Sabırsızlanıyorum ...!

gözün aydın canımcım çok sevindim bebiş haberiyle başladık ne güzela.s.
adetin ne zamandı?kan testi yaptırsaydın ya keşke bugün

valla canım normal şartlarda 19 ile 22 arasında olmuş olmam gerekliydi çünkü benim kesin 28 ile 32 gün arasında geliyor kan testi yaptırabileceğim bana yakın bir yerler yok ne yazıkki biraz daha vakit geçsin yaptıracağım nerden nereye canım sen doktora ne zaman gittin

ben geçen hafta gittim canımm ...benimde silik çıkmıştı hatırlarsan sonra kan testi yaptırdım 564 çıktı ..mutlaka kan testi yaptır amaa

Nerden nereye
canım sen gittin mi doktora ne zaman gittin
bu arada benim otomatik hesaplamaya göre 29 ekim çıktı doğum zamanı ekim başı olur o zaman:)
senin ne zaman çıktı aynı zamana doğacak inşallah bizimkiler

benimde muhtemel doğum tarihim 28 ekim ben 13 şubatta gittim doktora ve keseyi gördük canımm...sende görürsün o zaman gidersen bence ama sen ilk başta bi kan testi yaptır bence

çalışan hamile bayan çok var sevnurcumm çokta nazlı olmamak gerek kuşumm

çok daha ağır işlerde çalışanlar da var.en azından biz oturarak çalışıyoruz.bende hamile olsam kendimi iyi hissettiğim sürece çalışırım
evde oturup kendini dinlemektense di mi?oturarak çalışıyosun sonuçta

ewet kuzucumm çok haklısın biz ne kadar evi hayal etsek bile etrafta bunca işsiz insan varken halimize binlerce şükürler olsunn:içelim:

tünaydın canım uyudun keyif yaptın geldin di mimirmirmirmir
nasılsın şekercim?

Canım 11 buçuk du kalktığımda ama c.tes. pazar çamaşır makinasını çalıştırmak fırsatı dı olmadığı için kalktığım gibi makineyi çalıştırdım..

Annem aradı yarım saat onunla konuştuk kahvaltı bile yapmadan sizleri görim dedim.

Ah canım benim hafta sonları eşim evde geç saatlere kadar uyuyoruz kahvaltı yapıp ortalığı toparlayıp bi çıkıyoruz gece geliyoruz eve..

C.tesi ve pazar günleri girme şansın çok az oluyo napim..
gezdiriyosun yani meleğini aman iyi olunda kuzum girmesende olur ....nasıl mide bulantıların devammı sabriyecimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…