Sabırsızlanıyorum ...!

yerim seni ben yaaaaa tatlılığa bakkkkkkkk :asigim: Şeniz Şeniz ozaman güzel mi güzel, tatlı mı tatlı, melek mi melek, hamişmi hamişşşşş canım melek arkadaşım Sabriyeme bir de meleğine günaydınnnnn Şeniz

ayyyyyyy özendim şimdi Tuğbacım heeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yormasın seni okadar eniştem klava: sen ona mutfağa tv bağlat orda yer içer sen bizle konuşursun olmaz mı kuzucum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dememe gerek yokki canım 6-7 senedir tanıyor hastalık konusunda ne kadar mızmız olduğumu biliyor, 9 ay mızmızlanırım heralde ben ona diye düşünüyordur
aman o bebiş yapsın ben sesimi çıkarmıcamsositosositosositososito

ewet artık bende arada bir ütü yapıyorum benimde eşim hergün gömlek değiştirirdi şimdi kendi ütülüyo sabahlarıı oohhh iyi olduuukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Evet evet kocacığımı böyle iş yaparken görmek bazen komik geliyo ama napimm gerçekten bazen hiç halim olmuyo..

Canım benim sende çok tatlısın valla hepinizi çok sevdimmm.Meleğimde seni çok öpüyoooo.

Ayyy laptop yanımda aslında ama onunla ilgilenmiyorum diye söyleniyo..Zaten bütün gün evdesin ozaman gir diyo bende napim onun dizinin dibindeyimnaniknaniknaniknanik

Aynen katılıyorum sana o bebiş için ikan olsunda sen bi hamiş kalda...Sesin sedan çıkmadan otur bi köşedeeee.:roflol::roflol:

adam da napsın kısss seni özlüyodur bütün gün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aynen katılıyorum sana o bebiş için ikan olsunda sen bi hamiş kalda...Sesin sedan çıkmadan otur bi köşedeeee.:roflol::roflol:

önce bi ikna olsun bebiş yapalım iş işten geçmiş olsun da beni bu kadar bekletip üzmenin acısını çıkartırım ben ondankaydirigubbakcemile3:roflol:

Evet evet kocacığımı böyle iş yaparken görmek bazen komik geliyo ama napimm gerçekten bazen hiç halim olmuyo..
sabriyecimm eşim bna dokunmaktan korkuyo bebeğe zarar veririm diye düşünüyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
.....zorla elini alıp göbeğime koyuyorumm sarılıyo ama sanki tüy dokunuyor tenimesırnaşık şeysırnaşık şey....nolacak bilmiyorumm sonumuz..zaten doktor ben diyene kadar ilişki yok dedi...bende sabah hadi demeyi unutursa doktor naparız diyorummm:roflol::roflol:...

adam da napsın kısss seni özlüyodur bütün gün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet özlüyo valla bende çok özlüyorum ama yaaa.İyiki evlenmişim valla.

Ama hamile kaldığında anlarsın canım işten gelince ben rahat vermezdim sarılırdım öperdim..Şimdi pek sıkıntıya gelemiyom valla hemen daralıyorum gece kolu ayağa bile gelse üffffff diyorum hemen çekiyo:roflol::roflol:

niye böyle bir korkuya düşüyor erkekler?benim eşimde demiştim ya geçen ay hamile olabilirim diye korkmuştu ilişkiden:uhm:

önce bi ikna olsun bebiş yapalım iş işten geçmiş olsun da beni bu kadar bekletip üzmenin acısını çıkartırım ben ondankaydirigubbakcemile3:roflol:

gerçekten çıkarırsınn tatlımm..çünkü bende tam su içecem yatağa atıyorum kendimii..aşkım bana bir bardak su verirmisin diyorumm:roflol:...o da veriyor portakal suyumu içsek diyorum gidiyo sıkıyo süt getirimmi diyorum gidiyo getiriyoo:sm_cool::sm_cool:....çünkü o bana çok çektirdi beni çoookk yordu zamanındaa....yaşasın bakalımm şimdi aynısını kendidee:jeyyar::jeyyar:

bana diyosun ama sende adamı bezdiriyon yani canından:roflol:

Sende az değilsin valla

napiyim şekercim biliyosunuz ne kadar üzüldüğümüsenağlama

Tuğbacım doktor banada ilişki yasağı vermişti ama bebek için bu yasağa katlandık.

Geçen 10 şubatta randevum vardı doktorum normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi Eşim rotasını direkt eve yönlerdirdi valla...

Doktorun unutursa sen arada bir hatırlat....Doktorcum ne olacak bizim iş varmı bi ışık falan de:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım sen kalp atışlarını duydunmuu meleğininn....

niye böyle bir korkuya düşüyor erkekler?benim eşimde demiştim ya geçen ay hamile olabilirim diye korkmuştu ilişkiden:uhm:

Benimki hamile kalmadan önce ben sana dokunamam sen hamile oludğunda çocuğuma saygısızlık yapamam falan diyodu..

Sonra doktor kesinlikle ilişki yok dedii...Sonra eşim sorunmaya başladı canımm devammı yasak? Bidaha ki randevu da bi sn sor bakim? Bu kadar uzun olmaz ki canım falan filan...

Hiç merak etmeyinnn erkeklik yapıyolar ilk zamanlar sonra miyavvvvvvvvvv:teytey:

:roflol: :roflol: ozaman ben hamileyken eşim yandı. baya yadırgar durumu. ben çok sırnaşırım çünkü. kedim der bana hep. adamın etrafından ayrılmam sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

bana diyosun ama sende adamı bezdiriyon yani canından:roflol:

napiyim şekercim biliyosunuz ne kadar üzüldüğümüsenağlama

Napim canım ya bazen çok sıkıştırıyoo

İnş. sende en yakın zaman da hamile olursun valla şu inatçı kocan yola bir gelse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…