- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Arkadaşlar çocuğum olmadan birde sezeryan ameliyatı gibi ameliyat geçirdim.İçimden 4 aylık bir bebek kadar parça çıktı myom allahtan temiz.Ameliyattan önce rahim alınacak diye ne kadar çok korkmuştum.Doğum katında yatıyosunuz odamda beşik bile vardı.
senef bak güzelim hamilelerin içine doğarmış bende sana diyorum sen hamilesinnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:[/QUOT
inşallah canım ya inanıyorum sana :1hug: topiğin ilk hamilesi sensin bende 2. olurum inşallah :CüvCüv: senin bebişin şimdi kaç haftalık annesi
defhne canım haklısın bende çok stres yaptım kendime ama üzüldüğüm şey hamile değilsem nden 1 ayı geçdi adet olamıyorum kötü birşey vardır diye çok korkuyorum yarın belli olacak allahım hepimiz için hayırlısını versin
senef bak güzelim hamilelerin içine doğarmış bende sana diyorum sen hamilesinnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:[/QUOT
inşallah canım ya inanıyorum sana :1hug: topiğin ilk hamilesi sensin bende 2. olurum inşallah :CüvCüv: senin bebişin şimdi kaç haftalık annesi
İnş 2.si sen olcaksın bitanem benim minnoşum 3 haftalık canım 26 ocakta gidicem tekrar keseyi görmeye..
Arkadaşlar çocuğum olmadan birde sezeryan ameliyatı gibi ameliyat geçirdim.İçimden 4 aylık bir bebek kadar parça çıktı myom allahtan temiz.Ameliyattan önce rahim alınacak diye ne kadar çok korkmuştum.Doğum katında yatıyosunuz odamda beşik bile vardı.
slm kızlar benide aranıza alırmsınız
bende 2 buçuk yıllık evliyim.
Bu ay çocuk çalışmalarına başladık
Ama meraktan ölcem yadelikafadulden
Daha adet günüme 10 gün var
Beklemek ne kadar zormuşşakkıdı
trakkeki merhaba canım evet akşam sitede problem vardı size ulaşamıyacam diye çok korktum tatlım bugün iyiyim eşimle az sonra yemeğe çıkacaz yarın için moral yemeği yarın belli olacak inşallah ama hayırlısı olsun eşimle akşam konuştuk yoksa tüp bebek yaptırıcaz oda olmazsa yuvadan bir kız çocuğu almayı düşünüyoruz bakalım
hg canim :içelim:
bende de var o merak he valla cok zor beklemek benimde 4-5 gun kaldi
hg canim :içelim:
bende de var o merak he valla cok zor beklemek benimde 4-5 gun kaldi
senin az kalmış canım
benim daha 10 gündelikafadulden
bu bizim ilk denememiz belkide ondan bu kadar heyecanlı ve sabırsızım
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın (Aminn)
senin az kalmış canım
senin az kalmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?