Sabırsızlanıyorum ...!

benımde ılk hamılelıgımde hep negatıf cıkıyodu
adetım 15 gun gecmıstı yıne test yaptım 2.cızgı sılık cıktı
15 gun sonra doktora gıttım 2 aylık dedı
bu bebegımde adetım 1 gun gectı test yaptım hemen cıktı cızgıler
döllenme zamanına göre degısebılır

canım hamile olan birinin yazısı bu

Daha önce de geçermiydi adetin yoksa ilk kez mi oluyor
en fazla bır ıkı gun gecıkırdı yada bır ıkı gun erken gelırdı :bbo:

aaaa evet bu yazıyı hatıladım okumustum cnm bende süprizzzzz

Biraz daha bekle bakalım özlemcim. Yoksa da üzme kendini. Gelecek ay daha sıkı bir çalışma içine girersiniz.

Biraz daha bekle bakalım özlemcim. Yoksa da üzme kendini. Gelecek ay daha sıkı bir çalışma içine girersiniz.

ahhhh evettt ınsallah cok beklemem melegımı senağlama

bu arada belım de cok agrıyoo sabah uyandıgımda ıkı gundur ellrım ayaklarım şişmiş buluyorumsenağlama

canım yarın cumartesı sen ızınlı degılmısın sımdıden sarıyon yemeklerı-tatlicadiarzu-

öğlene kadar işteyim canım gelince diğer yemekleri yapçam,temizik yapçam
dolmalar aradan çıksın bari
off hiç sevmiyorum yemek yapmayı,nedense evlendiğimizden beri çay içmeye gelen misafirimiz omadı,herkes yemeğe geliyor
sayelerinde yemek yapmayı öğrendim,çoğu misafirim kobay oldukaydirigubbakcemile3ik yaptığım yemekleri misafirler üzerinde denedimkaydirigubbakcemile3

allah ıyılıgını versın senınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benım esımde gelır bırazdan zaten her an cıkabılırım ben deeee mesaj cekmıs playstatıonda maç yapalım gelınce dıye sunu bı yenıyım de gorsunnn=)) ayyy sunun cocugu olsun da barı vazgeçsin oyun oynamaktankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…