Sabırsızlanıyorum ...!

Kızlar öğretmenlik en ideal meslek evliler için. Yazın tatil haftada 2 gün tatil.

canım benim össde ik 5 tercihim mat öğretmenliğiydi 6. gıda mühendisliği(okul müdürümün aklına uydum) sonraki 5 tercihimde matematik öğretmenliğiydi
ama kısmet işte,hem zaten başka bölüm kazansaydım kocişimle tanışamazdık:asigim::asigim:

kızlar ben öğretmenim gerçekten çok rahat sabah 8.30 öğlen 12.00 belli bir zaman rahata alışınca o saatler bile uzun geliyor allah bütün çalışanların hadımcısı olsun

kader yavrumm yaaaa iştee

ama gıda muhendıslıgı okudun ıs bulamadın demı ondan muhasebede calısıyosun bu cok kotu yaaa keske dalınla ılgılı bı ıste çalışabılseydınnnkaydirigubbakcemile

Kızlar öğretmenlik en ideal meslek evliler için. Yazın tatil haftada 2 gün tatil.

evet canım katılıyorumm ben meslek lisesinde okudum. puanım sınıf öğretmenliğine yetiyordu ama bölüm dışı olduğu için puan kırıyorlardı gidemedim. mesleğime yöneldim. bunda da bir hayır varmış demek ki :1rolleyes:

beklemekten görmekten baska care yok zamana bırakıyorum canımm kaydirigubbakcemile3

beraber bekleyelim işte kuşummm Şeniz

Kısmet gerçekten. Ben de evlencem diye gitmedim şehirdışıydı çünkü. Açıköğretimle idare ettim.

bekleyelımmmma.s.

kızlar asker ugurluyolar burda sokagı bırbırıne kattılar kornalar en buyuk asker bızım asker seslerıı dayanamıyom cıkıp bagırcam ben de sımdıkkdelikafadulden

ben geldim yavrularım

hoşgeldin canım uyudu mu oğluşun?

ben burdayım ama hala üzgünüm kendime gelemedim

canım benim üzülme bu kadar Allah'tan hayırlısını dile
birlikte paylaşıyoruz burda üzüntülerimizi,sevinçlerimizi paylaşıyoruz
birbirimiz için dua ediyoruz
canımsın Allah en kısa zamanda meleğine kavuşursun sende

Hiç teselli olmuyorsun be Burcucum. Üzülme, varsa da bir şey stresten gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…