Sabırsızlanıyorum ...!

aynı şeyi hissediyoruz galiba bende çok kısa zamanda artuer'den bebiş haberi bekliyorum:CüvCüv:

trakkeki ya benim akşamdan beri kasık ağrılarım kesildi ve göğüslerimin içi acıyo senin tam belirtilerin nasıldı gerçi her kadın aynı değildir ama merak etdim

gobek atasim geldi kizlar cok neseliyim bugun nedense.. ya bana bir haller oldu. bi dk aglama tutuyo bi dk gulmek tutuyor..bi dk gobek atmak tutuyo

trakkeki ya benim akşamdan beri kasık ağrılarım kesildi ve göğüslerimin içi acıyo senin tam belirtilerin nasıldı gerçi her kadın aynı değildir ama merak etdim

Offfff hiç sorma canım ya kasık ağrısı öldürüyo beni..Dün gece sanki adetimin ilk günüymiş gibi bel ağrım da vardı..Göğüslerime dokunulmuyo zaten..

Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıymış canım.

Trackeki.. merhaba, minnoşun için, daha önce kutlamıştım gerçi ama.. yeniden kutlamak isterim. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.

bu 3 haftalık dediğin olay.... son adet tarihinden beri 3 hafta, değil mi?
dolayısı ile, döllenme olalı 1 - 1,5 hafta kadar olmuş olması lazım gibi görünüyor.. doğru muyum güzelcim?[/QUOTE]

Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim darısı senin başına inş.

Benim S.A.T.23 aralıktı doktor hesapladı canım bende anlamadım gitti.

Ama ben yeni yıla temiz girmiştim.Evet döllenme dediğin gibi olmuş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…