Sabırsızlanıyorum ...!

yaa kızlar ben de bu yazılanlardan hıcbısı anlamadım o yzuden taratıp sıze sormak ıcın buraya koydum cunku ılk kez boyle test yaptırıyorum ben hesaplayıcıdan bakmıstım yerlesme 28subat gorunuyordu 2.0cıkması ıhtımal olabılırmı sızce ???

esım aradı az once nabtın gıtmedın mı dıye merak edıyor gıttım dedım kagıt verıp yolladı kımse bısey soylemedı dedım... bı eczaneye gotur baktır dıyoorr daa bılmıyorum kııı

obur topıkte bı arkadas bunun pozıtıf oldugunu soyluyorr yaa gercekten kafam karıstı ıyıce ben eczaneye gıdıyorum kızlarrr en ıyısı bılır bırınden ogrenmekkkkkk

şekerler ben eve gidiyorum
inşallah fırsat bulup açabilirim
öpüyorum sizi çoook
Allah'a emanet olun

hastaneye gıttım yıne kızlar ordakı kadın bu sonucu doktora gostermelısınız dıyor esınızle beraber oldugunuz tarıhten hesap yapılırsa yerlesme 28subatsa test ıcın erken bı zaman dedı adetınız gelmezse bır hafta ıcınde tekrar bakarız

gidemedim kızlar son dakika işim çıktı
özlemcim senin bebiş biraz daha heyecan yaptırmak istiyor galiba:ecrin_bebek:

hiçç sanmıyorum canımmm benı hayal kırıkklıgına ugrattı cok uzgunum suan ve gıdıp uyumak ısteıyorum uyuyup bıraz olsun unutmak aksam ustu kendımı ıyı hıssedersem gırerım yıne opuyorum hepınızı destegınız ıcın de cok tesekkur edıyorum gorusuruzzz:çok üzgünüm:

özlem benim de adet tarihim 22 ocak seninde
acaba erken yaptığın için olumsuz bir sonuç almış olman mümkünmü??

valla canım benimde ilk denemem bu ama ben en azından yarın yapmayı düşünüyorum ve şu anda hiçbir regl belirtisi yok eğer çıkmazsada 10 gün daha bekleyeceğim

ben umıdımı yıtırdım yaaaa ınsallahh sen hamılesındır adet olmuyom ama lekelenme basladı

Şenizözlemcimm hadi bir toparla kendini ve olmadığını düşün daha fazla ümitlenmee..eğer olursada sana sürpriz olsunn ...bak senin bu halini senelerdir bebeği olmayanlar görse inan çook üzülürr...bu durumda rahim belki gebeliğe kendini hazırlıyor bak benimde 1.ayımda gecikmişti ikinci ay oldu o yüzden yüzün gülsün bitanemm öpüyorum seni kocamannnŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…