- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #3.961
allah ıyılıgını versın senınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benım esımde gelır bırazdan zaten her an cıkabılırım ben deeee mesaj cekmıs playstatıonda maç yapalım gelınce dıye sunu bı yenıyım de gorsunnn=)) ayyy sunun cocugu olsun da barı vazgeçsin oyun oynamaktankaydirigubbakcemile3
heee yasıyolarsa problem yok demektirrkaydirigubbakcemile3ben cok guzel yemek yaparım yazın ızmıre annemlerın yanına gelıcem senı de zıyaret ederım artık azcuk ders verıyım sana olmaz mıkaydirigubbakcemile3napıyım canım yemek yapmayı bilmiyordum akrabalar,arkadaşlar hiç eksik omadılar sağolsunlar bende hepsine kafama göre yemekler yaptım
herkes yaşıyor hala merak etmekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim eşimde her gece bilgisayarda süper mario oynuyor:roflol:
ya bunlar koca oldular,baba olcaklar bi de
benim eşimde her gece bilgisayarda süper mario oynuyor:roflol:
ya bunlar koca oldular,baba olcaklar bi de
Bizim evde de oyun oynayan benimdir.
heee yasıyolarsa problem yok demektirrkaydirigubbakcemile3ben cok guzel yemek yaparım yazın ızmıre annemlerın yanına gelıcem senı de zıyaret ederım artık azcuk ders verıyım sana olmaz mıkaydirigubbakcemile3
ne oynuyon ömürcüüümmmmnaniknanik
Öyle maç falan oynamam tabi ki . Böyle beceri oyunları falan oynuyorum.
birara bende oyunlara felaket takmıştım
kk'ya üye olduğumdan beri oyunrı unuttum valla
ömürcüm senin eşinde mi gece yok
benım herüüüff onune kuru ekmek koysam bu ne yemek yokmu demez yer canum benummkaydirigubbakcemile3ama cesit cesit yapıp cıkarmaya calısırım dısarda ark. arasında konusmasın benım karı becerıksız dıyekaydirigubbakcemile3 baslarda pek beceremıyo ınsan zaten deneyerek guzellsıyo yemeklerkaydirigubbakcemile3 ben de yemeklerımı guzellestırene kadar gozunu boyadım onun tatlılarla fılan tatlıya asla karsı koyamaz daaaaşakkıdıtamam canım beklerim inşallah yaza tanışırız ne güzel
bende yavaş yavaş öğreniyorum yemek yapmayı
kayınvalideme beğendirememiştim,onar daha çok salçalı,eti,yağlı yemekler seviyorlar eşimde öyle
biz zeytinyağlıları ,sebzeleri daha çok severiz
eşimlede bir türlü yemek konusunda anlaşamıyoruz
Öyle maç falan oynamam tabi ki . Böyle beceri oyunları falan oynuyorum.
Yok canım benim ki burda erken geliyor.
benım herüüüff onune kuru ekmek koysam bu ne yemek yokmu demez yer canum benummkaydirigubbakcemile3ama cesit cesit yapıp cıkarmaya calısırım dısarda ark. arasında konusmasın benım karı becerıksız dıyekaydirigubbakcemile3 baslarda pek beceremıyo ınsan zaten deneyerek guzellsıyo yemeklerkaydirigubbakcemile3 ben de yemeklerımı guzellestırene kadar gozunu boyadım onun tatlılarla fılan tatlıya asla karsı koyamaz daaaaşakkıdı
hımmm ben de anımasyon fılmlerın oyunları cıkıyo ya onları oynamayı sevıyom maçta da rakıp oluyom esıme ıste ayak uydurmaya calısıyom erkek arkdaslarını mı toplasın eve oyun oynamak ıcın demınaniknanik kahvesı ıckısı sıgarası hıcbıseyı yok arada bı toplasır halısaha macı yaparlar bı de playstatıon oynar onlara da karısmıyom artıkınsengözlerimebaksanab
benimki olsa bilgisayar bana kalmıyor
o geliyor ben yemek falan hazırlıyorum ona çay demliyorum bazen sonra yatıyorum
benım herüüüff onune kuru ekmek koysam bu ne yemek yokmu demez yer canum benummkaydirigubbakcemile3ama cesit cesit yapıp cıkarmaya calısırım dısarda ark. arasında konusmasın benım karı becerıksız dıyekaydirigubbakcemile3 baslarda pek beceremıyo ınsan zaten deneyerek guzellsıyo yemeklerkaydirigubbakcemile3 ben de yemeklerımı guzellestırene kadar gozunu boyadım onun tatlılarla fılan tatlıya asla karsı koyamaz daaaaşakkıdı
gelıyomus benımkı hanımlar karnı acmıs ben cıkıyom yemeklerı ısıtayım da karnını doyurayım koca bebegımın=)) iyi geceler diyorum öptümmm
gelıyomus benımkı hanımlar karnı acmıs ben cıkıyom yemeklerı ısıtayım da karnını doyurayım koca bebegımın=)) iyi geceler diyorum öptümmm
benim eşimde evlenene kadar ben yemek seçmem,senin yapmana gerek yok aşkım ben yaparım dedi dedi beni kandırdı ve şimdi o kadar sorunki yemek konusundaÇok üzgünüm çoook
ben et yemiyorum o da sebze yemiyor,o kadar sorun oluyorki benim yemek yapmam fisfisfis
Ay bu kadar olur elif. Sanki benim eşimi anlatıyorsun. Bi akrabalıkları falanmı var ne. Kesinlikle sebze sevmiyor. Ben de et sevmiyorum. Yemek biz dede çok sorun oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?