Sabırsızlanıyorum ...!

ben umıdımı yıtırdım yaaaa ınsallahh sen hamılesındır adet olmuyom ama lekelenme basladı

canım moralini bozma sakın biraz zaman geçsin öyle denersin eğer adet olmazsan ki daha yeni başlamışsınız çalışmalara önünnde upuzuuunnn aylar vara.s
bu ay olmazsa bir dahaki ay olacak inşallah hele bir 10 gün geçsin :)

dogru soyluyorsun canım kendı kendıme yanlız kalıp dusununce ben de boyle dusundumm CADIARZU

eger lekelenmem adet kanamasına cevırırse marta dıkıcem gozumu hee yok gelmezse de dedıgın gıbı bekleyıp bı daha bakıcaz ama ınsallah sen hamıssındır canım yaa

vallla özlemcim benim yaklaşık 2 hafta önce lekelenme gibi başlayıp sonra da hafif pembemsi bir şekle dönüşen bir akıntım oldu ama ne olduğunu inan bende tam olarak anlayamadım
yerleşme kanaması da olabilir başka bir şeyde yarın adet olmam gerekli ancak hiçbir belirti yok ve eşim testi almış az önce aradım yarın sabah bir deneyeceğim eğer olmadıysa martta kalacak hayaller herşeyin hayırlısı
sen kaç yaşındasın bu arada??

ınsallahhh bu ay hamıs olursun canım ben 21yasımdayımm daha yasım erken yanı vaktımız varrkaydirigubbakcemile3

sen kendini hiç sıkma önünde bırak ayları yıllar var:roflol::roflol:
nitekim ben 27 yaşındayım :1rolleyes: benim elimi çabuk tutmam gerekiyor

dogru dıyon tatlım da benım annem benı 10uncu senede kucagına almısss tek korkum anneme cekmek :1shok:

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben iki gün önce adet ağrısı gibi ağrılarım başladı. Dün ve bugün kahverengi şeklinde çok az akıntı gibi kanamam oldu. Şuan kesildi sizce bişey olabilirmi? lütfen cevap yazın

yok yapmadım olacak gibi ama olmuyor sadece bel ağrım var çok fena bir şekilde biraz daha bekleyeceim ama dün de bugünde kahverengi şeklinde bir kaç damla lekelenme oldu. lekelenme böyle sürer mi acaba

canım sonuçta bu anatomi ile ilgili bir şey herkesin yapısı farklı olduğu için lekelenme miktarı ve süresi değişiyormuş

yok yapmadım olacak gibi ama olmuyor sadece bel ağrım var çok fena bir şekilde biraz daha bekleyeceim ama dün de bugünde kahverengi şeklinde bir kaç damla lekelenme oldu. lekelenme böyle sürer mi acaba

olur tabı uc gun fılan suruyor lekelenme .... test al sen yıne deee bı yap canımmmm

yalnız özlem burcu sizinle regl tarihimiz aynı burcucum senin 23 ü galiba dimi ocak 23 yani son regl tarihin özlem ile benimde 22 ocak eğer hamiş olursak bebişler aynı zamanda doğacak demektir:roflol:

yalnız özlem burcu sizinle regl tarihimiz aynı burcucum senin 23 ü galiba dimi ocak 23 yani son regl tarihin özlem ile benimde 22 ocak eğer hamiş olursak bebişler aynı zamanda doğacak demektir:roflol:

canım oyleee demee yaaa ben umudumu yıtırdımmm yok bende bebiiikkk bu ay kan sonucu 2.0 cıktısenağlama

umarım öyledir. çok istiyoruz artık ama daha erken testte çıkamz diye almıyorum

ya aslanda bende aynı fikirdeyim ancak yarın yapacağım test artık dayanamayacağım ya meraktan öleceğim varsa görünür herhalde diye düşünüyorum ama kısmet
ben de çok istiyorum :asigim::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…