E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.321
efendimmmmm özlemcim
görüşürüz tuğbacım meleğine ve kendine iyi bak
nerdesın cnm sustunn
salona geçtim canım sabahtan beri tabure üstünde popom acıdıkaydirigubbakcemile3
özlemcim kusura bakma bir konuya takıldım kaldım orayı okuyordum
ömürcüm seni ara ara konuda görüyorum ama yorum yapmıyosun bugün hiç
Geldim elif. Açıp mutfağa gitmiştim. Öyle okuyordum işte. Ne var ne yok diye.
hoşgeldin canım nasılsın?insan ayrı kalamıyor di mi?
İyiyim canım sen nasılsın? Evet gerçekten bağımlılık yapıyor. Kısa süreli hamileliğimde benim gibi olan varmı diye bir girdim bakmaya giriş o giriş. Bağımlısıyım artık.:roflol:
ben geldim yavru kuşlarrrr sositososito baya muhabbet etmişsiniz. Elifff kısss ne tatlı çıkmışsın yafrummm. hep gene hemşerim beyaaaaaaa Şeniz annen var ya anneme çok benziyo heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende kocişle pazara gittim balık aldık. evi temizledim. mutfağı temizledim. nevresimleri değiştirdim. makinaya çamaşır attım. salatayı falan yaptım masayı hazırladım. balıklar balkonda pişiyo size bi bakayım dedim. yemekten sonra gelicem tekrar öptüm kızlar.
heeee bi de buarada ben hiç balık yemem canım çekti acayip inş buay tutacak galiba yaaa :Saruboceq:
Çalışınca işler hafta sonuna kalıyor dimi.
evet pazar günü hiç tatil yapamıyorum malesef
ama bu hafta dün temizlik yapmak zorunda kalınca bugün çok işim olmadı,bulaşık,çamaşır falan oldu.birazda süpürdüm o kadar
Özlem yok meydanda!
slm kızlar şimdi, test yaptım idrar maalesefki tek çizgi boşuna ümitlenmişim yine çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?