yapmak isteyin neyapıp ne edip fırsatını bulursunuz kuzummmmm.
ewet artık bende arada bir ütü yapıyorum benimde eşim hergün gömlek değiştirirdi şimdi kendi ütülüyo sabahlarıı oohhh iyi olduuukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Canımmm sen nasılsın ağrıların falan oluyomu?Benim ilk zamanlar kasık ve bel ağrım çok oluyodu...
Hamile kalmak gerçekten süper..Benim eşimde salatayı yapıyoo masayı hazırlıyo..Hatta bazen bulaşıkları makineye bile sıralıyoo..Ben hamile değilkem eşim bana yardım etçekkkk hihhhh rüyamda görsem inanmazdımm..Ama herşey değişti...
Eşim işi dolayısıyla hergün takım elbise giyer...Her gün gömlek değiştirirdi..Artık 2 gün giyiyo aynı gömleği napsınnn yıkıyorum ama ütülemeğe bazen elim ermiyoooo garibim bişey demiyo nedennnn çünkü hamileyimmmmm..
ben yaşadım o zaman hamile kalınca
eşim şimdi bile kendi gömleklerini ütüler,çamaşır asıp,toplar gerektiğinde,bazen süpürge bile yapıyorkaydirigubbakcemile3kırk yılda bir kere olsa da misafir gelcekse eğer tabi
zaten ben hamile olsam canından bezdiririm onu eminim
şuanda bi bebişim olsun çok isterdim evde bir ses olsun,bir insan olsun
bazen daralıyorum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?