- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #4.401
günaydın kızlar
valla yeni gördüm yazdıklarınızı çok özür dilerim kusura bakmayın kızlar
ben cumartesi günü dayanamadım ve eve gidince testi yaptım
çok silik olmakla beraber 2. çizgi görünüyordu
arkadaşımla görüştük sonrasında ona silik çizgi var deyince o zaten çığlığı attı :)
onunda aynı şekilde gözükmüş ve güzeller güzeli bir oğlu var özgeeee hamilesinnn kesin dedi
inşallah bir kaç gün sonra tekrar yapacağım
özge gözün aydın canım elifcim ne yaparsın be nerdennereye sen hamile hamile calışıyor musunklava:
çalışıyorumm sevnurcumm bakalımm bi engel çıkmazsa devam çalışmayaözge gözün aydın canım elifcim ne yaparsın be nerdennereye sen hamile hamile calışıyor musunklava:
ne yapan be else bas agrısıyla ugrasıyorum nerdennereye himilesin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benimde muhtemel doğum tarihim 28 ekim ben 13 şubatta gittim doktora ve keseyi gördük canımm...sende görürsün o zaman gidersen bence ama sen ilk başta bi kan testi yaptır benceNerden nereye
canım sen gittin mi doktora ne zaman gittin
bu arada benim otomatik hesaplamaya göre 29 ekim çıktı doğum zamanı ekim başı olur o zaman:)
senin ne zaman çıktı aynı zamana doğacak inşallah bizimkiler
çalışan hamile bayan çok var sevnurcumm çokta nazlı olmamak gerek kuşumm
ewet kuzucumm çok haklısın biz ne kadar evi hayal etsek bile etrafta bunca işsiz insan varken halimize binlerce şükürler olsunn:içelim:çok daha ağır işlerde çalışanlar da var.en azından biz oturarak çalışıyoruz.bende hamile olsam kendimi iyi hissettiğim sürece çalışırım
evde oturup kendini dinlemektense di mi?oturarak çalışıyosun sonuçta
Canlarım tünaydınnnnnnn hepinizi çok özledim ve çok öpüyorummmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
tünaydın canım uyudun keyif yaptın geldin di mimirmirmirmir
nasılsın şekercim?
tünaydıınn canımm beniimmm niye görünmüyosun kıssCanlarım tünaydınnnnnnn hepinizi çok özledim ve çok öpüyorummmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
tünaydıınn canımm beniimmm niye görünmüyosun kıssklava: klava:
gezdiriyosun yani meleğini aman iyi olunda kuzum girmesende olur ....nasıl mide bulantıların devammı sabriyecimmAh canım benim hafta sonları eşim evde geç saatlere kadar uyuyoruz kahvaltı yapıp ortalığı toparlayıp bi çıkıyoruz gece geliyoruz eve..
C.tesi ve pazar günleri girme şansın çok az oluyo napim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?