Sabırsızlanıyorum ...!

günaydın şekerler
vallahi ilk yazmıcam dedim kendime ama
yine duramadım topiği açayım bari
herkese mutlu bir gün,mutlu haftasonları diliyorum
kocamaannn öpüyorum hepiniziŞeniz

canlarım ben geldiim gunaydınlarrr
az once kan verdım 12den sonra sonucu ogrencez hadı bakalım ınsallaa ınsallaaa:Saruboceq:

günaydıınn canımm benimm allahımm inşallahhh dualarımızı kabul eder innnşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dun ıdrarda hıcbısı cıkmadı kanda da pek umudum yok amma bılmıyorummmmbenneyaptımki
eşim bıraktı hastaneye sonra işe gitti o zaten ona da dedim hiç ümit etme aşkım eger pozitif cıkarsa ıste ozaman şaşır sevın dedımbenneyaptımki tugba senın haberın yok benden dun senın gıbı akıntıya beraber hafiften kahverengımsı kan geldı adet baslıo sandım uzuldum cok ama baslamadı hala daha doktora da soyledım zaten.. tmm su kan testını yapalım bakalım dedı o da:1no2::1no2:

günaydııınn canıımm benimmm nasılsııınn bakimmm bugün tatilmisinnnnn

iyiyim tatlım sen nasılsın?
bugün tatil değil malesef ama saat 1e kadar
ondan sonra da temizlik,yemek ve akşam için hazırlık

canlarım ben geldiim gunaydınlarrr
az once kan verdım 12den sonra sonucu ogrencez hadı bakalım ınsallaa ınsallaaa:Saruboceq:

günaydın canım inşallah meleğinin güzel haberini bizimle paylaşırsın
hala adet olmamışsın ne güzel:1hug:

bu aksam senın ıcın zor olucak canım ınsallaaa atlatırsın:jeyyar:
adet olmadım daha ama bel ve kasık agrısı oldurdu benı gelcekse bı an once gelse de kurtulsam keske :1no2:

bu aksam senın ıcın zor olucak canım ınsallaaa atlatırsın:jeyyar:
adet olmadım daha ama bel ve kasık agrısı oldurdu benı gelcekse bı an once gelse de kurtulsam keske :1no2:

bu belirsizlik insanı yoruyor di mi?
inşallah Allah hayırlı olanla karşılaştırsın güzelim:Saruboceq:
resimdeki şeker kız kimkaydirigubbakcemile5

bu belirsizlik insanı yoruyor di mi?
inşallah Allah hayırlı olanla karşılaştırsın güzelim:Saruboceq:
resimdeki şeker kız kimkaydirigubbakcemile5

evet canım hayırlısı olur ınsallaahh

resımdekı fıstık benım yegenım nazzz:ecrin_bebek:

aaaa çook sevindiimmm yaaaa eweett bendede olmuştu öylee ...hadi inş özlemcimm hayırlı haberlerini bekliyoruzz..Şeniz

slm arkadaşlar, 13 ocak ta grip oldum doktora gittim doktor antibiotik verdi benimde günüm geçmişti test yaptırmak istedğimi söyledim ve test sonucu hcg 24 çıktı ve hamilesin deyip hiç bir ilaç vermeden eve gönderdiler,48 saat sonra tekrar hcg değerine bakılacak dedi jinekolog..1 gün sonra karnımdan sırtıma ve oradanda popoma vuran şiddetli bir ağrı oluştu dayanılmayacak şekilde,doktora gittiğimde (jinekolog) hamilelik oluşmaya başlamış ama oluşamamış dedi..daha sonra kanamam oldu adet kanamasından farklı oldu biraz kanamam, şuan da günümde geçti gene inanılmaz stres alınganlık,şişkinlik,baş dönmesi,mide bulantısı kasıklarımda şiddetli ağrı, bulantısı ,üşüme bazen eteş başması şeklinde rahatsızlıkla oluşmaya başladı.
bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

merhaba hoşgeldinn ...adet günün geçmiş bence geç kalmadan kan testi yap eğer muhtemel bi hamilelik var ve tehlikedeyse en azından tehlikeyi önleyecek birşeyler yaparlar ..belirtilerinn ağır belirtiler o yüzden geç kalmadan doktora git bence inşşş hamilesindir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…