- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.041
ben umıdımı yıtırdım yaaaa ınsallahh sen hamılesındır adet olmuyom ama lekelenme basladı
Şenizözlemcimm hadi bir toparla kendini ve olmadığını düşün daha fazla ümitlenmee..eğer olursada sana sürpriz olsunn ...bak senin bu halini senelerdir bebeği olmayanlar görse inan çook üzülürr...bu durumda rahim belki gebeliğe kendini hazırlıyor bak benimde 1.ayımda gecikmişti ikinci ay oldu o yüzden yüzün gülsün bitanemm öpüyorum seni kocamannnŞenizŞeniz
canım moralini bozma sakın biraz zaman geçsin öyle denersin eğer adet olmazsan ki daha yeni başlamışsınız çalışmalara önünnde upuzuuunnn aylar vara.s
bu ay olmazsa bir dahaki ay olacak inşallah hele bir 10 gün geçsin :)
vallla özlemcim benim yaklaşık 2 hafta önce lekelenme gibi başlayıp sonra da hafif pembemsi bir şekle dönüşen bir akıntım oldu ama ne olduğunu inan bende tam olarak anlayamadım
yerleşme kanaması da olabilir başka bir şeyde yarın adet olmam gerekli ancak hiçbir belirti yok ve eşim testi almış az önce aradım yarın sabah bir deneyeceğim eğer olmadıysa martta kalacak hayaller herşeyin hayırlısı
sen kaç yaşındasın bu arada??
ınsallahhh bu ay hamıs olursun canım ben 21yasımdayımm daha yasım erken yanı vaktımız varrkaydirigubbakcemile3
sen kendini hiç sıkma önünde bırak ayları yıllar var:roflol::roflol:
nitekim ben 27 yaşındayım :1rolleyes: benim elimi çabuk tutmam gerekiyor
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben iki gün önce adet ağrısı gibi ağrılarım başladı. Dün ve bugün kahverengi şeklinde çok az akıntı gibi kanamam oldu. Şuan kesildi sizce bişey olabilirmi? lütfen cevap yazın
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben iki gün önce adet ağrısı gibi ağrılarım başladı. Dün ve bugün kahverengi şeklinde çok az akıntı gibi kanamam oldu. Şuan kesildi sizce bişey olabilirmi? lütfen cevap yazın
bu gün 3 gün geçti yani en geç bugün olması lazımdı
bu gün 3 gün geçti yani en geç bugün olması lazımdı
canım bence hamilesin en yakın eczaneye gidip neden test almıyorsun ?
inşallah hamişsindir:CüvCüv:
yok yapmadım olacak gibi ama olmuyor sadece bel ağrım var çok fena bir şekilde biraz daha bekleyeceim ama dün de bugünde kahverengi şeklinde bir kaç damla lekelenme oldu. lekelenme böyle sürer mi acaba
yalnız özlem burcu sizinle regl tarihimiz aynı burcucum senin 23 ü galiba dimi ocak 23 yani son regl tarihin özlem ile benimde 22 ocak eğer hamiş olursak bebişler aynı zamanda doğacak demektir:roflol:
umarım öyledir. çok istiyoruz artık ama daha erken testte çıkamz diye almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?