Sabırsızlanıyorum ...!

sevnurcum senın esınınde benım gıbı ataması olmadımı benım atamam olmadı vekıl öğretmenlık yapıyorum.
kpssyi basaramadı oda senin yaptıgını yapıyor
doktor ben diyene kadar yasak dedi..şimdi tek düşündüğümüz ya demeyi unutursa özlemcimm naparız diyorumm:roflol::roflol::roflol:
siz 9ay boyunca gözünüz içine bakacaksınız o zaman 1de 40ın var bunuda unutma canım adam artık seni bosar vallaha:roflol:bizim adam gün
sayıyordu buldugu yerde kıstıyordu ben kacıyordum :roflol::sm_cool:

adetin kaç gün sürüyorsa o sayıdan 14 ü çıkar çıkan sayıyıadet başlama tarihinden itibaren sayıyorsun ve ilk günlerinde hergün ilk üç günden sonra gün aşırı devam ett tatlımmm

adetin kaç gün sürüyorsa o sayıdan 14 ü çıkar çıkan sayıyıadet başlama tarihinden itibaren sayıyorsun ve ilk günlerinde hergün ilk üç günden sonra gün aşırı devam ett tatlımmm

eskiler bu matematiği duysa şaşar kalırlar valla:1shok:
biz yaptık oldu derler:roflol:

sanki beni anlatıyosunn valla elifciimm ama düğünümde bir tek babanneme sarıldığımda çook ağladıımm .:a015:.çok hastaydı ve o haliyle gelmesi beni inanılmaz duygulandırmıştı canım yaa...

adetım 28 gunde bır gelıyor 14u cıkarsak 14kalıyor adetımın ılk gununden sonra 14uncu gunde mı baslıycak çalışmalar yani canımmmmmmnaniknanik

Allah yardımcınız olsun canım cok zor valla beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…