Sabırsızlanıyorum ...!

bende geldim canım eşim bişeye bakıcam dedi 1 saattir bilgisayar onda. onun için yazmadım. birazdan çıkıcam bende. ütü yapıcam. çamaşırlarımı da asayımda kokmasınlar. yarın giyeceğim pantolonu ütüleyeyim. yüzüme maske yapayım. offffff offfffff işim çok :çok üzgünüm:

O zaman herkese kolay gelsin. İyi geceler. Hepinizi öpüyorum. Yarın görüşürüz.

görüşürüz tatlımmmm

iyi geceler Elfcim bende çıkayım çamaşırları falan asıcam daha 11 de yatarım öpüyorum seni yarın görüşürüz bitanemmm Şeniz

görüşürüz tatlım iyi geceler bende kaçıyorum
hepinizi öpüyorum kızlar yarın görüşürüzŞenizŞeniz

ya muhabbeti okuyacağım diye okula geç kalıcam bağımlı oldum ya hehhehehe okuldan sonra görüşürüz bu arada günaydın anne adayları

ya muhabbeti okuyacağım diye okula geç kalıcam bağımlı oldum ya hehhehehe okuldan sonra görüşürüz bu arada günaydın anne adayları

günaydın canım aman geç kalma,bende bu yüzden sabah evde açmıyorum işe geç kalırım diye

günaydın kızlar nerelerdesiniz yahu hadi kalkın sabah oldu:roflol:
size güzel haberlerim var benim

günaydın özgecim hadi hemen söyle haftaya güzel bir haberle başlayalım:1hug:

buarada bütün tatlı arkadaşlarım hepinize günaydın
meleği karnında olan arkadaşlarım sizi de meleğinizi de öpüyorum
benim gibi mucizelerine bekleyen melek arkadaşlarım sizleri de öpüyorm
bu hafta güzel haberlerimiz çok olacak gibi hissediyorum

ben bu hafta sonu çalıştığım için ölüm geldi bana valla .....meleğim iyi teyzesiii bugün mide bulantım var ilk defa oldu ayyy elifff evde olmayı şu an o kadar çok istiyorumkiii

ben bu hafta sonu çalıştığım için ölüm geldi bana valla .....meleğim iyi teyzesiii bugün mide bulantım var ilk defa oldu ayyy elifff evde olmayı şu an o kadar çok istiyorumkiii

bulantılar başladı yani,meleğin annesini üzmeye başladı
bende çok istiyorum tuğbacım valla evhanımı olsam tekrar şikayet etmicem

bulantılar başladı yani,meleğin annesini üzmeye başladı
bende çok istiyorum tuğbacım valla evhanımı olsam tekrar şikayet etmicem
kendime çok kızıyorumm zaten klava:klava:yollara düştüm iş iş diye şimdi çıkmaya bahanem yok elifcim işim çok rahat gördüğün gibi sabahtan akşama int başındayımm....gelen parada aslında şimdi daha çok işime yarayacak bebişime herşeyi ben alacamm...ama yinede evde oturmak gibisi yok evde oturup sıkılmak gibisi yokk kuşumm

günaydın kızlar
valla yeni gördüm yazdıklarınızı çok özür dilerim kusura bakmayın kızlar
ben cumartesi günü dayanamadım ve eve gidince testi yaptım
çok silik olmakla beraber 2. çizgi görünüyordu
arkadaşımla görüştük sonrasında ona silik çizgi var deyince o zaten çığlığı attı :)
onunda aynı şekilde gözükmüş ve güzeller güzeli bir oğlu var özgeeee hamilesinnn kesin dedi
inşallah bir kaç gün sonra tekrar yapacağım

özgecimm çook güzel bi haber buu allahımm kucağınada almayı nasip etsinn canımm benimmmm süperr yaaa ben dedim bu ay bomba çok olcakkk.....a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…