Sabırsızlanıyorum ...!

Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim darısı senin başına inş.

Benim S.A.T.23 aralıktı doktor hesapladı canım bende anlamadım gitti.

Ama ben yeni yıla temiz girmiştim.Evet döllenme dediğin gibi olmuş canım..
[/QUOTE]

tamam. doğru anlamışım yani.
bu durumda, o kadar erken belli oluyor yani testlerde..

ben döllenmeden tam olarak kaç gün sonra beta testinde çıkabilir diye merak ediyorum.

regl günüme 10 gün var daha.. meraktan çatlayacağım.. ne zaman teste gitsem uygun olur diye merak ettim. ondan sordum.
ne dersin?

Kelebeğim benim 4 gün varken belli olmuştu vallakaydirigubbakcemile5

Belki şuan içinde minicik bişey vardır:CüvCüv:

Canım dr um 6 ay korun dedi ama bu ay nasıl olsa hemen hamile kalamam diye korunmadık.Ama adet belirtilerim var ayağa kalkerken sağ tarafıma bıçak saplanıyor gibi bir ağrı giriyor.ayın 22 de adetim senin de adet belirtileri aynı şekilde devam etmiş galiba.
Test yapmak ta istemiyorum .Hüsrana uğramaktan korkuyorum.Sivilcelerim bile çıktı.

else tatlım sağol sen nasılsın bugün hepimizin ortak noktada buluşmamız beni çok mutlu ediyo

sağol canım iyiyim ama bugün hiç halim yok ve aşırı mide bulantım var.hala bu psikolojiden kurtulamadım mı acaba diyorum.ama bu ay ilk defa gecikme ve böyle belirtiler yaşayınca hamilelik düşüncesini çıkaramıyorum kafamdan:uhm::uhm:

kızlar yokluğumdan istifade çok netde kalmayın kıskanırım sizi hemen gelirim ben sizi rahat bırakmayı hiç düşünmüyorum canlarım benim

Canım biz 6 aylık evliyiz ilk 2 ay korunduk sonra korunmadık ve 4 ay sonra hamiş kalmış oldum..Korunulunca rahim kururmuş falan dediler bizde korktuk valla..Allahım nasip etti doğal yolla hamile kalmış oldum.
Aynen benimde sağ kasığıma acayip kramplar giriyo çok acıyo.Benim adet günüm 19 ocaktı tatlım.Test yaparsan belli olur ki canım.Ama sen adet gününe kadar yine bekle istersen.

İnş. hamilesindir canım hepiniz için dua ediyorummmm

trackeki cnm meleğinle nasıl geçiyor günleriin...nasıl bi heyecann anlatsana yaaaaaaaa

Canım çok heyecanlıyım çok mutluyum..Meleğimin kesesini görmek için gün sayıyorum tatlım.

Ben evdeyim canım geç saatlere kadar uyuyorum zaten hep gözüm yatakta canım..
Zaten uykucuydum iyice uykucu oldum ya.

Eşim çok şımartıyo beni.Hapşuruyorum iyi yaşayınnnn diyo.

Gece yatıyoruz hadi canım allah rahatlık versin size diyo.

Sabah günaydın deyip ilk önce beni sonra göbişimi öpüyo.

İşe geçiriyorum kendinize iyi bakın diyo.

Kızlar allahım sizlere nasip eder inş. çok güzel bir duyguymuş.

canım herkeste aynı olmuyor şimdi ne gibi belirtiler hissediyosun

Bel agrisi, idrarda tortu. Diger belirtilerim yok oldu fisfisfis
karnim sis ama adet gelecek diye olabilir
bilmiyorum ya gecen hafta birsuru belirti vardi bu hafta azaldilar sanirim bu ay bebis yok CADIARZU

tamam. doğru anlamışım yani.
bu durumda, o kadar erken belli oluyor yani testlerde..

ben döllenmeden tam olarak kaç gün sonra beta testinde çıkabilir diye merak ediyorum.

regl günüme 10 gün var daha.. meraktan çatlayacağım.. ne zaman teste gitsem uygun olur diye merak ettim. ondan sordum.
ne dersin?

Canım benim adetime 5 gün varken kan testinde 10.2 çıkmıştı.
Tam net bişi söylememişlerdi.Sonra edetime 3 gün var gittim tekrar 49.5 çıkmıştı tatlım.

ne mutlu canım sana ya.benim eşimde hamile olabilirim diye kara kara düşünmeye başlamıştı:çok üzgünüm: adet olunca sevindi senağlama

trackekim miğde bulantın başladımı ilk belirtiler olarak ne hissetin? benim göğüslerim şişti ve uçlarına dokundukça çok ağrıyor belim ve kasıklarımda...

Hayır canım mide bulantılarına daha çok erkenmiş..

Göğüslerim çok hassas bide uçları çokkkk acıyoo.

Belim dün gece çok ağrıdı sanki adet günümün ilk günüymüş gibi.

Sağ kasığıma çok kramlar giriyo.

Başka belirtim yok şuan canım

Bel agrisi, idrarda tortu. Diger belirtilerim yok oldu fisfisfis
karnim sis ama adet gelecek diye olabilir
bilmiyorum ya gecen hafta birsuru belirti vardi bu hafta azaldilar sanirim bu ay bebis yok CADIARZU

canım benim kesinlikle moralini bozma benimde ilk bel ağrısıyla başlamıştı inşallah bebişin içindedir annesi :CüvCüv:

ayyyy çookk güzeell bi duyyguuuu yaaaaaaa....kafayı yerimm ben herhaldee..benim olursa uyuma gibi bi şansımda yok çalışıyorumm ben....valllaaa birleşttirim sandalyeleri koyar kafayı yatarım meleğimle iş yerindesırnaşık şey:roflol:...cnnm beniimm allah kucağına almayıda nasip etsin inşş..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…