- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.361
Kızlar öğretmenlik en ideal meslek evliler için. Yazın tatil haftada 2 gün tatil.
canım benim össde ik 5 tercihim mat öğretmenliğiydi 6. gıda mühendisliği(okul müdürümün aklına uydum) sonraki 5 tercihimde matematik öğretmenliğiydi
ama kısmet işte,hem zaten başka bölüm kazansaydım kocişimle tanışamazdık:asigim::asigim:
Kızlar öğretmenlik en ideal meslek evliler için. Yazın tatil haftada 2 gün tatil.
beklemekten görmekten baska care yok zamana bırakıyorum canımm kaydirigubbakcemile3
canım benim össde ik 5 tercihim mat öğretmenliğiydi 6. gıda mühendisliği(okul müdürümün aklına uydum) sonraki 5 tercihimde matematik öğretmenliğiydi
ama kısmet işte,hem zaten başka bölüm kazansaydım kocişimle tanışamazdık:asigim::asigim:
evet canım katılıyorumm ben meslek lisesinde okudum. puanım sınıf öğretmenliğine yetiyordu ama bölüm dışı olduğu için puan kırıyorlardı gidemedim. mesleğime yöneldim. bunda da bir hayır varmış demek ki :1rolleyes:
beraber bekleyelim işte kuşummm Şeniz
ee kızlar kimsenin sesi çıkmıyor
ben geldim yavrularım
ben burdayım ama hala üzgünüm kendime gelemedim
ben de burdayımmkı
Sen fazla geziyon topikler arası :1rolleyes:
nabıım burda da mıllet susstumu susuyor ama:çok üzgünüm:
Evet ben de geziyorum bazen. Az önce senin Atamızla ilgili konularını okudum. Süper.
Kimse yok yine. Elif gitti mi ne? Sesi çıkmıyo.
Kimse yok yine. Elif gitti mi ne? Sesi çıkmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?