- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.281
ewet sevnur ben lise 1 den beri beraberim lisede evlenmek ayıp olurdu beeesüprizzzzzsüprizzzzz:jeyyar:nerdennereye sen gec kalmişsın be
ooh ne güzel elifcim işini bitirmişsin benim evimde de çok iş var allah yardımcım olsun
else senin kociş cocuk olunca cok degişir merak etme allah hepimize ne muradım varsa versin bir yastıkta kocarız inşallah:Saruboceq:zafer bizim:lepi:
ooh ne güzel elifcim işini bitirmişsin benim evimde de çok iş var allah yardımcım olsun
ee seninki normalmiş o zaman elifcimm sen 1 gün içinde bile evlensen olurmuş sende çok beklemişsinnn kuşummkaydirigubbakcemilebizde 2002den beri beraberiz de 2008de evlenebildik
evlilik aşaması çabuk oldu sadece
yaaa ewett özlemciimmm birbirimizin gözünün içine bakabiliyoz sadeceekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3fazla yorma kendını canım doktor sıze ılıskıyı yasakladı mı
yaaa ewett özlemciimmm birbirimizin gözünün içine bakabiliyoz sadeceekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyseki ben pc yi eve götürmüyorummm burda bile int çok girdiğimin farkında gözlerine yazık deyip duruyo:dilcikar:amin canım
kk bağımlılık yapıyor ya insan ayrılamıyor
yardıma geleyim şekercim
kocişler boşıcak bizi yakındakaydirigubbakcemile3
else senin kociş cocuk olunca cok degişir merak etme allah hepimize ne muradım varsa versin bir yastıkta kocarız inşallah:Saruboceq:zafer bizim:lepi:
ee seninki normalmiş o zaman elifcimm sen 1 gün içinde bile evlensen olurmuş sende çok beklemişsinnn kuşummkaydirigubbakcemile
doktor ben diyene kadar yasak dedi..şimdi tek düşündüğümüz ya demeyi unutursa özlemcimm naparız diyorumm:roflol::roflol::roflol:canım bız de bılgılenelım ne zmanadan ne zamana kadar yasak oluyo
doktor ben diyene kadar yasak dedi..şimdi tek düşündüğümüz ya demeyi unutursa özlemcimm naparız diyorumm:roflol::roflol::roflol:
ayy ewet yaa benide ağlatamamışlardıı üstelik hiç durmadan göbek attımm ooohhh oohhh diye diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...ne kadar stresli bi dönem geçirmişsin anlayabiliyorumm arkadaşımmŞeniz bizde çok zorluklar atlattıkk ..şimdi çok şükür halimizee...hihoyyythihoyyytsonra kınada niye ağlamadın diyolar nasıl ağlıyayım onca sene beklemişim kavuşmama 1 gün kalmış di mi ama
ayy bi de düğünden sonraki 2 gece kayınpederimde bizde kalmıştı
saat sabah 5te izmire gelmiştik
evde eşyalar doğrudüzgün yerleşmemiş her yer dağınık
bizimki maceraydı ya
doktor ben diyene kadar yasak dedi..şimdi tek düşündüğümüz ya demeyi unutursa özlemcimm naparız diyorumm:roflol::roflol::roflol:
hatırlatmazmıyım özlemcimmm ....hımmm umarım unutmaz unutursa da hatırlatın cnaım bı daha kı doktor zıyaretın ne zaman canm
hatırlatmazmıyım özlemcimmm ....
13 martta tekrar gidecez inş canımm
hıımmmbiz kalp atışlarını dinleyecez inş.. o gün bi kalp sizin için atsın o zaman sizin bebeğiniz için atsınn...
hıımmmbiz kalp atışlarını dinleyecez inş.. o gün bi kalp sizin için atsın o zaman sizin bebeğiniz için atsınn...
ol tatlıımm hesaplamalarını güzel yap o günlere yoğunlaşş işe yarıyacak göreceksinnnamin cnm sen saglıkla duy ınsalla bebegının atıslarını ben de mart kedısı olucammm:jeyyar:
ayy ewet yaa benide ağlatamamışlardıı üstelik hiç durmadan göbek attımm ooohhh oohhh diye diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...ne kadar stresli bi dönem geçirmişsin anlayabiliyorumm arkadaşımmŞeniz bizde çok zorluklar atlattıkk ..şimdi çok şükür halimizee...hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?