Sabırsızlanıyorum ...!

çok mu geliyor belki kesilir lekelenedir benimde sabah gelmişti bidaha hiç gelmedi dünde aynı oldu sabahtan geldi az sonra gelmedi senin nasıl?

özlemcim lafınıza karıştıö ama seni üzmem isteme bende uzun zamandır hap kullanıyodum bıraktım 7 ay oldu ama bende bekliyorum hamile kalmak için sunu diycem gecen ay bendede öyle oldu leke leke geldi hamileyim zannettim ama sonradan malesef adet oldum hayırlısı olsun inşallah sende kalırsın bütün bebek isteyenlerde yanındada bana nasip etsin inşallah

çok mu geliyor belki kesilir lekelenedir benimde sabah gelmişti bidaha hiç gelmedi dünde aynı oldu sabahtan geldi az sonra gelmedi senin nasıl?

ıkı gundur akıntımla karısık kahverengımsı gelıyodu bugun aksama dogru pembeye cevrdı hala az az ara ara gelyo cnm bılmıyomkıı

aslına arkadaşlar benim doktor adet düzenleyici şeker ilacı verdi glifor onu ullandım geçen ay vaktindende erken oldum bu ayda düzenli kullandım ama sadece kahverengi iki dmla geldi aslında ilaçtan dolayı vaktinde olmam gerekiyordu olmadım çok zor beklemek

lafa karısmak ne demek canım duymayayım bı daha..

ben hamıle olmadıgımı bılıyorum zaten bugun kan testınde ogrendım umut da tasımıyorum bu ay ıcın zaten bu yuzden uzulerek soyleme olurmuusositososito

evet burcu arkadaşım gercekten cok zor benim 5 yaşında bir kızım var onu büyütürken seneleri biraz gecirdik ve şimdi tekrar yapmak istiyoruz ama dkh yüzünden 7 aydır kalamıyorum doktora gittim birşey yok dedi umudum bu ay her ay acaba mı demek gercekten cok zor

lafa karısmak ne demek canım duymayayım bı daha..

ben hamıle olmadıgımı bılıyorum zaten bugun kan testınde ogrendım umut da tasımıyorum bu ay ıcın zaten bu yuzden uzulerek soyleme olurmuusositososito

işte bende senin gibiyim özlemcim her ay dua ediyorum inşallah olmam diye gecen ayıda cok afedersiniz lavaboda gecirdim geldimi geliyomu diye

ben bu ay çok şüphe içindeyim umut beslemek istemiyorum ama hiç böyle olmadığı için elimde değil bakalım burada kan tesi yapsalar gidip yaptırıcam ama burada oda yok

bugünlerdede doymak bilmiyorum gerci artık kafaya taknıyorum cünkü stres fena yapıyor beni şimdi gün falan takip etmiyorum valla adetime daha var 10 gün kadar ama karnım her dakika gurul halinde kabızlık sorunumda var bu ay olur belki diye düşünüyorum kısmet artık

ben kızımda hiç bilmedim burcu calışıyodum hatta hiç belirtimde olmamıştı 6 günüm gecmiş gidip eczaneden test almıştım hamile cıkmıştı daha yeni evliydim kızım habersiz geldi anlayacagın

işte bende senin gibiyim özlemcim her ay dua ediyorum inşallah olmam diye gecen ayıda cok afedersiniz lavaboda gecirdim geldimi geliyomu diye
aynen canım bugune kadar ben de oyleydımm ama artık umursamıyorumm
ben bu ay çok şüphe içindeyim umut beslemek istemiyorum ama hiç böyle olmadığı için elimde değil bakalım burada kan tesi yapsalar gidip yaptırıcam ama burada oda yok

ıgdır mı hımmmmmmm ozel hastane yokmu canım orda yaaa

özlemcim tatlım moralini bozma sakın. belli olmaz. önemli olan değerin ikiye katlanıp katlanmaması. bakalım adet olmazsan artık bu şekilde anlayabilirsin tatlım. benimde bikeresinde 2 çıkmıştı sonuç ve hamile dğildim. umarım sen hamilesindir bitanem. şuan beklemekten başka çare yok. ama sakın kendini üzme. daha ilk denemen. benim 5. ay buay 4 gün gecikti. kan tahlili negatif çıktı. hiç moralimi bozmadım. arkadaşlarım sağolsun destek oldular. sende sakın üzme kendini emi tatlım Şeniz Şeniz

bende senin gibi umursamıyorum özlemcim cünkü umursadıkca strese giriyorum ben haptan ötürümü diye cok canımı sıkmıştım ama doktora gidince rahatladım kısmet diyorum sadece

sagol cnm destegın ııcın bakalım bekleyıp gorucez ısteŞeniz

aynen canım bugune kadar ben de oyleydımm ama artık umursamıyorumm

ıgdır mı hımmmmmmm ozel hastane yokmu canım orda yaaa

biz ığdırın aralık ilçesindeyiz doğu görevii yapıyoruz 45 km ığdır buraya haftaya gidiez buradaki sağlık ocağı idrar testi yapıyor ama bu ayda benim ümidim yok 8 ay geçti artık sinirlerim çok gergin çok canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…