Sabırsızlanıyorum ...!

allah ıyılıgını versın senınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

napıyım canım yemek yapmayı bilmiyordum akrabalar,arkadaşlar hiç eksik omadılar sağolsunlar bende hepsine kafama göre yemekler yaptım
herkes yaşıyor hala merak etmekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim eşimde her gece bilgisayarda süper mario oynuyor:roflol:
ya bunlar koca oldular,baba olcaklar bi de

napıyım canım yemek yapmayı bilmiyordum akrabalar,arkadaşlar hiç eksik omadılar sağolsunlar bende hepsine kafama göre yemekler yaptım
herkes yaşıyor hala merak etmekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heee yasıyolarsa problem yok demektirrkaydirigubbakcemile3ben cok guzel yemek yaparım yazın ızmıre annemlerın yanına gelıcem senı de zıyaret ederım artık azcuk ders verıyım sana olmaz mıkaydirigubbakcemile3
benim eşimde her gece bilgisayarda süper mario oynuyor:roflol:
ya bunlar koca oldular,baba olcaklar bi de

aynennn ama benımkı maç oynuyor habıre baska oyun bılmez bıde boyle savas oyunları oluyor ya onlardan oynuyor yada fılm ızlıyoruz baska aktıvıte yok ıste sırnaşık şey

tamam canım beklerim inşallah yaza tanışırız ne güzel
bende yavaş yavaş öğreniyorum yemek yapmayı
kayınvalideme beğendirememiştim,onar daha çok salçalı,eti,yağlı yemekler seviyorlar eşimde öyle
biz zeytinyağlıları ,sebzeleri daha çok severiz
eşimlede bir türlü yemek konusunda anlaşamıyoruz

benım herüüüff onune kuru ekmek koysam bu ne yemek yokmu demez yer canum benummkaydirigubbakcemile3ama cesit cesit yapıp cıkarmaya calısırım dısarda ark. arasında konusmasın benım karı becerıksız dıyekaydirigubbakcemile3 baslarda pek beceremıyo ınsan zaten deneyerek guzellsıyo yemeklerkaydirigubbakcemile3 ben de yemeklerımı guzellestırene kadar gozunu boyadım onun tatlılarla fılan tatlıya asla karsı koyamaz daaaaşakkıdı
Öyle maç falan oynamam tabi ki . Böyle beceri oyunları falan oynuyorum.

hımmm ben de anımasyon fılmlerın oyunları cıkıyo ya onları oynamayı sevıyom maçta da rakıp oluyom esıme ıste ayak uydurmaya calısıyom erkek arkdaslarını mı toplasın eve oyun oynamak ıcın demınaniknanik kahvesı ıckısı sıgarası hıcbıseyı yok arada bı toplasır halısaha macı yaparlar bı de playstatıon oynar onlara da karısmıyom artıkınsengözlerimebaksanab

O halı sahada oynama bizde de var her hafta malesef

gelıyomus benımkı hanımlar karnı acmıs ben cıkıyom yemeklerı ısıtayım da karnını doyurayım koca bebegımın=)) iyi geceler diyorum öptümmm

benim eşimde evlenene kadar ben yemek seçmem,senin yapmana gerek yok aşkım ben yaparım dedi dedi beni kandırdı ve şimdi o kadar sorunki yemek konusundaÇok üzgünüm çoook
ben et yemiyorum o da sebze yemiyor,o kadar sorun oluyorki benim yemek yapmam fisfisfis

Ay bu kadar olur elif. Sanki benim eşimi anlatıyorsun. Bi akrabalıkları falanmı var ne. Kesinlikle sebze sevmiyor. Ben de et sevmiyorum. Yemek biz dede çok sorun oluyor.

Ben de çıkıyorum Elifcim. Yarın akşam görüşürüz. Öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…