Sabırsızlanıyorum ...!

artuner nasılsın bugün bitanem akşam giremedim siteye problem vardı galiba..

Sonrada koltukta uyuya kalmış yaaa

Ayyy canım çok geçmiş olsun temiz çıktığına sevindim.Allah bi daha göstermesin tatlım kendine çok iyi bak

kötü düşünme canım hemen. iyi düşün ki iyi olsun herşey. stresten olabilir bence. ben başımdan geçen birşeyi anlatayım. yeni evliyken gıda zehirlenmesi yaşadım. tahliller falan hastanede yattım. doktor bana büyük ihtimalle hamilesin dedi. okadar çok ilaç verdiler ki üzüntüden ölecektim. bebek varsa sakat kalırsa aklıma bin tane şey geldi. nitekim adetim 10 gün gecikti. ama hamile değildim. kendimi hamile sandığım için adetim gecikmiş. stresten sıkıntıdan. sonuç olarak seninde stresten olabilir. bukadar üzme kendini. kısır değiliz sonuçta yaaa buna sevinmemiz lazım :teselli:

çok geçmiş olsun canım a.s.

trakkeki merhaba canım evet akşam sitede problem vardı size ulaşamıyacam diye çok korktum tatlım bugün iyiyim eşimle az sonra yemeğe çıkacaz yarın için moral yemeği yarın belli olacak inşallah ama hayırlısı olsun eşimle akşam konuştuk yoksa tüp bebek yaptırıcaz oda olmazsa yuvadan bir kız çocuğu almayı düşünüyoruz bakalım

slm kızlar benide aranıza alırmsınız
bende 2 buçuk yıllık evliyim.
Bu ay çocuk çalışmalarına başladık
Ama meraktan ölcem yadelikafadulden
Daha adet günüme 10 gün var
Beklemek ne kadar zormuşşakkıdı

Teşekkür ederim arkadaşlar her şey geçiyor.Allahtan eşimin desteği var birde ailemin çok yakınımda o yüzden şanslıyım.Moralim çok yüksekti allahtan.Sezaryana hazırlık oldu diye kendimi avutuyorum.

hg canim :içelim:
bende de var o merak he valla cok zor beklemek benimde 4-5 gun kaldi

Ohh afiyet olsun tatlım benim inş. yediklerin şifa olur sana inş....:Saruboceq:

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım benim unutma dualarım hep seninle..:Saruboceq:

Çok iyi düşünmüşsünüz bitanem ama içime doğuyor bak senin bebişin olacak yarın bize hayırlı haberlerle geliceksin tracrki demişti dersin.yerimseniben

cok gecmis olsun canim

hg canim :içelim:
bende de var o merak he valla cok zor beklemek benimde 4-5 gun kaldi

senin az kalmış canım
benim daha 10 gündelikafadulden
bu bizim ilk denememiz belkide ondan bu kadar heyecanlı ve sabırsızım
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın (Aminn)

senin az kalmış canım

Canım sen daha yolun başındasın bak bizden sana tavsiye sakın ama sakın stres yapma tamammı?

Hiç düşünmemeye bak gerçekten çok etkisi var..

Eşinle bebek için birlikte olmayın birbirinizi tatmin etmeye bakın..

senin az kalmış canım

hg büşracım. benimde 9 gün var. seninle aynı zamanlarda olacak. beraber takip edelim olur mu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…