- Konu Sahibi Kelebek_00
-
Kelebeğim benim 4 gün varken belli olmuştu vallakaydirigubbakcemile5
Belki şuan içinde minicik bişey vardır:CüvCüv:
Ohh afiyet olsun tatlım benim inş. yediklerin şifa olur sana inş....:Saruboceq:
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım benim unutma dualarım hep seninle..:Saruboceq:
Çok iyi düşünmüşsünüz bitanem ama içime doğuyor bak senin bebişin olacak yarın bize hayırlı haberlerle geliceksin tracrki demişti dersin.yerimseniben
aynen bizimde daha ilk denememiz sırnaşık şey
herkes ilk denemede zor diyor kaydirigubbakcemile2ama inşallah biz ilk denemede tutturanlardan oluruz
kiz senef ne zaman belli olcak:jeyyar:
trackeki kelebeekk nasılsınnıızzzzz
İnş 2.si sen olcaksın bitanem benim minnoşum 3 haftalık canım 26 ocakta gidicem tekrar keseyi görmeye..
Trackeki.. merhaba, minnoşun için, daha önce kutlamıştım gerçi ama.. yeniden kutlamak isterim. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
bu 3 haftalık dediğin olay.... son adet tarihinden beri 3 hafta, değil mi?
dolayısı ile, döllenme olalı 1 - 1,5 hafta kadar olmuş olması lazım gibi görünüyor.. doğru muyum güzelcim?
bendee iyiyimm şekkeerrrr.....3 . günüde kırmızısız girdik bakalımm nee olaaccaak....:dance:nerdenereye opuyom seniiiiiiii kiz
Iyilik. sen nasilsin canem ?
trakkeki ya benim akşamdan beri kasık ağrılarım kesildi ve göğüslerimin içi acıyo senin tam belirtilerin nasıldı gerçi her kadın aynı değildir ama merak etdim
bugün canım saat 2 de heycandan duramıyorumhihoyyyt
bendee iyiyimm şekkeerrrr.....3 . günüde kırmızısız girdik bakalımm nee olaaccaak....:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?