- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.061
benm bir arkadaşın ne kan testinde ne idrarda çıktı. oda yok diye uursamadı çok kendini ev işlerinde yıprattı. O ay varmış düşük yaptı yinede sen dikkat et
:bbo: gercekten mı adetı gelmısmıydı pekı o ay
:bbo: gercekten mı adetı gelmısmıydı pekı o ay
hımmmmmmmmmmmmgelmemiş sanırım ama olacak diye hiç dikkat etmemiş ikinciye hamile kaldı ondada çıkmamış ne kanda ne idrarda iki ay sonra belli oldu ama bu sefer deneyimli olduğu için dikkatli davrandı. Şimdi hamile
kızlar geldim
çok üzüldük biraz önce 2tane kuş almıştık evendiğimizd 9 aydır bizimeydiler
azönce eşim kafesi temizerken dişi olan kaçmış,eşim çıktı aradı belki bulurum diye çünkü çok uçamıyolar diye ama yok
ben eşimin kuş için bu kadar üzüceğini tahmin etmezdim aynısından almaya gitti şimdi
şaşırttı beni kahroldu resmen
tabi gelebilir üstüne görme denilen şey var ya tam anlamıyla bu oluyor sanırım ki özlemcim sen daha regl olmadın neden kendini sıkıyorsun ki oluruna bırak herşeyi tamam mı biraz daha bekle:teselli::1hug:a.s.
şimdi kızlar ben hamilrmiyim sizce?içinize ne doğuyor o kadar çok istiyorum bebiş.
kıyamamm elifçimm ya benım de kuslara karsı asırıı zaafım vardır yıllarca kus besledım suanda var yanı baakkk sen burdan çöz işte eşini ne kadar duygusal aslında ıcınde fırtınalar kopuyo bu herüflerin de bıze çaktırmıyolar afedersın erkeklıklerıne b... sürdürmüyolarrrkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet benim 23 ocak umarım bu ay üçleriz kızlar inşllah olur
bende ona şaştım canım kuş için ağlıcaktı nerdeyse demek ki bebişi olsa daha çok duygusal olcak
arkadaşlarımız çocukları yaramazlık falan yapınca kızsalar dayanamıyor bağırmalarına çocuklara
evet evetttt:dance: baaaaakkkkk senınkı dıstan sert gorunup ıcte cok hassas olanlardannnn
sarıldık oturduk birbirimize kuşun ardından
canım aşkım benim duygusal kocişim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?