Sabırsızlanıyorum ...!

else senin kociş cocuk olunca cok degişir merak etme allah hepimize ne muradım varsa versin bir yastıkta kocarız inşallah:Saruboceq:zafer bizim:lepi:

amin canım

ooh ne güzel elifcim işini bitirmişsin benim evimde de çok iş var allah yardımcım olsun

kk bağımlılık yapıyor ya insan ayrılamıyor
yardıma geleyim şekercim
kocişler boşıcak bizi yakındakaydirigubbakcemile3

ee seninki normalmiş o zaman elifcimm sen 1 gün içinde bile evlensen olurmuş sende çok beklemişsinnn kuşummkaydirigubbakcemile

sonra kınada niye ağlamadın diyolar nasıl ağlıyayım onca sene beklemişim kavuşmama 1 gün kalmış di mi ama
ayy bi de düğünden sonraki 2 gece kayınpederimde bizde kalmıştı
saat sabah 5te izmire gelmiştik
evde eşyalar doğrudüzgün yerleşmemiş her yer dağınık
bizimki maceraydı ya

ayy ewet yaa benide ağlatamamışlardıı üstelik hiç durmadan göbek attımm ooohhh oohhh diye diyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...ne kadar stresli bi dönem geçirmişsin anlayabiliyorumm arkadaşımmŞeniz bizde çok zorluklar atlattıkk ..şimdi çok şükür halimizee...hihoyyythihoyyyt

burda yazılanları okurken ağlayan, tvdeki dizilere filmlere ağlayan ben düğünümde 1 damla gözyaşı dökmedim herkes şaştı.çok sulu gözlüyümdür.başkalarının kınalarında gözlerim dolar

Eklentiler

• $SANY0918.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…