- Konu Sahibi Kelebek_00
-
günaydınn canlaarrr nasılsınız......
ewet haklısın cnm çokmu üstüne düşüyoruz acaba diye düşünmeden edemiyorum bende ...ama düşünmesek nasıl bu duyguyu allahım bize yaşatır... olmasa bile meleklerimizi beklemek bana o yüce duyguyu anneliği yaşatıyo inan....:teselli::teselli:günaydın canım iyi valla. sen nasılsın? sabah açtım okudum yazılanları içim karardı yaa :çok üzgünüm: böyle yaparsak bukadar stres üzüntü tabi ki bebişlerimiz gelmez :çok üzgünüm: azıcık toparlanmak lazım yaaa moralleri düzeltmek lazım.
ewet haklısın cnm çokmu üstüne düşüyoruz acaba diye düşünmeden edemiyorum bende ...ama düşünmesek nasıl bu duyguyu allahım bize yaşatır... olmasa bile meleklerimizi beklemek bana o yüce duyguyu anneliği yaşatıyo inan....:teselli::teselli:
günaydın arkadaşlar bugün süpriz dolu gün geçiririz inşallah
ne güzeell cnm yaaaa ..allah mutluluğunuzu daim etsin inşş....ayy benim kocişimde şimdi geldi işyerime beni öptü gitti onu çokk seviyoruum yaaa allahım bizleri onlarsız bırakmasınn o da benim koca meleğimmŞenizelbette bitanem. bak ben hep diyorum hamileliği beklemek bile beni mutlu ediyor olgunlaştırıyor. hergün anneliğe biraz daha hazır oluyorum. sonra halime şükrediyorum kısır değilim çok şükür. bir umudum var. bu bile mutlu olmak için bir sebep :1rolleyes:
eşimde doğum hediyesi olarak sana hep fotoğraf makinası alıcam diyordu. bugün almış. daha ortada bebek bile yok. ama sonuçta olacağına emin. bu bile beni mutlu etti. başkası olsa üzülür ama ben dedim çok şükür nekadar olumlu bir eşim var. bana destek. yani sonuçta fazla üzülmemek lazım canım.
defhne canım haklısın bende çok stres yaptım kendime ama üzüldüğüm şey hamile değilsem nden 1 ayı geçdi adet olamıyorum kötü birşey vardır diye çok korkuyorum yarın belli olacak allahım hepimiz için hayırlısını versin
senef tatlım inşallah hamilesindir dualarım seninle
ne güzeell cnm yaaaa ..allah mutluluğunuzu daim etsin inşş....ayy benim kocişimde şimdi geldi işyerime beni öptü gitti onu çokk seviyoruum yaaa allahım bizleri onlarsız bırakmasınn o da benim koca meleğimmŞeniz
çok sağol canım yaa heycandan ölcem elim ayağım titriyor daha 2 saat var almamahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?