Sabırsızlanıyorum ...!

burcu senın adet gunun gelmeden mı kahverengımsı akıntın oldu canım benım adet gunumu gectıkten ıkı gun sonra oldu oyle akıntı ama suanda da hala o sekılde devam edıyooooo

iyiyim bende canım bugün bi yandan işlerimi halledip bi yandan sohbetleri kaçırmamaya çalışıyorum

hoşgeldin kuzucum bu saatte seni burda görmek ne güzel:1hug:

sağol canımcım asıl güzel olan sizlerle burda olabilmek balım benimmmmm Şeniz

Çalışınca işler hafta sonuna kalıyor dimi.

ahhhhh ahhh sorma canım yaa. şu hayatta en kötü şey sanırım bütün işleri birgünde yapmak zorunda olmak. haftasonu geliyor dinlenebilene aşkolsun. bak yarı yine iş var zerre kadar dinlenemedim. daha makinadaki çamaşırları asıp ütü yapıcam :bbo:

evet dün olmam gerekiyordu bugün bir gün oldu geçikeli ama çıkmadı maalesefki

tatlım daha çıkmaması normal canım. çok erken bekle bakalım biraz daha hemen moral bozmak yok :1hug:

burcu senın adet gunun gelmeden mı kahverengımsı akıntın oldu canım benım adet gunumu gectıkten ıkı gun sonra oldu oyle akıntı ama suanda da hala o sekılde devam edıyooooo

yani bana kalırsa ikinizde hamilesiniz kızlar. lekelenme falan ne bilim normalde olan şeyler değil. benim mesela öle lekelenme falan olmaz yani. biraz daha bekleyin bakalım nolucak fisfisfis

canım ama benım dun sabah kan testım negatıf cıktı umudumu kaybettımmm benneyaptımki

Çalışan evli hanımların mutlaka haftada 2 gün tatil yapması lazım. Ama nerdeeeee diyceksiniz öyle işyeri.

canım ama benım dun sabah kan testım negatıf cıktı umudumu kaybettımmm benneyaptımki

biliyorum tatlım hatta sonucun 2 çıkmıştı. unutmam ben. ama belki ikiye katlandı onu bilmiyoruzki tatlım benim. hemen üzülme bakalım. adet olmadığına göre hala umudumuz var :teselli:

Çalışan evli hanımların mutlaka haftada 2 gün tatil yapması lazım. Ama nerdeeeee diyceksiniz öyle işyeri.

valla öyle bi yer varsa hemen bana haber ver ömürcüm istifa edip derhal orda başlayayım :roflol: :roflol: maaşı falan hiç önemli değil :roflol:

Kızlar öğretmenlik en ideal meslek evliler için. Yazın tatil haftada 2 gün tatil.

beklemekten görmekten baska care yok zamana bırakıyorum canımm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…