- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.721
Topiğimizin açılışını ve kapanışını yapan canımmmmm arkadaşım elifimeeeeee
Eşinle tartışmış ama dün gece barışmış olan anlayışlımı anlayışlıııı çok tatlı çokkkkkkkk melek arkadaşımm ümmühanımaaaaa
Şuan miniği göbişinde olan tatlı heyecanı olan güzeller güzeliiii tuğbamaaaaaaaa
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bencede arada didişmek iyi oluyorr..birde hamile kalmak...hihoyyyt allahım allahım eve gidiyorum ben yemek hazırlarken evdeki tüm dağınıklık bi bakıyorumki yok oluyor hiç seslenmiyorumm işmi yaptın teşekkür ederim filan demiyorumda:jeyyar: 1 haftadır böylee çok şaşkınımm
..bende çok beterim sonra kontrol ediyorum biyerlere sıkıştırmışmı yoksa yerli yerindemi diye herşeyy...valla güzel iş yapıyo...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ..hamilelik büyük kolaylık kızlar allahım herkese nasip etsinnhihoyyythihoyyythihoyyyt
Ben 11 gibi uyandım tatlım saat alarmı çalıyo zannettimm meğer kulaklarım çınlıyomuş..:roflol:
Hemen kalktım pc başına geçtim valla...
Geceleride girmek istiyorum ama eşim hep evde hiç dışarı çıkmıyo onuda yalnız bırakmak istemiyorum..:1hug:
Zaten hiç derdi bitmiyoooo çayyyyyyyy çerezzzzzzz meyveeeeeeeeee diyee mırıldanıp duruyo.-tatlicadiarzu-
Ben de mutfakla oda arasında mekik dokuyorum
Ama sende çalışıyosun bende çalışmadığım için kendi kendime uğraşıyodum...Ohhhh şimdi herşeyin ucundan tutuyoo pek iyi oldu valla.
Kısım belki adam senin bu dediklerinin farkında ondan çocuk yapmak istemiyo bezdiririm falan da deme sakın şimdiden hehe
ewet artık bende arada bir ütü yapıyorum benimde eşim hergün gömlek değiştirirdi şimdi kendi ütülüyo sabahlarıı oohhh iyi olduuukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
yerim seni ben yaaaaa tatlılığa bakkkkkkkk :asigim: Şeniz Şeniz ozaman güzel mi güzel, tatlı mı tatlı, melek mi melek, hamişmi hamişşşşş canım melek arkadaşım Sabriyeme bir de meleğine günaydınnnnn Şeniz
yormasın seni okadar eniştemklava: sen ona mutfağa tv bağlat orda yer içer sen bizle konuşursun olmaz mı kuzucum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dememe gerek yokki canım 6-7 senedir tanıyor hastalık konusunda ne kadar mızmız olduğumu biliyor, 9 ay mızmızlanırım heralde ben ona diye düşünüyordur
aman o bebiş yapsın ben sesimi çıkarmıcamsositosositosositososito
Canım benim sende çok tatlısın valla hepinizi çok sevdimmm.Meleğimde seni çok öpüyoooo.
Ayyy laptop yanımda aslında ama onunla ilgilenmiyorum diye söyleniyo..Zaten bütün gün evdesin ozaman gir diyo bende napim onun dizinin dibindeyimnaniknaniknaniknanik
Aynen katılıyorum sana o bebiş için ikan olsunda sen bi hamiş kalda...Sesin sedan çıkmadan otur bi köşedeeee.:roflol::roflol:
sabriyecimm eşim bna dokunmaktan korkuyo bebeğe zarar veririm diye düşünüyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Evet evet kocacığımı böyle iş yaparken görmek bazen komik geliyo ama napimm gerçekten bazen hiç halim olmuyo..
adam da napsın kısss seni özlüyodur bütün gün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
önce bi ikna olsun bebiş yapalım iş işten geçmiş olsun da beni bu kadar bekletip üzmenin acısını çıkartırım ben ondankaydirigubbakcemile3:roflol:
sabriyecimm eşim bna dokunmaktan korkuyo bebeğe zarar veririm diye düşünüyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
.....zorla elini alıp göbeğime koyuyorumm sarılıyo ama sanki tüy dokunuyor tenimesırnaşık şeysırnaşık şey....nolacak bilmiyorumm sonumuz..zaten doktor ben diyene kadar ilişki yok dedi...bende sabah hadi demeyi unutursa doktor naparız diyorummm:roflol::roflol:...
önce bi ikna olsun bebiş yapalım iş işten geçmiş olsun da beni bu kadar bekletip üzmenin acısını çıkartırım ben ondankaydirigubbakcemile3:roflol:
Evet özlüyo valla bende çok özlüyorum ama yaaa.İyiki evlenmişim valla.
Ama hamile kaldığında anlarsın canım işten gelince ben rahat vermezdim sarılırdım öperdim..Şimdi pek sıkıntıya gelemiyom valla hemen daralıyorum gece kolu ayağa bile gelse üffffff diyorum hemen çekiyo:roflol::roflol:
Sende az değilsin valla
sabriyecimm eşim bna dokunmaktan korkuyo bebeğe zarar veririm diye düşünüyookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
.....zorla elini alıp göbeğime koyuyorumm sarılıyo ama sanki tüy dokunuyor tenimesırnaşık şeysırnaşık şey....nolacak bilmiyorumm sonumuz..zaten doktor ben diyene kadar ilişki yok dedi...bende sabah hadi demeyi unutursa doktor naparız diyorummm:roflol::roflol:...
vallahi bilmiyorumkii kuzumm bende anlamadımmm allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyimm..niye böyle bir korkuya düşüyor erkekler?benim eşimde demiştim ya geçen ay hamile olabilirim diye korkmuştu ilişkiden:uhm:
canım sen kalp atışlarını duydunmuu meleğininn....Tuğbacım doktor banada ilişki yasağı vermişti ama bebek için bu yasağa katlandık.
Geçen 10 şubatta randevum vardı doktorum normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi Eşim rotasını direkt eve yönlerdirdi valla...
Doktorun unutursa sen arada bir hatırlat....Doktorcum ne olacak bizim iş varmı bi ışık falan de:roflol::roflol::roflol::roflol:
niye böyle bir korkuya düşüyor erkekler?benim eşimde demiştim ya geçen ay hamile olabilirim diye korkmuştu ilişkiden:uhm:
Evet özlüyo valla bende çok özlüyorum ama yaaa.İyiki evlenmişim valla.
Ama hamile kaldığında anlarsın canım işten gelince ben rahat vermezdim sarılırdım öperdim..Şimdi pek sıkıntıya gelemiyom valla hemen daralıyorum gece kolu ayağa bile gelse üffffff diyorum hemen çekiyo:roflol::roflol:
bana diyosun ama sende adamı bezdiriyon yani canından:roflol:
napiyim şekercim biliyosunuz ne kadar üzüldüğümüsenağlama
canım sen kalp atışlarını duydunmuu meleğininn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?