Sabırsızlanıyorum ...!

tugba 7910 ticker yaz arama motoruna ordan olurstur profılını dırek lınk verıyo sana hıc ugrasmıyorsun canımmm your lınk yazan ı kopyala ve yapıstır ok?

kılzar ben cok umıtsızım yaaaa negatıfff cıkıcakkkk sonucc bılıyom yaaa offfff saat yaklastı ıyıce cok korkuyorum gıdıp bu kotu sonucu ogrenmeye kadın kufur edıyo gıbı gelıcek offffffffff

kılzar ben cok umıtsızım yaaaa negatıfff cıkıcakkkk sonucc bılıyom yaaa offfff saat yaklastı ıyıce cok korkuyorum gıdıp bu kotu sonucu ogrenmeye kadın kufur edıyo gıbı gelıcek offffffffff
yyaa saçmalammaaa umudunuda kaybetmeee ve herzaman hayırlısını dile tatlımm inşş hamilesindirr.....

canım benim iyide çıksa kötüde çıksa moralini bozma şükret
eşinde sende sağlıklısınız çok şükür Allah'ın izniyle meleğiniz en kısa zamanda yanınızda olur
üzme kendini olur mu hayırlısını dile Allah'tan
bak hem eğer bebeğin karnındaysa onuda üzüyosundur öyle düşün

yyaa saçmalammaaa umudunuda kaybetmeee ve herzaman hayırlısını dile tatlımm inşş hamilesindirr.....

sagolun kızlar yaaa bırazdan gıdıcem ogrenmeye ınsallah hayırlı olan sonucu alırım ne dıyeyım elıfcım sen eve gecınce acabılcekmısın kı bılgısayar ısın gucun olucak canımm neyse acamasan da nasılsa ogrenırsın dımı hadı optum ben yavas yavas gıyıneyım de cıkayım canlarımm

ben açar bakarım birara tatlım meraktan duramam zaten
ne olursa olsun şükrediceksin di mi?
öpüyorum seni çok canım benimŞeniz

selam kızlar kaç gündür giremedim rapor aldım çok kötü hasta oldum
neyse yarın test yapacağım bende çünkü yarın regl olmam gerekli ama bende hala bir belirte yok inşallah da olmam özlemcim inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz canım

geçmiş olsunn canımmm .... bi heyecanlı bekleyişimiz daha varr yanii .inş sende hamilesindir canımm inşş....:Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun özgecim
inşallah senden de güzel haberi alırız:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…