Sabırsızlanıyorum ...!

:roflol: :roflol: ozaman ben hamileyken eşim yandı. baya yadırgar durumu. ben çok sırnaşırım çünkü. kedim der bana hep. adamın etrafından ayrılmam sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

Bende öyleydim inanki pisi gibi yanına sokuluverirdim şimdi koltuklar dar gelmeye başladı offf offfff bu genç yaşta:1rolleyes:

bi okusa yazdıklarımı benim tatlı keçim dicek sen beni mi anlatıyosunklava:

Benim bazen aklıma gelmiyo değil...Bi akşam gelicek du bakim sen şu kk da neler yazıyosun dicek...Sonra beni bi güzellllllll ayyyy çok konuşuyom kıs ben kocamla ilgili...

Öhööö öhööööö elifçim sizin işler nasıl yoğunmu tatlım?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa ben riskli olduğunu duymamıştıım çünkü herkes 8.haftada baktırıyo diye biliyorumm..ama doğru senin söylediğinde çok mantıklı ...belki sen gittiğinde cinsiyetini bile görebilirsin 12.haftada görebiliyorlarmış bazen...

Hayır canım sadece kalbinin attığını görebiliyosun 12.haftada benim randevum ikili test yapacak cinsiyeti belli olurmu ki yaa ayyy çok heyecanladım şimdiiii.

sen yinede fazla umutlanma tatlişkoommm göremiyebilirsinde...
belli olmuyo yani kiminde erken kiminde geçç..a.s.

Erkek olursa hemen belli oluyomuş ama kızlar kendini saklıyomuş diye duydum bende.

Ben umutlu değilim ama belki süpriz yapar bebeğim hemencik belli olur annesini fazla bekletmez.

Erkek olursa hemen belli oluyomuş ama kızlar kendini saklıyomuş diye duydum bende.

Ben umutlu değilim ama belki süpriz yapar bebeğim hemencik belli olur annesini fazla bekletmez.
inşş canımm benimm inşşşş........bebişine bişe aldınmıı sabriyee ben deliriyorumm iş yerimin yan tarafında disney var ve çok güzel unisex şeyler dayanamıyorumm yaa

Herkese selam kızlar...cuma günlerini hiç sevmiyorum aşırı derecede yoğun oluyorum ..kk.ya giremeyince eksiklik hisetmeye başladım...bi girip bakayım dedim...hepiniz ayrı ayrı seviyorum :) ve öpüyorummmmm

inşş canımm benimm inşşşş........bebişine bişe aldınmıı sabriyee ben deliriyorumm iş yerimin yan tarafında disney var ve çok güzel unisex şeyler dayanamıyorumm yaa

Offfff dayanamıyorum kendimi çok zor tutuyorum tuğbacım..

Geçenler bir tane tulum aldım ama çok beğendimmmm poposunda kocaman ördek var çok şekerdi hem kıza hem erkeğe giden renk sarı aldım valla dayanamadımmm.

fıstıklarımmm ben gelddııııımmmmmm

Herkese selam kızlar...cuma günlerini hiç sevmiyorum aşırı derecede yoğun oluyorum ..kk.ya giremeyince eksiklik hisetmeye başladım...bi girip bakayım dedim...hepiniz ayrı ayrı seviyorum :) ve öpüyorummmmm

Hoşgeldin özlemcim hoşgeldinn sibelcimmmm...

Nasılsınız bakalımmm

:roflol: :roflol: ozaman ben hamileyken eşim yandı. baya yadırgar durumu. ben çok sırnaşırım çünkü. kedim der bana hep. adamın etrafından ayrılmam sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

hoşgeldiiinn canııımm nasılsıınn bakiimmmmŞeniz

kızlar super muhabbetmıs valla kacırdımdelikafadulden

tugbacım nasıl olayım hala belım agrıyo adetım gelcekmıs gıbı sancı cekıyom daaa tıkk yoookk pazara kadar gelmez ınsallaaa adetım de kan testıne gıdebılırımm:1shok:

benım de adetımgelmedı daha cumadayızzz belım agrısı devAM edıyo esım de aramıs bugun telefonda bebegıne ne ısım koycan dıyo dedım dalga mı gecıyosun yavrum kaydirigubbakcemileyooo diyo bekle bakk cıkıcak dıyo offf yarından sonra pazar gunu gıdıcem hastaneye ama ınsallahhh adet olmam pazara kadar yaaa cunku adet sancısı gıbı sancım var tam 4gundurrr senağlama

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hangi işler şekercim??

fıstıklarımmm ben gelddııııımmmmmm

hoşgeldinnnnna.s.

hoşgeldin canım bende pazartesiyi sevmiyorum,çünkü o gün yoğunum

eşinin içine doğmuştur belki hadi hayırlısı inşallah

kızlar bısı sormak ıstıyorummm yerlesme olmadan da kan testınde hamıle oldugumuz bellı olur mu benım hesaplarıma gore bebek varsa bıle 2haftalıktır yerlesme 3uncu haftadan sonra oluyor yaa pazar kan testı ıcın gıtsem cıkar mı cıkmaz mı?????yerlesme tarıhı 27subat gozukuyor hesaplayıcıdaa

aslında adetin geçtiği için şuanda mutlaka çıkar kan testinde innşş hamilesinn canıımmm ...bugün git kan testine bence gerçektenn çıkaaarrrrhihoyyythihoyyyt

yaa baakk şimdi bile kendimi zor tutuyorumm almamak için bendee ah bir bilsek cinsiyetini benim maaş disneye feda olsuuuunnnnn ne şirin şeyler var yaa çıldırıyoruummmdelikafaduldendelikafadulden

aslında adetin geçtiği için şuanda mutlaka çıkar kan testinde innşş hamilesinn canıımmm ...bugün git kan testine bence gerçektenn çıkaaarrrrhihoyyythihoyyyt

doktor pazar gunu gel dedı yavrumm o gunu beklıyoz sımdı kafama gore gıdersem esımle ters oluruz doktoru nıye dınlemıyon derkaydirigubbakcemile3 ama bu bel agrısı dayanlımaz oldu carsambadan berı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…